vraby Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Ta třetí vypadá nějak černě.jj černá s modrým prošitím,nebylo by moc modré na hodinkách.
belkov Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Tak ta s dírama je bohužel silikon,tak jsem objednal kůži,prý se mi ozvou. A moc díky za typ.
Kazaam Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Hodinky jako takové pěkné. Ale nechápu šroubovací tlačítka a přitom vodotěsnost skvělých 5ATM.to je to, co mě na nich šíleně štve...kdyby to mělo alespoň kilo, tak sedám do vlaku nach Prag a okamžitě je kupuju..jinak jsou totiž neskutečný...
belkov Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Nereste tlacitka, chce to videt nazivo. Prodal jem Heurey Autavie a chtel jsem neco retro, tak jsem koupil Pan Europy, ktere mi je trochu pripominaly, ale kdepak, sly z domu. Steiny to je ono. Na umyvani 50 staci a na koupacku mate stejne kazdy potapky.
vraby Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Mě spíš odrazuje ten titan,já raději ocel. U racetimeru mi ta vodotěsnost nevadí.Jak píše belkov, do vody potápky.
belkov Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Fakt to chce videt nazivo. Mam je 3 mesice a ani dubka.
belkov Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Jo a jeste bych dodal ze tam mate mozna jednu z poslednich ET, jinak uz zacina Selita.
Dee Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Mám podezření že měly od začátku mít 5atm a šroubovací korunky se přidaly protože jé má Tudor... Ale výsledek je hezký a za ušetřené peníze si můžu koupit navíc potápky oblekovky a pilotky, takže mi to až tolik nevadí
belkov Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Diky za odkaz s temi remeny dnes mi prisel modry racing za nadhernych 16? .Vypadají na nem suprove. Navic mi to nedalo proc maji šroubovací korunku a tlačítka. Nechal jsem udělat tlakovku na 100 m a v pohodě. Takže klidne i do vody. Rekl bych ze za ty peníze opravdu dobrý kup.
Roman-ZA Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Diky za odkaz s temi remeny dnes mi prisel modry racing za nadhernych 16? .Vypadají na nem suprove. Navic mi to nedalo proc maji šroubovací korunku a tlačítka. Nechal jsem udělat tlakovku na 100 m a v pohodě. Takže klidne i do vody. Rekl bych ze za ty peníze opravdu dobrý kup.Bude aj nejake to foto?
belkov Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Foto bude v prodejni sekci protoze ac mi to trha srdce chystam se na vetsi akvizici takze je budu muset prodat. Urcite budu litovat, ale chytil jsem akutni chronobundusovou infekci.
belkov Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Tak už jsou tam,můžete se pokochat mým neumětelstvím.
maiq Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Myslím, že se Steinu tento kousek dost povedl, proporce lunety a indexů vůči cifru, celková velikost, pěkně vyvážené, řekl bych dokonce, že lepší jak údajná předloha. Škoda té oranžové linky kolem subdialů, stačil by jen ten tenký prstýnek.Belkov, věřím, že se rychle prodaj ;-)
tvrdas Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jsou fakt super, mám je druhý měsíc. I pri sve velikosti jsou na ruce jak doma. Jeste cekam az mi dorazi origo tah titan.
tristan. Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 _SAM1324_zps14e5ec85.jpg Pridej sem vic fotek, jsou krasny.
kuncák7 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jojo, přidávám se, dej sem víc fotek. Přiznám se, tyhle hodinky okukuju dlouho a párkrát jsem je už i měl na ruce, ale vždy jen a jen na kůži. Na tahu jsem neměl zatím tu čest a vypadá to dost dobře.
Roman-ZA Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Tieto hodinky pytaju kozu, poriadny raceovy remen, inak stracaju dravost.
McStinger Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) _SAM1324_zps14e5ec85.jpg Bolo by fajn uvádzať zdroj fotiek, ak nie sú tvoje P.S. V poslednom čase je to tu celkom nešvár, aj v iných vláknach Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem McStinger
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se