Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Sibirnaya: jo, mas, pravdu. Argumentoval to tim, jak jeste snizit cenu letenky na osobu.

Enslow: ta uroven suvisi aj s vekom lietadloveho parku. Flotila Ryanu alebo Easy jetu patri k najmladsim. Jedna vec je ako zakaznik vnima danu aerolinku a druhy pohlad je zo strany zamestnancov. Samozrejme ani tymito vetami som neobjavil Ameriku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked boh da a jedneho dna dokoncim licencie budem aj ja rad ked by som mohol lietat tam. :-) cize som na tom rovnako ako ostatny.

No, jenze to je presne duvod, proc to tam vypada jak to vypada. Zoufaly zadluzeny lidi, ochotny pracovat za jakychkoli podminek, za plat mensi nez ma ridic autobusu MHD v Praze, litaj holt jak kdyz uz nemaj co ztratit.

Staci si precist treba tuhle zaverecnou zpravu.... diletantstvi je v tomhle pripade primo ukazkove, ta posadka neudelala snad jedinou vec spravne, presto to tak nejak jako dopadlo ze se nikomu nic nestalo...

http://uzpln.cz/pdf/incident_HuvawBW6.pdf

Edit... a to je samozrejme jen trochu aktualni zalezitost, daji se dohledat jeste daleko horsi veci... jak pan kapitan TVS pri startu letadlu temer ulomil zadni cast o drahu, pohledem znalce rozhodl ze 'to je dobry', doletel s nim do Prahy a to letadlo pak bylo pul roku v hangaru na rovnaci stolici, kdy se na to jezdili divat lidi s Boeingu, s cim se taky da letet... a tak, no.

Upraveno uživatelem Pirx
Odkaz ke komentáři

Tak to není. Já si klidně rád připlatím a budu mít full servis. Každého, koho se zeptáš, tak ti řekne, že cca 1000 dá navíc, ale chce cestovat jako člověk a né jako dobytek.

No jasne, ja kdyz se zeptam svejch znamejch nebo proste lidi mezi kterejma se pohybuju, tak mi to taky vsichni takhle reknou :) ale zkus se zeptat tech lidi ktery pak v tom letadle skutecne fyzicky jsou, ty jsou najednou nejaky jiny, vypadaj vsichni stejne, 100kg damy v barevnym obleceni z trznice, 150kg dzentlmeni v klaunskejch kalhotach rejoice s ponozkama v sandalech, cpou se lancmitem z konzervy a nezaplatili by navic ani halir...

Odkaz ke komentáři

kuknite toto... To len tak na západe nevidno. Človek by si myslel, že je to

model. Je to na leteckej prehliadke v Moskve. Ale bude prekvapko na SIAFe :)

https://youtu.be/ggki8crdjWU

Bomba. I dalsie videa co YT z MAKS ponuka...a stale ta dilema:

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odkaz ke komentáři

Bhe he...správně, zaplať uhlíři, zaplať. Akorát, že tohle už není platba za něco navíc, ale umělé vytvoření nepříjemnosti, za jejíž odstranění je příplatek, takže v podstatě vydírání. Třeba by mohli do sedaček dávat automatický bodla, který by se těm, co nezaplatí, v nepravidelných intervalech vrážely do prdele.

Odkaz ke komentáři

No já si myslím, pokud chceš začít létat profi, tak G1000 je základ. I v ČR není problém běžně létat IFR za VFR i bez VFR.  Pokud přistávám s rychlejším letadle GA, třeba na LZIB,  byť jsem za VFR, stejně tam mám ILS nastavené. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...