kilosunky Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 (upraveno) No, dnes sa to neopakovalo a bol aj vacsi mraz, tak neviem co si o tom mysliet.. Upraveno 4. prosince 2013 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 (upraveno) Ono to rosení vypadá samozřejmě jako vada, ale malé orošení je v normě. Kdysi jsem se tím dost zabýval..dělal jsem takový pokus a zjistil, že pokud géčka nahřejete fénem a pak rychle strčíte pod proud studené vody normálně z vodovodu, orosí se 90% z nich, některé víc, některé méně..to je moje zkušenost. Takže jsem to uzavřel tím, že kdyby to byl problém, znamenalo by to, že 9 z 10 mých skoro nebo úplně nových, nikdy neotevřených géček má problém. Logicky mi to přišlo jako blbost a radši jsem to přestal řešit..úplně jsem na to zapomněl až do teď Ono totiž logicky, uvnitř není vakuum..je tam uzavřená vzdušná vlhkost úplně stejná jako ji máme kolem nás..když hodinky nahřejete a tím ohřejete i vzduch uvnitř, tak se pak po rychlém zchladnutí sklíčka, které je v kontaktu s teplým vzduchem uvnitř, tato vlhkost na sklíčku srazí, protože sklíčko změní teplotu nejrychleji..je to úplně normální..ale měla by zmizet do pár sekund, pokud je tam déle než řekněme 3 minuty, už je to problém..ale jak píšu, pokud budu chtít, dosáhnu sražení vlhkosti snad na každých hodinkách. Upraveno 4. prosince 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Tak to asik necham tak - neviem, nechce sa mi ich posielat na reklamacku, som s nimi spokojny.. To orosenie bolo v strede sklicka asi tak 1cm v priemere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Chililuk - velmi dobře napsáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Tak dneska DW 6000: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Dneska jsou to G-SHOCK GW-7900-1ERTakový předčasný vánoční dárek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 A ještě k tomu orosení. Mám ještě jedny géčka, kombinace digitál - analog a tam se mi na sklíčku objevila vlhkost například při ochlazení hodinek v bazénu (myslím tedy vlhkost zevnitř ) Samozřejmě jsem to přikládal kondenzaci po ochlazení, uvnitř není vakuum. Příležitostně jsem se zmínil hodináři, který mi je prodával a kde často (bohužel pro moji peněženku) propadnu touze koupit si neodkladně nové hodinky a ten mi navrhoval okamžitě reklamaci a tlakovou zkoušku. Pokud prý jsou na tom sklíčku vidět kapičky (tedy ne jen takové to lehké mléčné zakalení), tak je to jednoznačně nedobré pro ty hodinky. Já jsem to tenkrát nereklamoval a už nikdy jsem žádné zamlžení neviděl. Teď to vyzkouším na těch zbrusu nových géčkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Jo vyzkoušej, zahřej je a polož na sklíčko kostku ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 A ještě k tomu orosení. Mám ještě jedny géčka, kombinace digitál - analog a tam se mi na sklíčku objevila vlhkost například při ochlazení hodinek v bazénu (myslím tedy vlhkost zevnitř ) Samozřejmě jsem to přikládal kondenzaci po ochlazení, uvnitř není vakuum. Příležitostně jsem se zmínil hodináři, který mi je prodával a kde často (bohužel pro moji peněženku) propadnu touze koupit si neodkladně nové hodinky a ten mi navrhoval okamžitě reklamaci a tlakovou zkoušku. Pokud prý jsou na tom sklíčku vidět kapičky (tedy ne jen takové to lehké mléčné zakalení), tak je to jednoznačně nedobré pro ty hodinky. Já jsem to tenkrát nereklamoval a už nikdy jsem žádné zamlžení neviděl. Teď to vyzkouším na těch zbrusu nových géčkách...Ono to bolo iba zahmlene, a aj to nie na celom sklicku.. Odvtedy sa to nestalo, tak uvidim.. Mam ich zatial 14 mesiacov, takze cas na reklamaciu este stale je, ak sa to nedajboze este objavi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Tak to bych asi neřešil, podstatné je, jestli se to rychle ztratí. Kdyby tam měly půl dne být vidět kapičky, tak bych to jednoznačně reklamoval, ale tohle asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Za max 5 minut to bolo fuc.. Takze zatial to necham tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Mobil cvak gw-5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Dneska mám svoje old school DW-9052...kdyby se někdo ptal, který géčka že jsou vlastně ze všech nejlepší, tak já to vím - no přece tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Vánoční sportovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Od včera do dneska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Od včera do dneska: pěkný. Na čem to máš nasazený? Nějaká japonská verze pyrotechniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Čína, ale je to pyrotechnika 3.třídy. Takže to dělá pěkný bum: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 GW 5630 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Pokračuji v nekonečné řadě dnes gw 056e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Tak tentokrát s obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se