siwi Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 No neviem, priateľu, ako ty, ale ja mám signál všade, kam ich položím Tak to jsi šťastný člověk. Buď rád. Já doma nemám signál nikde.siwi - a seřídí se ty tvoje i když mají jen L2 n. L1 ???Při L2 nevím, při L1 ne.
Jiří_99 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Ja mam signal smad jen v hodinkovnici, ktera je blizko okna v obyvaku. Na nocnim stolku v blizkosti okna v loznici se nechytam. Vlastne nikde v celem byte. Kdyz chci synchronizovat, musim je dat do/na hodinkovnici
siwi Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 Kdepak. Je to marný, je to marný, je to marný...
akai Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 Mne stale funguje toto... nic to nechce nic to nezere jen ceka na pouziti...
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 Kdepak. Je to marný, je to marný, je to marný... DSC_3771.jpgPredpokladam, ze home city mas nastaveno dobre (treba Berlin)...?
tovaryš Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Kdepak. Je to marný, je to marný, je to marný... DSC_3771.jpg.....a to jakože nikde doma?? ...ani u okna ?? EDIT : ...soráč, blbě jsem četl... psal jsi, že ani u okna.. Upraveno 6. října 2018 uživatelem tovaryš
siwi Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 Jo, tohle udělátko tady už myslím někdy proběhlo. Určitě zajímavá věcička, ale kupovat si ji určitě nebudu.
siwi Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 Predpokladam, ze home city mas nastaveno dobre (treba Berlin)...? Ne, to opravdu není v hodinkách, ale v signálu. Stačí je vyvézt někam mimo a seřídí se na první dobrou. Mám ještě dvoje nástěnné rádiem řízené hodiny a ty se taky nechytají. Jen výjimečně párkrát do roka. .....a to jakože nikde doma?? ...ani u okna ?? ...dokonce ani z venku za onem. Prostě s nima budu muset koncem tohoto měsíce před barák
tovaryš Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 ..tak to je peklo....asi blbá lokalita...
siwi Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 Už jsem to tu psal. Hustá sídlištní zástavba, přízemí a stíní mi boční křídlo baráku.
quattroRS Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Svítí slunce, je třeba trošku nabít.Nemáš zapnutý systém PS??? To inak mimoriadne šetrí hodinky aj za chodu, mne sa totiž indikátor batérie za vyše dva roky používania, ani nepohol
KapitanO Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Nemáš zapnutý systém PS??? To inak mimoriadne šetrí hodinky aj za chodu, mne sa totiž indikátor batérie za vyše dva roky používania, ani nepohol Zatím ne. Buď je mám na ruce nebo leží v průhledné krabičce na parapetu.
Žulda Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Nemáš zapnutý systém PS??? To inak mimoriadne šetrí hodinky aj za chodu, mne sa totiž indikátor batérie za vyše dva roky používania, ani nepohol To mě minulou zimu občas spadlo nabití až na L. Jinak skoro celou zimu M. A to nosím denně, v kanclu skoro pod zářivkou. PS jsem měl zapnuté, ale na druhou stranu, automatické osvětlení taky.
quattroRS Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 To mě minulou zimu občas spadlo nabití až na L. Jinak skoro celou zimu M. A to nosím denně, v kanclu skoro pod zářivkou. PS jsem měl zapnuté, ale na druhou stranu, automatické osvětlení taky.Ja mám, odkedy som ich kúpil, furt H, bez pohybu, za dva roky, a to nebývam furt na slnku
quattroRS Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Žulda Hodinky v čase kúpy, 26. 5 2016
Jiří_99 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Postak dnes privezl. A jinak to zrejme nebude pristi dobu. Teda pod rukav bundy to ale rozhodne nebude. Je to pekna hrudka plastu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se