mischa Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 No, nacvakávací dýnko s průhledem bych si představoval maximálně do 500 Kč....Neumím vypnout to vypíčený přeškrtnutí...
straspol Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 To já taky ale v Eltonu si to prostě představujou jinak, no... skoro tři litry by to mělo stát i s pouzdrem sakra, neumím to přeškrtat...
Georgeisin Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Kluci, domluvíme se v deseti a dají nám ho za litr . Edit: no spíš za dva a půl. Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem Georgeisin
mischa Odesláno 30. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Mam ja to ale smulu...Ma krasna pritelkyne si zabalila kufr a odletela na vice nez mesic do Petrohradu. Na ruku si zcela samozrejme nasadila me milovane aeskulapy a proste si s nima odletela. No chapete to? Kdyby se ona nahodou uz nikdy nevratila, nejak bych to prezil, ale myslenka, ze bych navzdy ztratil sve aeskulapy, to bych asi zemrel. Navic, je tam realna moznost, ze se ona vrati a jak je u ni zcela bezne se vsemi vecmi, aeskulapy ji upadnou na zem a jeste je rozslapne, nebo, jeste castejsi pripad, nekam je odlozi, nekde je zapomene a uz budou nenavratne ztracene... No chapete to? Navstivi treba mladeho milence, na to si vzdy hodinky sundava a pak je tam zapomene. Jemu se zalibi a tak kdyz se pritelkyne bude ptat, jestli je tam nezapomnela, on rekne, ze ne a pritom uz se mu budou houpat na chlupaty pracce. A to bych tedy vrazdil. Jsem debil, mel jsem rict, ze nefungungujou a at je necha doma. Ale kdyz jsem videl, jak s nima na ruce zari a pripada si dulezita, nemel jsem to srdce....debil, debillll
wittius Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 V 1. 4. 2014 v 19:35, straspol napsal: Vážení kolegové, bastlík se povedl. Představuji Vám Prim Traktor / Aeskulap Kal.66 auto.vyzeraju nadherne, neskutocne cosi, som z nich nadseny
kerob Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 V 30. 5. 2014 v 20:05, mischa napsal: Mam ja to ale smulu...Ma krasna pritelkyne si zabalila kufr a odletela na vice nez mesic do Petrohradu. Na ruku si zcela samozrejme nasadila me milovane aeskulapy a proste si s nima odletela. No chapete to? Kdyby se ona nahodou uz nikdy nevratila, nejak bych to prezil, ale myslenka, ze bych navzdy ztratil sve aeskulapy, to bych asi zemrel. Navic, je tam realna moznost, ze se ona vrati a jak je u ni zcela bezne se vsemi vecmi, aeskulapy ji upadnou na zem a jeste je rozslapne, nebo, jeste castejsi pripad, nekam je odlozi, nekde je zapomene a uz budou nenavratne ztracene... No chapete to? Navstivi treba mladeho milence, na to si vzdy hodinky sundava a pak je tam zapomene. Jemu se zalibi a tak kdyz se pritelkyne bude ptat, jestli je tam nezapomnela, on rekne, ze ne a pritom uz se mu budou houpat na chlupaty pracce. A to bych tedy vrazdil. Jsem debil, mel jsem rict, ze nefungungujou a at je necha doma. Ale kdyz jsem videl, jak s nima na ruce zari a pripada si dulezita, nemel jsem to srdce....debil, debillll Kdyztak jsem jeden z mala,ktery je na tvy ruce naposledy videl a dosvedcim ti to . Rekni ji, ze jsou lekarsky a maji vliv na to, ze ji na ruce vyrostou chlupy jako mas ty .treba ti je brzy vrati!!
Honza.manta Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 V 30. 5. 2014 v 20:05, mischa napsal: Mam ja to ale smulu...Ma krasna pritelkyne si zabalila kufr a odletela na vice nez mesic do Petrohradu. Na ruku si zcela samozrejme nasadila me milovane aeskulapy a proste si s nima odletela. No chapete to? Kdyby se ona nahodou uz nikdy nevratila, nejak bych to prezil, ale myslenka, ze bych navzdy ztratil sve aeskulapy, to bych asi zemrel. Navic, je tam realna moznost, ze se ona vrati a jak je u ni zcela bezne se vsemi vecmi, aeskulapy ji upadnou na zem a jeste je rozslapne, nebo, jeste castejsi pripad, nekam je odlozi, nekde je zapomene a uz budou nenavratne ztracene... No chapete to? Navstivi treba mladeho milence, na to si vzdy hodinky sundava a pak je tam zapomene. Jemu se zalibi a tak kdyz se pritelkyne bude ptat, jestli je tam nezapomnela, on rekne, ze ne a pritom uz se mu budou houpat na chlupaty pracce. A to bych tedy vrazdil. Jsem debil, mel jsem rict, ze nefungungujou a at je necha doma. Ale kdyz jsem videl, jak s nima na ruce zari a pripada si dulezita, nemel jsem to srdce....debil, debillll Doprčic! Takže budeš konečně zase měsíc normální a já zrovna jedu na pět tejdnů do pryč, z toho ještě ke všemu měsíc do němec. Tak doufám, že je tam aspoň zapomene a pošleš ji pro ne zpátky, až se vrátím.
straspol Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Vážení kolegové, netuším, kdo z Vás se zasloužil o fotku našich Aeskulapů v kalendáři Chronomagu, ale moc za to děkuju, jsem dojatej, strašně jim to ve Vánočním týdnu sluší!! Těším se že se další limitky povedou taky tak !!
bohus76 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Strašáku,hledal jsem toto vlákno a nenašel,tak jsem hodil fotku z kalendáře k tomu dotazu.
straspol Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Jsem nadšený, vyšel na ně krásný týden a moc jim to tam sluší !! Nechceš ji vložit i sem, ať vidíme jakou dělají kariéru ? Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem straspol
prischera Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Já to vím Ale nevím jestli to můžu zveřejnit
straspol Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 V 16. 11. 2014 v 19:28, prischera napsal: Já to vím Ale nevím jestli to můžu zveřejnit ...a od čeho jsou SZ ?
JR_2010 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Netřeba konspirovat, já se za to nestydím a koneckonců jsme ve vlákně těchto hodinek, tak proč by tady ta fotka nemohla být.
JR_2010 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Podruhé už se to asi nepovede, aby byly v kalendáři na vánoce, tak to tady musím zvěčnit.
reno.f Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Pratele, krasna prace a skoda, ze jsem prosvihl.. Sent from my iPhone using Tapatalk
tommas4 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Hele co na mě vykouklo na facebooku Eltonu . . .
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 A co takhle vymyslet něco nového?
tommas4 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 V 21. 8. 2017 v 9:18, Honza.manta napsal: A co takhle vymyslet něco nového? Ale to myšlení, to přece bolí . . .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se