tommas4 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Podle fotek je tam zataženo a asi i mokro? Nicméně za pilota nikdo brzdit nebude, že ano.Vypadá to jako přejetí dráhy (závada brzd?), těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Přistání A320 je v rukou pilotů a není automatizované. Automatizované je pouze nalétnutí do paprsku ILS dané dráhy a usazení v ILS. Pak se vypíná AP a pilot sedá sám. Co se stalo ukáže až vyšetřování. Hlavně, že se nikomu nic nestalo, ani letadlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Ava mi da urcite za pravdu ze rutina je v letectve najnebezpecnejsia. A prave koli rutine sa stava najviac nehod resp sposobuje najviac problemov Upraveno 18. července 2017 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 To je pravda, stačí zapomenout na jeden úkon z check listu, např ARM spojlerů a na mokru nad 80 KNOTs je průser na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Počasí tedy nic moc na Bulharsko v létě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Já tam byl včera a to bylo ještě pěkně Ale specielně Travel service měl zpožděný tři lety, jeden asi o 7 hodin, druhý (nějaké Pardubice či co) ještě víc a Praha taky asi dvě hoďky. A náš let byl taky zvláštní, jednak letadlo mělo imatrikulaci El, popisky uvnitř byly v azbuce ale žádnou řeč mi ty slova nepřipomínala, stevardi byly z půlky rákosnice a ta co nás vítala jménem posádky evidentně neznala jméno pilota, páč jí to dalo dost práce. Ale třeba jsou ty chartery takhle shrabaný z kdečeho běžně, to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Ano, Travel bordel je světovej a čeká se na větší průser, než je tento. Je pravda, že tam létá kde jakej Mongol za pár kaček. pak to takhle dopadá. Nejdříve hladolety a teď to sahá za hranu bezpečnosti. Buď rád, že si se vrátil včera, nechtěl bych být v kůží koupáků, co se měli vracet tímto letadlem domů. Upraveno 18. července 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Já tam byl včera a to bylo ještě pěkně Ale specielně Travel service měl zpožděný tři lety, jeden asi o 7 hodin, druhý (nějaké Pardubice či co) ještě víc a Praha taky asi dvě hoďky. A náš let byl taky zvláštní, jednak letadlo mělo imatrikulaci El, popisky uvnitř byly v azbuce ale žádnou řeč mi ty slova nepřipomínala, stevardi byly z půlky rákosnice a ta co nás vítala jménem posádky evidentně neznala jméno pilota, páč jí to dalo dost práce. Ale třeba jsou ty chartery takhle shrabaný z kdečeho běžně, to nevím.EI, to jsou mongolové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) EI, to jsou mongolové No twl, to by odpovídalo. Ten pilot s tím švihnul jako starej fronťák ale přišlo mi, že až někde uprostřed ranveje. Pak brzdil, že půlka lidí byla nalepená na sedačkách před sebou. Což mě taky překvapilo, jsem myslel, že i to přistání je víceméně automatika. Tak jsem zas chytřejší. Jo a byla to 737-800. Edit: Koukám na teletext, že všechny lety na Burgas jsou odkloněný do Varny, to je teda lahůdka. Upraveno 18. července 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Bohuzial Travel je zoldnierska spolocnost, ale na druhej strane vdaka bohu lebo vdaka nim si pilot ako ja najde pracu. Ked tam tie podmienky vydrzi tak sa posunie casom dalej. Zial taky je svet. Pilotny vycvik sa cim dalej tym viac pre bezneho cloveka stava nedosiahnutelnym s beznym platom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 . Tak jsem zas chytřejší. Jo a byla to 737-800.Tak budeš ještě chytřejší, je to A320 - 200, SX-ORG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Tak budeš ještě chytřejší, je to A320 - 200, SX-ORGJsem myslel to mongolský se kterým jsem letěl fčera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jsem myslel to mongolský se kterým jsem letěl fčera.EI je ale Irsko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Momentalne je sezona a silno sa lieta takze silne spolocnosti riesia vypadky takymto prenajmom. Na Slovensku sa tym zaobera Air Explore (vacsina mojich kamosov tam lietam resp. mukluje. ) a Go2Sky. Horsie je ze pri praci v takejto firme mozete na nejake lazo plazo volno zabudnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 EI je ale Irsko...Jak jsem o pár postů výš koupil, tak prodávám. Uvnitř bylo všecko azbukou ale nebyla to ruština ani bulharština, bylo to neco divnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 U Travlu lítá EI-CSG, 17 let stará, mongolská raketa MIAT, howno Irové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 A ještě s mongolskou posádkou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 U Travlu lítá EI-CSG, 17 let stará, mongolská raketa MIAT, howno Irové.MIAT má imatrikulaci OM, EI je Aer Lingus. Buď v jednom nebo druhém máš tedy chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Nemá chybu vůbec v ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) MIAT má imatrikulaci OM, EI je Aer Lingus. Buď v jednom nebo druhém máš tedy chybu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě má původní winglety Upraveno 18. července 2017 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se