marecek Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Odesláno 25. května 2013 Přátelé, existuje nějaké pravidlo etikety, nějaký morální kodex nebo prostě nějaká zvyklost, která by vylučovala hodinky s lunetou od obleku?? :-) Znám lidi, co jsou imrvére kraváťácí a mají sporotvní hodinky s lunetama... Milhauszi, já řešil před měsícem to samý, taky občas nosím oblek, jinak causual a nakonec jsem se rozhodl pro B42 professional day/date bez lunety, ale je to čistě estetická záležitost. mně se u těch mých líbí ty sportovnější ručičky, čistý fliegrovský mi až tak naživo nesedly... Takže kluci mají pravdu, ber to, co ti padlo do oka!!! Hodně zdaru při tomhle krásným rozhodování! :-) Vyplyva to imho zo starych klasickych dress codov ale myslim ze ak aj take nieco plati, tak sa to v poslednom case dost zvolnilo, vid kravaty sa nosia omnoho menej, casto staci len oblek bez kravaty a to uz aj v politickych kruhoch. Osobne nosim oranzove PO k obleku bezne. Pokial to nie je nejake velmi formalne stretnutie napriklad v diplomatickych kruhoch tak si myslim ze hodinky sportovejsieho charakteru su v pohode. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
xtemp Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 ta luneta marineru vic sedi k designu ciferniku, takze za me mariner.
Denjl Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 za mě Mariny..... B42 si lunetu žádají....
Bruce Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 +1 pro Fliegery. Čistější design a k obleku se hodí více. Alespoň já bych je z fleku bral hned.
Kostra Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Za mě jednoznačně flieger, naživo je o moc hezčí a taky k tomu formálnějšímu oblečení to bude pasovat lépe. Bojím se, že ty mariny se taky mnohem rychleji okoukají.
Martin JJJ Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Pokud můžu něco přidat, tak ze své zkušenosti jsem měl vždy problém s kombinací bilý cifr + bílé ručky, případně stříbrně ručky... hlavně na slunci při řízení auta, při rychlém náhledu jsem čas rozlišoval o nějakou tu vteřinu dýl... otázka je jestli u Fortisu by mi to vadilo... :-)
cipo22 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Určitě bych preferoval marinemaster, pokud půjdeš do Fliegerů, tak tě bude po čase mrzet, že si nešáhl po něčem s lunetou.
shotik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 rucky na fliegrech se mi osobne libi ale bral bych to pouze v kombinaci diver. Jinak z tech dvou v prvnim postu jednoznacne Mariny . Koukam po nich take:)
frankie-s Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Resil jsem podobne dilema a vybral jsem flieger chrono. Jsou slusne odolne a v realu se mi libili mnohem vic nez na fotce. Jedna motivacni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se