Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

F.B.

Siel som sem teda ale hlavne kvoli SR-71 Blackbird, pretoze je to jedina lokacia mimo USA, kde ho je mozne vidiet 😍 F.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

3

zhrado

Ano, fotiek je kopa. Bol som od piatka do nedele a bolo super. Nielen večerné posedenia pri pivke a frťanoch  

35b331c694e67ec288

F.B.

Pozdravujem z Duxfordu 

35b331c694e67ec288fc1a5d8a6eb65

Přistání A320 je v rukou pilotů a není automatizované. Automatizované je pouze nalétnutí do paprsku ILS dané dráhy a usazení v ILS. Pak se vypíná AP a pilot sedá sám. Co se stalo ukáže až vyšetřování. Hlavně, že se nikomu nic nestalo, ani letadlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počasí tedy nic moc na Bulharsko v létě.

Odkaz ke komentáři

Já tam byl včera a to bylo ještě pěkně :)  Ale specielně Travel service měl zpožděný tři lety, jeden asi o 7 hodin, druhý (nějaké Pardubice či co) ještě víc a Praha taky asi dvě hoďky. A náš let byl taky zvláštní, jednak letadlo mělo imatrikulaci El, popisky uvnitř byly v azbuce ale žádnou řeč mi ty slova nepřipomínala, stevardi byly z půlky rákosnice a ta co nás vítala jménem posádky evidentně neznala jméno pilota, páč jí to dalo dost práce. Ale třeba jsou ty chartery takhle shrabaný z kdečeho běžně, to nevím.

Odkaz ke komentáři

Ano, Travel bordel je světovej a čeká se na větší průser, než je tento. Je pravda, že tam létá kde jakej Mongol za pár kaček. pak to takhle dopadá. Nejdříve hladolety a teď to sahá za hranu bezpečnosti.

Buď rád, že si se vrátil včera, nechtěl bych být v kůží koupáků, co se měli vracet tímto letadlem domů.

Upraveno uživatelem ava
Odkaz ke komentáři

Já tam byl včera a to bylo ještě pěkně :)  Ale specielně Travel service měl zpožděný tři lety, jeden asi o 7 hodin, druhý (nějaké Pardubice či co) ještě víc a Praha taky asi dvě hoďky. A náš let byl taky zvláštní, jednak letadlo mělo imatrikulaci El, popisky uvnitř byly v azbuce ale žádnou řeč mi ty slova nepřipomínala, stevardi byly z půlky rákosnice a ta co nás vítala jménem posádky evidentně neznala jméno pilota, páč jí to dalo dost práce. Ale třeba jsou ty chartery takhle shrabaný z kdečeho běžně, to nevím.

EI, to jsou mongolové  :D

Odkaz ke komentáři

EI, to jsou mongolové  :D

No twl, to by odpovídalo. Ten pilot s tím švihnul jako starej fronťák ale přišlo mi, že až někde uprostřed ranveje. Pak brzdil, že půlka lidí byla nalepená na sedačkách před sebou. Což mě taky překvapilo, jsem myslel, že i to přistání je víceméně automatika. Tak jsem zas chytřejší. Jo a byla to 737-800.

Edit: Koukám na teletext, že všechny lety na Burgas jsou odkloněný do Varny, to je teda lahůdka.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

Bohuzial Travel je zoldnierska spolocnost, ale na druhej strane vdaka bohu lebo vdaka nim si pilot ako ja najde pracu. Ked tam tie podmienky vydrzi tak sa posunie casom dalej. Zial taky je svet. Pilotny vycvik sa cim dalej tym viac pre bezneho cloveka stava nedosiahnutelnym s beznym platom. 

Odkaz ke komentáři

Momentalne je sezona a silno sa lieta takze silne spolocnosti riesia vypadky takymto prenajmom. Na Slovensku sa tym zaobera Air Explore (vacsina mojich kamosov tam lietam resp. mukluje. ) a Go2Sky. Horsie je ze pri praci v takejto firme mozete na nejake lazo plazo volno zabudnut. 

Odkaz ke komentáři

MIAT má imatrikulaci OM, EI je Aer Lingus. Buď v jednom nebo druhém máš tedy chybu... :angry:

Ještě má původní winglety

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...