MaxT Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Možná jsem zešílel, ale objevil jsem pár kusů GUB, vyčištěné a seřízené a zamiloval jsem se. Zde je výsledek číslo 3. Tyto jsou naživo parádní. Pán hodinář co mi je všechny prodával tvrdil, že mu jich rukama prošly stovky a že tyto mají velmi málo vídané vroubkované pouzdro. Možná kecal, ale každopádně si to nechal připlatit. Každopádně součástky a ciferník u všech by měly být originál. Měl tam i s tzv. restaurovanými ciferníky, byly výrazně levnější, ale výrazně trapnější. I já jako velice nešikovný člověk bych je snad vymaloval lépe.
tico1 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Možná jsem zešílel Nie, máš len výborný vkus! Sú to krásne oblekovky.
Jsilver Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Cista, jednoducha elegance. Gratulace
NERO.8 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Krásné ... elegantní ... minimalistické
MaxT Odesláno 23. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Krásné ... elegantní ... minimalistickéŽe jo? Krásný protějšek k PAM 425 v provedení pro méně movité. Což jsem, takže jsou ve správných rukou :-)))
USER47 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Tohle je hodně velká pecka. Ze všech tří se mi líběj nejvíc.
NERO.8 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Že jo?Krásný protějšek k PAM 425 v provedení pro méně movité. Což jsem, takže jsou ve správných rukou :-))) Jsou krásné. U takových hodinek je úplně jedno kolik stojí ... mají duši.
MaxT Odesláno 24. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2013 No, nevím zda li mají duši, ale mě se fakt moc líbí. A toto kritérium je u mě při nákupu na prvním místě. A jejich cena? Ano, v porovnání s novými IWC či Panerai je zlomková, přesto mám pocit, že kdyby místní odborníci zjistili jak moc jsem za ně zaplatil, klepali by si na čelo. Problém je, že na rozdíl od jiných nenakupuju v bazarech apod. jelikož hodinařině nerozumím a neuměl bych z opadaného šrotu udělat funkční a k tomu esteticky ucházející model. Pak mi tedy nezbývá, než nakoupit od toho co to umí a krvavě zaplatit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se