t2 Odesláno 3. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 (upraveno) Když je takový vedro a musel jsem sedět celej den v autě, tak jsem si aspoň pohrál s ověřováním klimošky.edit: dotáhnul jsem to až na 20, ale nechci sem dávat všechno co vyfotím. Upraveno 3. srpna 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Rád se taky přidám.super, jenom mám stále dojem, že nás tu je víc než tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 super, jenom mám stále dojem, že nás tu je víc než tři Urcite se nekdo dalsi prida, to vis venku je pekne a vsichni sou u vody:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Tak další článek řetězu. Modul 901 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 @fazer: vždyť jo, taky tu teď trávím o hodně méně času... @t2: paráda, akorát by mě zajímalo kolik se jich tam ještě vleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Štola sv. Josefa poblíž Jílového u Prahy - G 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Když je takový vedro a musel jsem sedět celej den v autě, tak jsem si aspoň pohrál s ověřováním klimošky.yP8030049b.JPGyP8030051b.JPGedit: dotáhnul jsem to až na 20, ale nechci sem dávat všechno co vyfotím. Tahle verze s bílým "ciferníkem" vypadá skvěle...tyhle géčka jsou na svůj věk velice dobře vybavené - kdyby měly ještě odpočet (a někoho by potěšilo třeba modernější osvětlení), byly by snad skoro dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Ale právě ta žárovička k nim tak nějak patří. Aspoň jsou už yongtimer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Nejen dnes, ale už od pátku. Byl jsem se juknout do Mostu na závody. Holt poctivý železo je poctivý železo.A jukněte mechanik má na ruce taky casia: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Nějak to tu nežije.Takže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Na pár dní mam půjčené frogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 pěkné Frogy - vypadají jako nové - takové já bych nikomu radši nepůjčoval Já si náhle od kolegy Casiotrona pořídil tyto géčka GW-810D...vypadají myslím perfektně a už mám zase kamaráda ke svým G-800, takže můžu mezi nimi zaměnit pásek i bezel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Včera na houbách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 (upraveno) AWG100 Upraveno 11. září 2013 uživatelem Mapo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 taky AWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Moje nejlepší géčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 při včerejší sebemrskačské projíždce na kole, ale na ruce jsou i dneska. Že já hlupák jsem je kupoval a zjistil jak je pohodlný se o hodinky nebát a ani je necítit na ruce...od června nenosim jiný pomalu...Certiny musí bejt smutný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 při včerejší sebemrskačské projíždce na kole, ale na ruce jsou i dneska. Že já hlupák jsem je kupoval a zjistil jak je pohodlný se o hodinky nebát a ani je necítit na ruce...od června nenosim jiný pomalu...Certiny musí bejt smutnýNaprosto tě chápu.Od koupě Mudmanů, taky skoro nesundavám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Naprosto tě chápu.Od koupě Mudmanů, taky skoro nesundavám...a hlavně když si teď vezmu jiný hodinky než géčka, tak s nima pořád něco trefuju. Jsem si odvykl dávat pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se