tvrdas Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 vzdyt pisu, ze cekam na titan tah, az dorazi. To da rozum, ze fotka je vypujcena ;-) PS: uz druhy mesic objednany v chronoshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 vzdyt pisu, ze cekam na titan tah, az dorazi. To da rozum, ze fotka je vypujcena ;-) PS: uz druhy mesic objednany v chronoshopu Jasné, ospravedlňujem sa, mám dneska slabý deň a hlava mi neberie určité logické pochody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 omlouvat se nemusis, me by slovo vypujceno take nezabilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 na titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 na klice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Pánové, nechce někdo poslat dál ty modré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Tak se konečně mohu pochlubit. Trochu mě zarazila velikost, ale není to nic, s čím by si má ruka neporadila :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Nech ti sluzia, aspon mesiac, kym ich nepredas :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Nech ti sluzia, aspon mesiac, kym ich nepredas :DZatím jsem moooc spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 To si bol vzdy a aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Zatím fakt nadšení a koupil jsem k nim tu Sinn gumu se sponou. Upraveno 22. června 2016 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Doufám, že mi je někdy ukážeš na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Honzo, určitě. Fakt je neplánuju prodat.Dost dlouho jsem musel "otravovat " původního majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Hezky pane a gratuluji!!! Jake uvidim zitra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Hezky pane a gratuluji!!! Jake uvidim zitra? Zítra uvidíš vše, co mám u sebe. Vezmu to ssebou ( jsem prostě ješitnej a rád uslyším chválu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Zítra uvidíš vše, co mám u sebe. Vezmu to ssebou ( jsem prostě ješitnej a rád uslyším chválu ).Tak super to mam velkou radost pane Kuncak7 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 dufam, ze ti vydrzia do augusta, ked budem v 100-vezatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 dufam, ze ti vydrzia do augusta, ked budem v 100-vezatej Hele, piš měsíce číslicema :-))), ale ano, do srpna? je budu mít a až tu budeš, předvedu ti je ( možná se u tebe stavím cestou do Tater v červenci ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Ted jsem na ne nasadil gumu se sponou od sinnu a sedi tam super. Zkusim co nejdriv sehnat nekoho na foceni, ja to fakt nesvedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se