vasheg Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Zdravim vsechny,poridil jsem si tyto nadherne hodinky a zajima mne jedna vec.Denne jezdim cca 10km na kole (asfalt a chodniky, zadny tezky teren).Muzu hodinkam nejak ublizit?Diky za odpovedi.
Frostie Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Zdravim vsechny,poridil jsem si tyto nadherne hodinky a zajima mne jedna vec.Denne jezdim cca 10km na kole (asfalt a chodniky, zadny tezky teren).Muzu hodinkam nejak ublizit?Diky za odpovedi. není nutno se při běžném užívání obávat. Trochu rozhodit by je mohl pád z kola, ale věř tomu, že v tu chvíli budeš ty dobitý víc než ty hodinky...
USER47 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Pokud z toho kola neslítneš a neroztřískáš je o chodník, tak bych se o to nebál...jsou to obyč kvarcky, ty toho vydržej fůru.
vasheg Odesláno 12. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Tak to rad slysim. :-)Kupoval jsem je z druhe ruky a uz maji mozna nejaky ten pad za sebou, protoze jsem kalibroval rucicky...
ggrand Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Z toho si nic nedělej. Měl jsem jiné Casia(GA100) a z nějakého důvodu jsem jim musel jednou zničeho nic, bez pádu atd. seřizovat ručky. Pak už se to nestalo.
vasheg Odesláno 13. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Jeste jedna vec. Tyhle hodinky maji automaticke osvetleni pri nakloneni zapesti smerem k obliceji. Podle navodu asi 30 stupnu.Tudiz je tam nejake pohybove cislo nebo senzor. Tomu ty otresy nevadi?
lub Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Tomu ty otresy nevadi?vzhledem k tomu, že tuhle funkci běžně mají g-shocky, tak nevadí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se