Frostie Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 A koukám, že i synchronizuješ, takže paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 A koukám, že i synchronizuješ, takže paráda....sync jde u nas dobře, to už vím z ex ProTreků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 ...takže neni nijak velkej rozdíl v příjmu signálu mezi 5610 a 5000 ??Modul je stejný, jediná otázka je rozdíl v pouzdru: plast / kov. Já nemám zkušenost s 5610, ale 5000 mě dost štvaly svojí neschopností chytat signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Modul je stejný, jediná otázka je rozdíl v pouzdru: plast / kov. Já nemám zkušenost s 5610, ale 5000 mě dost štvaly svojí neschopností chytat signál. 5610 jsou na tom obdobně. Jedny mám, druhé jsem měl, funkčně stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Ja se signalem nemam problem ani uvnitr domu.. zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Modul je stejný, jediná otázka je rozdíl v pouzdru: plast / kov. Já nemám zkušenost s 5610, ale 5000 mě dost štvaly svojí neschopností chytat signál. ...právěže jsem tady četl, že je s 5000 problém s příjmem ale já je na noc dávám k oknu co je na SV a v devíti z deseti případů se seřídí [někdy třeba na třetí pokus] a pokud chci mít jistotu, třeba při změně času, tak do obýváku na JZ je to stopro... ...ale jestli na to má vliv materiál pouzdra...těžko říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 1. Frostie2. Harwey3. TomcatCZ4. Jiri_995. Žulda6. number.beast7. siwi8. špelda669. Primm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 No vida, už je nás tu celé stádo Právě jdu montovat skříňku do koupelny, tak jsem se nachystal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Ebay od prodejce z Irska. Cena tak byla snesitelná...cca 6kkorun....záruka tím pádem roční.vies konkretizovat predajcu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 vies konkretizovat predajcu? ...já bral od gizmo-outlets Ale je jich víc:https://www.ebay.com/itm/162512087135 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 dik oproti CASIO GW-M5610-1BJF je nejaky vyrazny rozdiel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 dik oproti CASIO GW-M5610-1BJF je nejaky vyrazny rozdiel? ...modul je stejný, vše ostatní jiné. Pásek i ochrana je z měkčí gumy a pouzdro je celokovový ingot. Já dlouho zvažoval které, ale po delším rozjímání vybral 5000. Zůstanou už doma. Pohodlnost při nošení rozhodla v jejich prospěch. Více se mi líbí i ta jejich nenápadnost. Čím méně hodinky křičí, tím jsem spokojenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 hej, vyzeraju krajsie a decentnejsie, no castejsi modell tu na fore je CASIO GW-M5610-1B, aj ked nie japan verzia. casto sa spomina "hladanie" signalu, je to velky problem hodiniek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 (upraveno) ...myslím, že ne, je to problém toho, kde signál chytáš. Zkrátka slunce se taky nedostane všude. Upraveno 27. srpna 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 ....při takovéhle demontáži bezelu a řemínku [ třeba za účelem čištění] je potřeba dávat pozor a vybrat šroubovák, který přesně pasuje do drážek šroubků, jsou totiž dost měkké a po několikerých povoleních a dotaženích mají snahu se vymačkávat...já jsem je rozebíral jen párkrát - při výměně za jiný bezel [originál se zakonzervoval] a pak , jak jsem rukama vletěl do bláta a kompletně je zasvinil - a už jsou omačkané... ..pouzdro samotné je i přes povrchovou úpravu dosti náchylné na poškrábání a je na něm všechno vidět - pozor na poškrábání vystěžejkovávačem... ..jinak ale za mě naprostá spokojenost... signál chytají dobře, AKU je od vybalení z krabice pořád na H [uvidíme přes zimu, kdy toho světla bude míň a taky budou víc schované pod bundou a tak..] , údery a pády [nechtěné] zvládají s přehledem,s vodou nemají žádný problém ...takže já můžu jen doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 hej, vyzeraju krajsie a decentnejsie, no castejsi modell tu na fore je CASIO GW-M5610-1B, aj ked nie japan verzia. casto sa spomina "hladanie" signalu, je to velky problem hodiniek? Ne. Je to problém místa a chování uživatele v souladu s návodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Přesně tak. Hodinky se signálem problém nemají. Jde o to, kam se (ne)dostanou rádiové vlny. Řídící signál je vysílán v pásmu dlouhých vln (AM), což na jedné straně znamená dosah několik set až tisíc kilometrů, na straně druhé ale kolísavost kvality se zvětšující se vzdáleností. Pokud se hodinky nacházejí v rádiovém stínu, pak se halt samy nenařídí a je potřeba s nimi vyběhnout někam, kde budou lepší příjmové podminky. Je samozřejmě možné, že u některých modelů hodinek bude citlivější přijímač než u jiných. To se ovšem pozná jen v mezních situacích, kde se hodinky nacházejí v oblasti velmi špatného příjmu. Tam by pak některé signál chytit mohly, jiné ne. je to prostě stejné, jako když se v minulosti poslouchalo rádio v AM pásmu (dlouhé / střední / krátké vlny). Kvalita zvuku byla dost proměnlivá a závislá na mnoha faktorech - mimo jiné na denní době nebo na ročním období. Obecně jsou lepší podmínky příjmu v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Přesně tak. Hodinky se signálem problém nemají. Jde o to, kam se (ne)dostanou rádiové vlny. Řídící signál je vysílán v pásmu dlouhých vln (AM), což na jedné straně znamená dosah několik set až tisíc kilometrů, na straně druhé ale kolísavost kvality se zvětšující se vzdáleností. Pokud se hodinky nacházejí v rádiovém stínu, pak se halt samy nenařídí a je potřeba s nimi vyběhnout někam, kde budou lepší příjmové podminky. Je samozřejmě možné, že u některých modelů hodinek bude citlivější přijímač než u jiných. To se ovšem pozná jen v mezních situacích, kde se hodinky nacházejí v oblasti velmi špatného příjmu. Tam by pak některé signál chytit mohly, jiné ne. je to prostě stejné, jako když se v minulosti poslouchalo rádio v AM pásmu (dlouhé / střední / krátké vlny). Kvalita zvuku byla dost proměnlivá a závislá na mnoha faktorech - mimo jiné na denní době nebo na ročním období. Obecně jsou lepší podmínky příjmu v zimě.To je sice částečně pravda, nicméně synchronizace probíhá v noci, kdy je rušení nejmenší a síla signálu největší a navíc Praha, kde ty bydlíš, je v prvním pásmu nejsilnějšího signálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Problematika příjmu signálu je mnohem složitější. V mém případě sehrává roli zmíněný rádiový stín. Bydlím v přízemí uzavřeného panelákového bloku. Železobetonové konstrukce zdejších staveb tvoří faradayovu klec, která příjem signálu hodně omezuje. Mám doma troje hodiny s rádiovým seřizováním. Dvoje nástěnné a Géčka. Občas v zimě se nařídí ty nástěnné. Uvidím, co v zimě udělají ty Géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 u mna v byte je to podobne, hodinky sa nastavia IBA na jednom mieste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se