Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SKX007/009 a monstra = taková skoro seikomagorova povinnost.

007/009 mají neuvěřitelně elegantní pouzdro, to mě na nich baví.

pár fotek

007 nosím v kuse asi tři neděle na černém nato strapu a nějak nemám potřebu vzít na ruku svý jiný seika..

Odesláno

Výběr Monstra nebo SKX007 může skončit jenom blbě. Nelze zvolit správnou odpověď. Správná odpověď je SKX007 a Monstry. Po týdnu spolu nevyhovující poslat dál či si nechat oboje. Jestli bych měl někomu poradit, čím začít v případě nedostatku financí, tak 1. bych vzal Monstra. Technicky jsou to lepší/drahší hodinky.

Odesláno

Výběr Monstra nebo SKX007 může skončit jenom blbě. Nelze zvolit správnou odpověď. Správná odpověď je SKX007 a Monstry. Po týdnu spolu nevyhovující poslat dál či si nechat oboje. Jestli bych měl někomu poradit, čím začít v případě nedostatku financí, tak 1. bych vzal Monstra. Technicky jsou to lepší/drahší hodinky.

Podepisuji v plném rozsahu. Já koupil Monstry ze zvědavosti. Na fotkách se mi nelíbily, ale všichni je měli a někteří i vícekrát. Tomu jsem musel přijít na kloub. No a výsledek je že jsem měl už třikrát, vlastně čtyřikrát, jelikož mám aktuálně Snow Monster Mod ... Prostě Monstra jsou jedinečné a je třeba je alespoň jednou mít.

A SKX ? Taky zajímavé, ale ode mne šly dříve než Monstra ... Ale to neříkám, že jsou špatné.

Prostě platí co píše ggrand, kup oboje a uvidíš. Kupce na oboje pak případně najdeš určitě snadno.

Přikládám foto ze zimního focení.

post-15604-0-25294400-1371155332_thumb.jpg

post-15604-0-20503000-1371155366_thumb.jpg

Odesláno

Tady bych se přidal k názoru předchozích diskutérů, vybrat jedny je těžké, měl jsem oboje, ale nakonec zůstala Monstra a SKX byl pěkný dárek pro syna expřítulky

post-3780-0-87970200-1371199229_thumb.jpg

;)

Odesláno

vzhledem k tomu, že creation posílá přes DHL tak to budeš mít doma tak za 3-4 dny, před doručením se ti ozve na tel. milá slečna a oznámí ti že jim zaplatíš myslim cca. 300Kč za proclení a pak se tě zeptá co je v balíčku a podle toho ti vypočítá clo. A tyhle dvě částky v hotovosti a přesně zaplatíš hodnému pánovi v té dodávce co ti je přiveze:-)

Odesláno

Taky čekám na Monstra z creationwatches. Objednával sem ve čtvrtek 13., tak doufám, že zejtra, pozejtří by snad mohly bejt doma. A k tomu nato strapy z monkeyswag.co.uk. Naštěstí sem nemusel vybírat, protože skx007 už doma jsou :) ..

Odesláno

ja teda nevim jak ted, ale mne vzdy pri objednani z creation prisel email s trackovym cislem zasilky a mohl jsem ji na strankach dhl sledovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...