samael Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 (upraveno) Potrebuju poradit, nebo spise vymluvit hodinky, ktere jsem cerstve objevil a vubec, ale vubec nic o nich nevim. Je to na prvnim miste http://www.jomashop.com/chopard-mens-watch-15-8459-3001.html do kterych jsem se asi zamiloval, popripade http://www.jomashop.com/chopard-168992.html ktere se mi take libi.Ale protoze o nich vim prd a musel bych na ne pul roku setrit, nechci udelat chybu a bezmyslenkovite do nich jit. Budu rad i za nazory, ktere mi tyto hodinky zhnusi Donedavna jsem mel v hlave Bcka avenger skyland, takze mi klidne reknete, ze chopard je znacka naprd, ze uz davno neni co byvala, ze pouziva spatny strojky, ze je to jen navonena predrazena bida a ze mam jit radeji do B......Protoze jinak si je budu muset nadelit k vanocum..... Ale ne, prosim kohokoliv kdo neco o mille miglia vi, nebo ma nejake zkusenosti o radu, nazor, nebo jakekoliv informace o nich.Dekuji, na rozhodovani budu mit jeste dost casu.Asi nejsem dusevne zdravy, ale stale o nich premyslim. Dekuji za vsechny nazory.Pripadne mi nekdo muzete rict o rozdilech ve strojovne mezi temito dvemi modely, protoze anglicky neumim ani slovo a nikde jsem o nich vlastne nic nenasel, neumim proste hledat no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. května 2013 uživatelem samael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Vsechny tebou zminovane hodinky maji stejne strojky: valjoux 7750 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Ja som ich mal, myslím ten prvý model a bol som spokojný len tá veľkosť 42,5 na mojej ruke 21cm obvod nevyzeralo to moc dobre, tak som ich predal. Ale tie druhé sú väčšie 44mm, tie by mi sadli ale nepáči sa mi už tento novší model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Muj kamarad ma tytohttp://m.jomashop.com/chopard-16-8997.htmlA porad je chvali, je tam velka ETA a pry pri noseni je strojek citit, jak pracuje.. Jsou to 44ky a z meho pohledu jsou to nejhezci Sopiky, ktere znacka dela.. Alternativne pak http://m.jomashop.com/chopard-mille-miglia-mens-watch-16-8457.html Na tyto hodinky mam spadeno, ale budu si muset nejak ten rok pockat..Muj nazor tedy je, ze Chopard ano, zvazil bych jen napriklad nadherne zpracovanou rezervu chodu na misto chrono (7750) ..Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Vsechny tebou zminovane hodinky maji stejne strojky: valjoux 7750 ...Noo, takze nakonec zadne rozdily mezi nimi nejsou? To me celkem mrzi, ale porad se mi libi ten 44mm na tahu, ani nevim proc.A jak to je u choparda se servisem?No a ta alternativa bez chrona je pro me zajimava jen z hlediska porizovaci ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Odporucam model s rezervou natahu Gran Tourismo XL Power Control, jedny sa dost dlho povalovali v predajnom vlakne Aj s ciernym aj svetlym gesichtom su vysoko jedle, na tahu aj na gume http://www.watchtalkforums.info/forums/general-discussion-forum/52559.htm Servis nebude lacny, to len odhadom dedukujem z ceny oceloveho tahu.. ale mozno sa mylim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 On Chopard vyprodukoval v Mille Miglia už asi tisíc modelů, aspoň mám ten pocit, osobně bych do výběru zahrnul některou z limitek GT XL Chrono (jsou to LE na 1000+ kusů, takže žádný problém). Verzí je hodně, aktuální Silver Speed jsou naživo fajn, ale v titanu, za mě teda třeba něco jako tyhle z 2011: Všechny verze, tj. Chrona, Power Control a klasické GT XL, si chce dobře prohlédnout a vybrat naživo - fajn jsou všechny, ale dost lidí ve finále skončí u těch nejjednodušších... Co se týče tahu, tak si nevzpomínám, že bych je viděl v reálu u někoho na ruce - kaučuk je snad povinnost a kožený racing druhý v pořadí . Jinak obecně dobrá volba, jsou to univerzály, které jdou dobře k triku, ale houfně jsou vidět po zasedačkách i v košilích a oblecích. Hodinky to jsou dobře rozpoznatelné (často i na konto pneu kaučuku) a u "normálních lidí" s dobrým zvukem - mockrát jsem slyšel chválu od majitelů dražších kousků a s brandem neměl nikdo problém. Navoněná bída vypadá jinak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 (upraveno) Diky za informace, to s tim tahem nebyla podminka, uvadel jsem vlastne jen to, ze nejvice se mi libi ty chrono, co jsou na obrazku na tahu, 44 mm, bo mensi asi fakt ne. Jinak donedavna bych o pro me takto drahych hodinkach nepremyslel, ale....Urcite si v takove cenove relaci koupim pouze jedine hodinky a pak uz zadne nad 50, nebo alespon v to doufam.Jak jsem psal, premyslel jsem puvodne o Tagu, jsou si trochu podobne , pak o B avenger, ale i kdyz se mi libi, nechce se mi cekat, jestli dostanou inhome a kdy, navic nejsou ke vsem situacim vhodne, omegy se mi libili jen bondovky, ovsem na ruce mi prijdou male, rolex me neoslovil, i kdyz jsou super o tom zadna, pak dlouho nic, zkratka jsem zacatecnik a hledam postupne a pomalu hlavne zde. Takze klidne doporucte i neco zajimaveho, vzhledove podobneho GT XL a v podobne cenovce.A najednou chopard, nadhera, universalni hodiny v me velikosti, zatim jsou cislo jedna na mem seznamku, chtel bych je jak na kaucuku, tak i s tahem i s kuzi, proste vymenit dle situace a byt na stale hrdy.Jen jsem nevedel, ze je v nich ETA valjoux 7750, ktery vidavam v popisu i o dost levnejsich hodinek dost casto, cekal jsem spise nejaky inhome strojek, nebo je 7750 nejak vyrazne upraven?I proto si na porizeni takoveho kousku davam cca pul roku casu a to jak z hlediska financni rezervy, tak i kvuli neuspechani nakupu z chvilkoveho poblouzneni.Za jakekoliv dalsi informace bude moc rad, prozatim dekuji vsem za rady. + jeste spousta limitek, i v titaniu..........................Stejne do nich asi brzo vlitnu jak se znam Upraveno 20. května 2013 uživatelem samael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 samael: Neřeš strojek, za prvé bude poladěný, za druhé je to jedno. Hodinky jsou to moc hezký. Inhouse myslím, že v racing řadě není v žádném modelu. Pokud se nepletu a dobře si pamatuju katalog, tak základní Mille Miglia chrona byly levnější než modely GT XL, bacha na to.A naprostý souhlas s instantem, GT XL Power Control jsou úžasný. Pokud jsi z Prahy, v pařížské je přímo butik Chopard. Já měl už takřka koupeny právě GT XL Power Control, nakonec jsem cuknul, protože jsem se bál, že se mi ta líbivost okouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Ja bych si v podobne cenove relaci koupil nejake zenithky. Coz jsem vlastne taky udelal ;-) a budes to mit i s inhome strojkem. Diky za informace, to s tim tahem nebyla podminka, uvadel jsem vlastne jen to, ze nejvice se mi libi ty chrono, co jsou na obrazku na tahu, 44 mm, bo mensi asi fakt ne. Jinak donedavna bych o pro me takto drahych hodinkach nepremyslel, ale....Urcite si v takove cenove relaci koupim pouze jedine hodinky a pak uz zadne nad 50, nebo alespon v to doufam.Jak jsem psal, premyslel jsem puvodne o Tagu, jsou si trochu podobne , pak o B avenger, ale i kdyz se mi libi, nechce se mi cekat, jestli dostanou inhome a kdy, navic nejsou ke vsem situacim vhodne, omegy se mi libili jen bondovky, ovsem na ruce mi prijdou male, rolex me neoslovil, i kdyz jsou super o tom zadna, pak dlouho nic, zkratka jsem zacatecnik a hledam postupne a pomalu hlavne zde. Takze klidne doporucte i neco zajimaveho, vzhledove podobneho GT XL a v podobne cenovce.A najednou chopard, nadhera, universalni hodiny v me velikosti, zatim jsou cislo jedna na mem seznamku, chtel bych je jak na kaucuku, tak i s tahem i s kuzi, proste vymenit dle situace a byt na stale hrdy.Jen jsem nevedel, ze je v nich ETA valjoux 7750, ktery vidavam v popisu i o dost levnejsich hodinek dost casto, cekal jsem spise nejaky inhome strojek, nebo je 7750 nejak vyrazne upraven?I proto si na porizeni takoveho kousku davam cca pul roku casu a to jak z hlediska financni rezervy, tak i kvuli neuspechani nakupu z chvilkoveho poblouzneni.Za jakekoliv dalsi informace bude moc rad, prozatim dekuji vsem za rady. + jeste spousta limitek, i v titaniu..........................Stejne do nich asi brzo vlitnu jak se znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 21. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Chlapi diky, to je dobrej napad, zajedu si ted v cervnu do Prahy a v Parizsky je vyzkousim na Sve ruce, to asi rozhodne. Ale kazdopadne kdyz, tak uz jedine GT XL. Na zenith taky pro jistotu kouknu, jen musim najit nejake modely bez hvezdicek, ty caste hvezdy me vytaci, ale to jen muj pocit.Diky za vas cas a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Sú dobré, vytýkať niet čo, pokiaľ ti stačí 50 m WR, ale v prípade daľšieho predaja by si zrejme prerobil. Preto skúšaj na ruke, nechaj odležať cca týždeň a skús znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 pokiaľ ti stačí 50 m WRGT XL mají dostatečných 100m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 21. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Vodotesnost musi byt 100, alespon 100, nechci hodinky v lete odkladat nekde na plazi, protoze se na chvili potopim. Na prvnim miste jsou chrona GT XL, ty maji 100m a na zkouseni mam pul roku. Ale nestras, nechci byt v Parizsky kazdy tyden I kdyz jednou to urcite stacit nebude..................................................................................................................................................................Jo a s rezervou nadrze maji taky 100m, ted jsem pto projel vc.obrazku dynka, takze wr v pohode Upraveno 21. května 2013 uživatelem samael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Máte pravdu, XL majú 100 m WR čo je úplne postačujúce. Pozeral som špecifikáciu chrono GMT na prvom obrázku a tie mali len 50 m, tak som myslel že to majú štandardne. Aspoň sa zúžil výber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizzly Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Muj kamarad ma tytohttp://m.jomashop.com/chopard-16-8997.htmlA porad je chvali, je tam velka ETA a pry pri noseni je strojek citit, jak pracuje.. Jsou to 44ky a z meho pohledu jsou to nejhezci Sopiky, ktere znacka dela.. Alternativne pak http://m.jomashop.com/chopard-mille-miglia-mens-watch-16-8457.html Na tyto hodinky mam spadeno, ale budu si muset nejak ten rok pockat..Muj nazor tedy je, ze Chopard ano, zvazil bych jen napriklad nadherne zpracovanou rezervu chodu na misto chrono (7750) ..MichalA ten kaucuk stale voni po vanilce, coz se mych kozenych remincich rici neda. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se