Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobyr den. 

Uvazuji nad koupi techto hodinek : http://www.swisshodinky.cz/swiss-military-hanowa-6-5172-13-007-i1045.html

Zajimaly by mne Vas nazor, co se tyka vasich zkusenosti, kvality strojku, zpracovani a tak. Nebo jestli myslite ze za podobnou cenu koupim neco kvalitnejsiho? Chci je na kazdodenni noseni, nechci moc automaty,a chtel bych kov. reminek.

Predem moc dekuji

Upraveno uživatelem Michal_Jar
Odesláno

Jedny Hanowa jsem kupoval pro kamaráda a kolegu z fóra. Z německýho ebaye byla cena zhruba poloviční. Každopádně při prvním otoční lunetou chudák upadla. Až když jsem pošteloval drátek, tak držela fest. Byl to teda jedinej kus, co jsem měl v ruce, ale obrázek jsem si udělal. 

Odesláno

V prodejním vlákně máš Precista PRS-14. Doufám, že tě to trkne. Teda jestli chceš pořádný hodinky a ještě ušetřit. Na Hanowa zapomeň.

Odesláno

Záleží už jenom na vkusu, v quartzu tam najdeš hodně modelů a většina bude do tvého limitu. Tady by ti asi většina doporučila automaty, u Seika a Orientu se s nima do tvého limitu pohodlně vlezeš. Nebo se skus mrknout na solarní napájení, Seiko, Casio, s odřenejma ušima Junghans. Například:

seiko-solar-ssc009p3.jpg

Odesláno

ak chces nejake outdoor tak v tej cene su napr. Wenger Nomad. Ako bonus maju kompas. Mam ich osobne niekde v sufliku, chvilu som ich pouzival a celkom spokojnost, az na trochu krkolomnejsie nastavovanie casu.

Odesláno (upraveno)

Me se libej Tissotky... G10.211, takovej lidovej quartz, ale drzak.
Ale Seika solar zase maji plno vychytavek - solar, alarm, kompas... takze k cemu se priklonis. Ty druhy Seika ne.

Ted jsem si vsiml, ty co ti doporucil Priboo - Seiko Solar SSC009P1, ty vypadaj docela dobre. Hmm?

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno

Sakra chlapi, ja uz jsem z toho fakt blazen. Chtel jsem si udelat radost na narozky, ze si koupim kvalitni hodinky, na nekolik let. Zacal jsem s vyberem na Casio edice za 3000. Postupem casu a procitanim fora, Vasich rad atd, jsme na Tissotech T044.417.21.041.00  za 12300 (podle me dokonale) a docitam se ze stejne nestoji za moc. Tak ja uz fakt nevim co vybrat. Fakt jsem z toho blazen. Existuje nejaka osvedcena kvalita??

Odesláno

Tož byl to spíše příklad kvůli pohonu, když už nechceš ty mechaniky :).

Tissot je švýcar, to se počítá a na ruce s tím asi uděláš více parády, s kvalitou na tom budou asi podobně. Takže jak píše libor, alarm, kompas, solar navíc (nevím jak moc to využiješ) vs. značka.

Odesláno (upraveno)

Sakra chlapi, ja uz jsem z toho fakt blazen. Chtel jsem si udelat radost na narozky, ze si koupim kvalitni hodinky, na nekolik let. Zacal jsem s vyberem na Casio edice za 3000. Postupem casu a procitanim fora, Vasich rad atd, jsme na Tissotech T044.417.21.041.00  za 12300 (podle me dokonale) a docitam se ze stejne nestoji za moc. Tak ja uz fakt nevim co vybrat. Fakt jsem z toho blazen. Existuje nejaka osvedcena kvalita??

V těchto cenových relacích bych už opravdu začal zvažovat automaty.

Třeba nějaké potápky od Steinhartu, nebo Seiko Sumo (okolo 10ti jsem viděl v prodejním vláknu) a podobně.

http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/

186_steinhart-ocean-1-black-3.jpg4277_968234803o2blue_stahl_01.jpg

Upraveno uživatelem Priboo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...