brut12358 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Asi nehnusnější G SHOCKy. Takový druhý jsem zatím nepotkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Já jsem je měl a připadaly mi zajímavý...měl jsem dokonce asi 5 verzí včetně téhle...jsou to takový géčka, co si hrají na oblekovky...a nebo obráceně? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Mě se tyhle nikdy nelíbily, ale zase jim asi nikdy neodejde bezel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Mě se tyhle nikdy nelíbily, ale zase jim asi nikdy neodejde bezel.V tom bych spatřoval jedinou výhodu. Ale pro mne jsou nekoukatelně nenositelné, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Hnusné ale budí pozornost, velmi pohodlné a hlavně v oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Nerad ti kazím iluze, ale jsou to plastovky. Ale s kovovým bezelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Nerad ti kazím iluze, ale jsou to plastovky. Ale s kovovým bezelem. Nekazíš a jasně, že jsou to plastovky, jako většina ale myslel jsem tah. Blbě jsem se vyjádřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Nekazíš a jasně, že jsou to plastovky, jako většina ale myslel jsem tah. Blbě jsem se vyjádřil.Kovový tah mají i plastové casio digi za 400... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Kovový tah mají i plastové casio digi za 400... Která G SHOCK za 400 mají kovový tah ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Která G SHOCK za 400 mají kovový tah ? Ne G-Shock, ale třeba A168 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Ne G-Shock, ale třeba A168 Jasně ale myslím, že je tady vlákno G SHOCK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Na závodech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Pri vode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunackovo Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Dnes první den AWG-M100B, aneb Shocky pro menší ruce. Sedí skvěle. Díky Helveti - super podpora, ČT objednáno, dnes na ruce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Jo, ty nevypadají vůbec zle a zdají se být i přehledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunackovo Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Jo, ty nevypadají vůbec zle a zdají se být i přehledné.Ty digi ciferníky jsou malé a navíc na ne nejde podsvícení, ale to mi vůbec nevadí, věděl jsem už před nákupem. Hlavně to nejsou taková monstra a kontrast bílá na černém, lumi a prisvit jsou pro moje čunění super. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Dnes meziměstskou dopravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Dnesny ulovok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Stale po nich pokukujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 ...definitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se