Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Dokusan: Sekám s nima denně dřevo, takže u mě slouží i jako Tooly;-) Jiní se zas potápějí v kanceláři, tak co..

Chápu, ale prostě mi ty ocelový přijdou trochu mimo, jdou proti duchu těch hodinek. Toť vše. Dřevo můžeš sekat i v oblekovkach, to je tvoje věc.

Ale abych nekecal, jedny ocelový Géčka jsem taky měl a mrzí mě, že jsem je pustil (druhé foto není moje)

post-44633-0-41232000-1549741345_thumb.jpg

post-44633-0-61293900-1549741352_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dokusan: Běž se na ně mrknout na živo, třeba pak prozřeš jako tady YPO. Ten na ně taky v jiném vlákně plival a podívej, jak je tu po měsíci hrdě vystavuje:-)

Edit: hrubka jako prase. Pardon..

Upraveno uživatelem Hospodský
Odkaz ke komentáři

Dokusan: Běž se na ně mrknout na živo, třeba pak prozřež jako tady YPO. Ten na ně taky v jiném vlákně plival a podívej, jak je tu po měsíci hrdě vystavuje:-)

hele je to předražená píčovina, za tím si stojím furt ...... koupil jsem je jenom pro to, že je to kultovní model a jeden z mála na kterém je napsáno japan ....troufnu si říct, že v řadě 5000, možná i v komplet gshock řadě to je takovej pátek filip .... to je celý ... prostě kovový gshocky

Odkaz ke komentáři

Tovaryš: A pro tyto případy je ke koupi náhradní bezel i tah. Můj jsem dokoupil za 64 liber a za dva dny byl doma. Na pohodu.

tos koupil asi ten fejk ..... to je snad lepší je nechat dodrbaný ne ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...