lub Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 SKX007/009 a monstra = taková skoro seikomagorova povinnost.007/009 mají neuvěřitelně elegantní pouzdro, to mě na nich baví.pár fotek 007 nosím v kuse asi tři neděle na černém nato strapu a nějak nemám potřebu vzít na ruku svý jiný seika..
Lukas Sparrow Odesláno 12. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2013 (upraveno) Tak ste me zviklali natolik, ze vyber asi bude monstery nebo skx007 (nebyt jubilee a neramovanych indexu, jsou jasny). Upraveno 12. června 2013 uživatelem Lukas Sparrow
ggrand Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Výběr Monstra nebo SKX007 může skončit jenom blbě. Nelze zvolit správnou odpověď. Správná odpověď je SKX007 a Monstry. Po týdnu spolu nevyhovující poslat dál či si nechat oboje. Jestli bych měl někomu poradit, čím začít v případě nedostatku financí, tak 1. bych vzal Monstra. Technicky jsou to lepší/drahší hodinky.
lukin_ova Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Výběr Monstra nebo SKX007 může skončit jenom blbě. Nelze zvolit správnou odpověď. Správná odpověď je SKX007 a Monstry. Po týdnu spolu nevyhovující poslat dál či si nechat oboje. Jestli bych měl někomu poradit, čím začít v případě nedostatku financí, tak 1. bych vzal Monstra. Technicky jsou to lepší/drahší hodinky. Podepisuji v plném rozsahu. Já koupil Monstry ze zvědavosti. Na fotkách se mi nelíbily, ale všichni je měli a někteří i vícekrát. Tomu jsem musel přijít na kloub. No a výsledek je že jsem měl už třikrát, vlastně čtyřikrát, jelikož mám aktuálně Snow Monster Mod ... Prostě Monstra jsou jedinečné a je třeba je alespoň jednou mít.A SKX ? Taky zajímavé, ale ode mne šly dříve než Monstra ... Ale to neříkám, že jsou špatné.Prostě platí co píše ggrand, kup oboje a uvidíš. Kupce na oboje pak případně najdeš určitě snadno.Přikládám foto ze zimního focení.
funf5 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Tady bych se přidal k názoru předchozích diskutérů, vybrat jedny je těžké, měl jsem oboje, ale nakonec zůstala Monstra a SKX byl pěkný dárek pro syna expřítulky
kdojinej Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Jak se tak koukám na ty fotky...černé monstra jsem ještě neměl...
Lukas Sparrow Odesláno 14. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2013 tak jo, monstery vyhraly ted vybrat prodejce.. nejlepsi mi prisel amazon.com, za 189 USD, ale neposiaji k nam, nemate nekdo zkusenosti s shipito ci podobnymi sluzbami?
Lukas Sparrow Odesláno 16. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2013 monstery objednany z creationwatches.com, tak mi drzte palce, aby to slo rychle (hlavne pres hranice), vsem diky za rady a diskuzi x))
A10 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 vzhledem k tomu, že creation posílá přes DHL tak to budeš mít doma tak za 3-4 dny, před doručením se ti ozve na tel. milá slečna a oznámí ti že jim zaplatíš myslim cca. 300Kč za proclení a pak se tě zeptá co je v balíčku a podle toho ti vypočítá clo. A tyhle dvě částky v hotovosti a přesně zaplatíš hodnému pánovi v té dodávce co ti je přiveze:-)
Lukas Sparrow Odesláno 16. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2013 3-4 dny by byly super, akorat telefon jsem jim nedal, v tom formulari to nebylo vyzadovane, v tu chvili mi nedoslo, ze by se jim mohlo hodit..
busdriver Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Taky čekám na Monstra z creationwatches. Objednával sem ve čtvrtek 13., tak doufám, že zejtra, pozejtří by snad mohly bejt doma. A k tomu nato strapy z monkeyswag.co.uk. Naštěstí sem nemusel vybírat, protože skx007 už doma jsou ..
A10 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 tak ti prijde email, a na ten musis odpovedet co nejdrive cim driv odpovis tim driv ti je ta slecna pusti k doruceni.
A10 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 ja teda nevim jak ted, ale mne vzdy pri objednani z creation prisel email s trackovym cislem zasilky a mohl jsem ji na strankach dhl sledovat.
Lukas Sparrow Odesláno 22. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Tak monstery mam od patku doma a maximalni spojonenost x)
ggrand Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Jinak to ani přece nemůže být Gratuluju. Já si zas od pátku užívám SKX009.
Mechac Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 monstra jsem koupil na amazonu od prodejce ze Spanelska, diky tomu jsem zadne clo neplatil a dorazily rychle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se