Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, nacvakávací dýnko s průhledem bych si představoval maximálně do 500 Kč....Neumím vypnout to vypíčený přeškrtnutí... :frusty: 

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Mam ja to ale smulu...Ma krasna pritelkyne si zabalila kufr a odletela na vice nez mesic do Petrohradu. Na ruku si zcela samozrejme nasadila me milovane aeskulapy a proste si s nima odletela. No chapete to? Kdyby se ona nahodou uz nikdy nevratila, nejak bych to prezil, ale myslenka, ze bych navzdy ztratil sve aeskulapy, to bych asi zemrel. Navic, je tam realna moznost, ze se ona vrati a jak je u ni zcela bezne se vsemi vecmi, aeskulapy ji upadnou na zem a jeste je rozslapne, nebo, jeste castejsi pripad, nekam je odlozi, nekde je zapomene a uz budou nenavratne ztracene... No chapete to? Navstivi treba mladeho milence, na to si vzdy hodinky sundava a pak je tam zapomene. Jemu se zalibi a tak kdyz se pritelkyne bude ptat, jestli je tam nezapomnela, on rekne, ze ne a pritom uz se mu budou houpat na chlupaty pracce. A to bych tedy vrazdil. Jsem debil, mel jsem rict, ze nefungungujou a at je necha doma. Ale kdyz jsem videl, jak s nima na ruce zari a pripada si dulezita, nemel jsem to srdce....debil, debillll :wine: 

Odesláno
  V 1. 4. 2014 v 19:35, straspol napsal:

Vážení kolegové, bastlík se povedl. Představuji Vám Prim Traktor / Aeskulap Kal.66 auto.

vyzeraju nadherne, neskutocne cosi, som z nich nadseny :)

Odesláno
  V 30. 5. 2014 v 20:05, mischa napsal:

Mam ja to ale smulu...Ma krasna pritelkyne si zabalila kufr a odletela na vice nez mesic do Petrohradu. Na ruku si zcela samozrejme nasadila me milovane aeskulapy a proste si s nima odletela. No chapete to? Kdyby se ona nahodou uz nikdy nevratila, nejak bych to prezil, ale myslenka, ze bych navzdy ztratil sve aeskulapy, to bych asi zemrel. Navic, je tam realna moznost, ze se ona vrati a jak je u ni zcela bezne se vsemi vecmi, aeskulapy ji upadnou na zem a jeste je rozslapne, nebo, jeste castejsi pripad, nekam je odlozi, nekde je zapomene a uz budou nenavratne ztracene... No chapete to? Navstivi treba mladeho milence, na to si vzdy hodinky sundava a pak je tam zapomene. Jemu se zalibi a tak kdyz se pritelkyne bude ptat, jestli je tam nezapomnela, on rekne, ze ne a pritom uz se mu budou houpat na chlupaty pracce. A to bych tedy vrazdil. Jsem debil, mel jsem rict, ze nefungungujou a at je necha doma. Ale kdyz jsem videl, jak s nima na ruce zari a pripada si dulezita, nemel jsem to srdce....debil, debillll :wine: 

Kdyztak jsem jeden z mala,ktery je na tvy ruce naposledy videl a dosvedcim ti to :P. Rekni ji, ze jsou lekarsky a maji vliv na to, ze ji na ruce vyrostou chlupy jako mas ty :lol2: .treba ti je brzy vrati!!

Odesláno
  V 30. 5. 2014 v 20:05, mischa napsal:

Doprčic! Takže budeš konečně zase měsíc normální a já zrovna jedu na pět tejdnů do pryč, z toho ještě ke všemu měsíc do němec. Tak doufám, že je tam aspoň zapomene a pošleš ji pro ne zpátky, až se vrátím.

• po měsících...
Odesláno

Vážení kolegové,

netuším, kdo z Vás  se zasloužil o fotku našich Aeskulapů v kalendáři Chronomagu, ale moc za to děkuju, jsem dojatej, strašně jim to ve Vánočním týdnu sluší!!

Těším se že se další limitky povedou taky tak !!

Odesláno

Netřeba konspirovat, já se za to nestydím a koneckonců jsme ve vlákně těchto hodinek, tak proč by tady ta fotka nemohla být.

post-14724-0-44551200-1416171189_thumb.jpg

• Po roku...
Odesláno

Pratele, krasna prace a skoda, ze jsem prosvihl..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...