Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 5. 2013 v 11:00, USER47 napsal:

Jearkass: Však jasně, ono u prvních hodinek stejně nemá smysl se finančně vyždímat a mířit nějak moc vysoko. Beztak se ti postupně nejspíš trochu upraví vkus, začnou se líbit tu pilotky, tu oblekovky, a nakonec svoje první hodinky hodíš do šuplíku a koupíš oranžový monstra nebo nějakou podobnou věc, která ti v současný době připadá nenositelná.:-D

Mas recht, nema zmysel sa vyzdimat, preto davam do placu lacnejsie mechaniky, stara ruska vojenska klasika, WR 200 metrom, luminiscencia tiez fajn.

6y7upyqu.jpg

80 eur, to ide, na prve hodinky dobre :-) http://www.russischeuhrenvostok.de/shop/product_info.php?info=p349_amphibian-automatik-am-060334.html&XTCsid=29m9naq2pp202g53a38br1lts4

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdybych si teď kupoval jako začátečník hodinky, počkal bych na něco pěkného v prodejním vlákně (snad jsem tady nepřehlédl, že chceš pouze nové). Já jsem si před cca. dvěma měsící koupil dvoje nové hodinky a jedny z nich mi najednou přijdou příliš velké, příliš moderní (a to je mi pouze 22 :rolleyes: ) a rád bych teď vyzkoušel několik různých typů hodinek (pilotky, potápky, atd.), takže trochu lituji, že jsem zde raději nekoupil některý oblíbený model, který bych mohl třeba rok ponosit a pak ho zase poslat dál do oběhu dalšímu spokojenému majiteli. Každopádně jsem pochopil, že jedny mi nestačí a aby se mi neokoukaly, musím za týden střídat alespoň dvoje.Největší radost mám stejně z ultralevných digitálek Casio :smile_anim: , které mám pouze na běhání a o tom to je.

Odesláno
  V 31. 5. 2013 v 11:56, tryharder napsal:

Jdi do barevnych Ice Watch. Vypadaji dobre a je videt ze si na nic nehraji. U spousty levnejsich hodinek je videt snaha vypadat jako nejake drahe zname znacky a to ja nemusim.

http://ice-watch.com/collection.php?name=Ice_Forever

Jako vážně? Tenhle plastohnus bych koupil maximálně děcku do školky na písek. Doporučovat něco takového na fóru o hodinkách je neskutečná drzost.

Za ty peníze si můžeš pořídit hodně solidní Casia.

Odesláno

Jdi do barevnych Ice Watch. Vypadaji dobre a je videt ze si na nic nehraji. U spousty levnejsich hodinek je videt snaha vypadat jako nejake drahe zname znacky a to ja nemusim.

Chcel som napísať niečo zmierlivé v zmysle "Neblázni!!", ale ako tak pozerám tvoje ostatné príspevky, tak mi nič neprichodí na um :)

Odesláno

Tu blitku ICE má myslím můj švagr, nedávno jsem na to koukal a byl jsem dost zděšenej. I plastový digitálky od casia za tři kila, co jsem měl asi v deseti letech, vypadaly asi tak o 200% solidněji.:)

Odesláno

Jdi do barevnych Ice Watch. Vypadaji dobre ...

To snad nemyslis vazne. Ked uz radis quartz tak aspon nieco seriozne nabuduce.

Sent from my LT30p using Tapatalk 2

Odesláno

takové rady můžeš dávat možná maminkám na mimi fóru, zde jseš s nimi totálně mimo. To už i Ohseny za 12 kč vypadají podstatně solidněji...

Odesláno

16 rokov, sportovy vzhlad, na bezne nosenie... tie Flippery su podla mna celkom rozumna volba. Viem, ze vela ludom tu na fore nie je po chuti, ze im chyba napis Swiss made, ale dufam ze sa stale da hovorit o Fortise.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...