Dokusan Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Frostie:Ano, jsem si jist.Tooly Upraveno 9. února 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Frostie:Ano, jsem si jist.Tooly tvůj komentář na to nevypadal, proto jsem se ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Tak jestli to byl vtip, pak jsem ho nepoznal (a to žeru maso). Btw Ypo, nepohybuješ se náhodou i na Mazdaklanu nebo je to jen shoda nicků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ne ne v žádném klanu nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Dokusan: Sekám s nima denně dřevo, takže u mě slouží i jako Tooly;-) Jiní se zas potápějí v kanceláři, tak co..YPO, tak to máš dvojníka. Upraveno 9. února 2019 uživatelem Hospodský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Dokusan: Sekám s nima denně dřevo, takže u mě slouží i jako Tooly;-) Jiní se zas potápějí v kanceláři, tak co..Chápu, ale prostě mi ty ocelový přijdou trochu mimo, jdou proti duchu těch hodinek. Toť vše. Dřevo můžeš sekat i v oblekovkach, to je tvoje věc.Ale abych nekecal, jedny ocelový Géčka jsem taky měl a mrzí mě, že jsem je pustil (druhé foto není moje) Upraveno 9. února 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ty zase meleš blbosti.... to ti teda povím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ..no.....a ty GMW jsou naprosto to samo...akorát nejsou ručičkový...zvládají vše, co "gumový" akorát jsou trochu těžší a snadno se poškrabou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ..no.....a ty GMW jsou naprosto to samo...akorát nejsou ručičkový...zvládají vše, co "gumový" akorát jsou trochu těžší a snadno se poškrabou...Teď jsi to vystihl. Přesně to jsem měl na mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ...to jako jo....to je fakt...jsou dobitý jako prase...ale sklíčko se překvapivě drží ...na tu větší hmotnost se snadno zvykne a že chrastí?? ..no....kdo je nosí víc na volno, tak chrastí....co jim víc vytknout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To akoze tooly musia byt len gumove, plastove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ...za mě ne...mě to neva, že jsou poškrabaný, poškrabal jsem je, protože jsem na ně nebral ohledy......fungujou pořád a to schytaly kde co a to je hlavní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Dokusan: Běž se na ně mrknout na živo, třeba pak prozřeš jako tady YPO. Ten na ně taky v jiném vlákně plival a podívej, jak je tu po měsíci hrdě vystavuje:-)Edit: hrubka jako prase. Pardon.. Upraveno 9. února 2019 uživatelem Hospodský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Tovaryš: A pro tyto případy je ke koupi náhradní bezel i tah. Můj jsem dokoupil za 64 liber a za dva dny byl doma. Na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Sorry, telefon stavkuje.. Upraveno 9. února 2019 uživatelem Hospodský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Dokusan: Běž se na ně mrknout na živo, třeba pak prozřež jako tady YPO. Ten na ně taky v jiném vlákně plival a podívej, jak je tu po měsíci hrdě vystavuje:-)hele je to předražená píčovina, za tím si stojím furt ...... koupil jsem je jenom pro to, že je to kultovní model a jeden z mála na kterém je napsáno japan ....troufnu si říct, že v řadě 5000, možná i v komplet gshock řadě to je takovej pátek filip .... to je celý ... prostě kovový gshocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Tovaryš: A pro tyto případy je ke koupi náhradní bezel i tah. Můj jsem dokoupil za 64 liber a za dva dny byl doma. Na pohodu.tos koupil asi ten fejk ..... to je snad lepší je nechat dodrbaný ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Hospodský : ...mno..pokud je nezmačknu pod lisem, tak to to železo vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 No však jo.. Vidím to stejně. Předražené je věc názoru. Drahé jsou o tom žádná, ale postavíme-li je vedle MR-G, které mají jako jediné další z géček echt full metal a stejné fukce, pak jsou to stále levné mrdky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 srovnávat to s MRG asi nejde ..... tohle je už 35 let vizuálně stále stejnej model ..... MRG má taky svojí historii, ale s různými modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se