villain83 Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Krasnej projekt,pro vintage chrona obecne mam slabost,pred tebou klobouk dolu,ze si do toho vseho sel..
yed69 Odesláno 22. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Děkuji všem za slova chvály, ty patří především panu Majzlíkovi, který na nich pracoval. Pokud by o ně měl někdo zájem, uvažoval bych i o prodeji. Pustil bych se zase do něčeho dalšího.
JZED Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Asi bych neprodával, tou renovací jsi přeci k nim musel získat vztah. Jsou fakt nádherný a veliká gratulace. Jinak co se týče Knespl a Majzlík, sám mám s nima zkušenost a všechno bylo vždy na výbornou. Jsou to prostě jedničky a přeju jim ať jim to vydrží.
Javert Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Odesláno 25. května 2013 S tímto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59237-gub-glashutte-661/ chci jít také do renovace. Takže díky za inspiraci a skláním se před zručností Pánů Mistrů z ateliéru! Krásná práce!
straspol Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Tak to je naprosto bombový výsledek, už dlouho uvažuju že si nechám dát dohromady jeden krásný chronográfek co se mi válí doma a toto vlákno mi úplně vlilo novou krev do žil a zvedlo tlak, taková nádhera! Jojo, klobouk dolů a hubu zavřít, aby sliny nekapaly...
SakalMarty Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 předem gratulace, ale když jsem četl, že uvažuješ o prodeji, trochu jsem se lekl. Když si vezmu všechny peripetie, které souvisí s celkovou renovací a jak se člověk těší, než se vůbec dostane k nějakému výsledku, tak mně osobně by to bylo líto, hodinky prodat. Hodinky by měly zůstat u tebe po tom všem, vlastně si taková jejich matka, která jim dala nový život. Sice se pustíš do něčeho jiného, ale jednou ti to bude líto
yed69 Odesláno 1. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2013 V 1. 6. 2013 v 5:23, simon napsal: krásné! supr práce- Gratulace Děkuji. Hlavně ta tvoje ještěrka jim sluší
Alexion Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 vau. vidim ze zlate ceske rucicky zamakali. nadherna praca
mi3 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Uau. No nemam slou ..... Zisel bi sa v CZ este dakto na tie cifernicky Ale bi sa tu asi neuzivil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se