Přejít na obsah

Koupe hodinek 5000-10000 kc


Doporučené příspěvky

Nejprve musíš vyřešit základní otázku baterka-automat.To je zatím zásadní.Projdeš-li si vlákna v této sekci,jistě si to ujasníš a můžeme pokračovat.Ze značek co jsi postnul,Ti tu každý poradí v první řadě Seika.Ovšem je také zajímavá nabídka od G-shock.Prostě ujasnit pohon,potom styl a dál se uvidí.Jinak je nabídka velmi rozmanitá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Festiny Ti tu nikdo nedoporučí,jediný slušný hodinky z Festina group jsou tak Perrelety a ty jsou s cenovkou úplně jinde.Casia Edifice z tvého postu mají solární napájení,jsou řízené radiovým signálem,slušnou WR100m,Vostoky naopak automaty s velmi malou WR,takže jak vidíš sám je to střela z leva do prava.Musíš rozhodnout sám,jestli solár s radiem nebo mechanika (automatika).V obouch případech existují lepší volby,rovnou ale napíši,že do deseti tisíc v mechanice slušný chronograf nepořídíš.Edifice Tě rychle přestanou bavit,jsi-li starší tak 20 let.

Takže solar,radio ......Casio,Citizen,Junghans

automatika třeba zde.....http://www.chronoshop.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak sa ti pacia, tak preco nie. Tu je obrazok ako vyzera VD54 strojcek zvnutra http://r.crouzet.free.fr/Ressources/images/FTP_2011/GROUP/2011-04-06-QUARTZ-VD54/2011-04-06-11.jpg

Mne osobne by mozno vadila akasi "anonymita" hodiniek, napriek tomu ze vnutri je Seiko. Nieco podobne ako v tomto pripade: http://www.chrono24.com/en/panerai/ferrari-granturismo-fer00004-pre-owned--id2342900.htm?urlSubpath=/panerai/ferrari--mod119.htm&models=119&manufacturerIds=192

Tiez mi tu tak nejak chyba logo Panerai....

Hlavne sa asi musis rozhodnut, ci quartz alebo automat. Inak Tissot tiez robi hodinky k moto GP. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechapu co mate proti festine. ty hodinky maji srdce pro cloveka co ma rad hezke veci. festina chrono bike tour de france jsou ok. dost vychytane funkce. a model 2003-2004 s alarmem jsou pekne a dobre zpracovane. vypadaji pekne narozdil od strohych automatickych japoncu. vec vkusu. za kazdou cenu ucelne a osklive hodinky kazdy nemusi je to prece i o radosti a co se cloveku libi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tygr 98

Bez urazky, ale cas na sek..du presne za den neudrzia ziadne automaty. To nie je o tom ze Seiko...

Ano já to nemyslel jenom vůči Seiku. Myslel jsem obecně automaty v této cenové relaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...