odjinud Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Dobrý počteníčko... zrovna jsem u toho piloval pilníkem svoje starý Fortisky za pětikilo a říkal jsem si co jsou ty moje problémy s urvaným uložením stěžejky... Ať to dopadne dobře!
JAJA Odesláno 8. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Tak něco závěrem... hodinky poslal Nest po 3 měsících! Vzhledem k tomu a k veškerým výše popsaných peripetiích jsem je slušně odmítnul. A protože je třeba si udělat radost a ...když už, tak už... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63212-zenith-stratos-flyback-rainbow-boutique-edition/ Všem děkuji za podporu a přeji Vám ať takové starosti s hodinkami neřešíte...
misoo Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Jaja, tomu vravim idealne riesenie situacie
habadej Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Vono to chce si vždycky spravit chuť.
jitesar Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Teda, to jste me zviklali. Chtel jsem nekam odnest svoje kosmonauty. Mam posunuty kolecko se dnem a datumem (asi). A tak mi datum preklapava asi v 9 vecer a den nekdy v 6 rano. "Super" funkce, kdyz ziju hlavne v noci. Holt vysledek posledniho zasahu pana experta hodinare. ... jinak koupeno zde na foru. Prodavajici se o teto feature ani nezminil. Ale budiz mu odpusteno. Hodinky jsou to krasny a pekne presny. Nerad bych tedy aby pri oprave rozstelovali nebo vymenili strojek. Nejaky tip na hodinare ktery by to na 7750-ce provedl ? Diky, Jirka
Návštěvník Strocek Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 (upraveno) Někteří zkušení mazáci na fóru psali, že ETU by měl umět opravit každej solidnější hodinář. Já osobně bych se toho autorizovanýho servisu nebál i když s nima byl problém. Asi bych napsal do NESTu co máš za problém (už jsem se takhle jednou ptal a byli ochotní), aby ti sdělili co by to mohlo být, jak náročná oprava to je a kolik by to stálo. Tím nic nezkazíš a alespoň budeš vědět na čem si a pak si můžeš třeba vybrat. Možná bych se zkusil zeptat na servis v Chronoshopu, oblíbený to šopík tady na fóru a sídlí v Praze. Každopádně se potom nezapomeň podělit o informace komu si to dal, co tomu bylo a kolik to stálo. Takovýhle informace určitě zajímají každého Upraveno 26. října 2013 uživatelem Strocek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se