mrakodrap Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Zdravím Vás, dlouho tohle fórum sleduji, ale nebyl jsem registrovaný. Chci Vás upozornit na prodej Seamastrů (Bondovek) - automatů na Aukru. Pro bližší info klikněte na: http://www.aukro.cz/show_item.php?item=182811009 Mějte se Karel
jacob Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 nevidím nikde výrobní čísla na pouzdře jako to mám na svojich seamastrech, možná by to chtelo větší fotku... jacob
jacob Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 tak jsem si ty fotky zvětšil v pc, bohuzel porad žádné výrobní čislo zezadu na pouzdře nevidim. Bud až vidim hodne spatne a chtelo by to větší fotku nebo zapomneli ve Švýcársku na výrobní čislo :-)
Foundryman Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Hmmm, tak 30+ tisíc za hodinky bez papírů (kvůli transportu z USA ) bych v životě nedal.
Petr_S Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Jj, za 35 tisíc je máš nové i s doklady, tady bych to viděl na nějakou kulišárnu..
Lossak Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 to all:Pánové,aukro,stejně jako allegro,se začíná proměňovat v aukce všeho,jen ne originálů!!!Debatoval jsem náhodou s jednou paní,která má obchod s konfekcí značky Replay.Dala si tu práci a spočítala aukce,ve kterých se vyskytuje oblečení a doplňky Replay.Došla k závěru,že pouze 15%!!!!! je originální zboží.Jelikož jsem sběratel z jiného oboru,mohu tuto informaci potvrdit taktéž,tj.z jiného zdroje.Aukro se k tomu nestaví vůbec negativně,jelikož procenta z prodeje "fake",jsou obrovská a s tím i zisky.Proto mě vůbec nepřekvapuje,že tento případ se objevil i v kategorii hodinek.Byla to jen otázka času.
mrakodrap Odesláno 5. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Ach jo... Byl jsem s těma hodinkma u Hanáků a řekli mě toto: pouzdro originál, tah originál, strojek originál (má všechny čísla i na antimagnetické vložce), sklo originál...a to číslo zezadu prostě není a neví se proč. Tak a teď mudrujte! A aby balo ještě veseleji tak sem lupnu fotku strjoku. Karel
Petr_S Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Ach jo... Byl jsem s těma hodinkma u Hanáků a řekli mě toto: pouzdro originál, tah originál, strojek originál (má všechny čísla i na antimagnetické vložce), sklo originál...a to číslo zezadu prostě není a neví se proč. Tak a teď mudrujte! A aby balo ještě veseleji tak sem lupnu fotku strjoku. Karel Tak nesmutni Karle. Pokud je to tak, měl jsi asi nabídnout, že hodinky lze nechat přezkoušet u hodináře. Ale po pravdě, za tu cenu bych požadoval hodinky s doklady a krabičkou. Jejich absence prostě prodejní cenu snižuje (někam k 25-28 tis.). Přesto přeju hodně štěstí s prodejem.
Lossak Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 to mrakodrap:Pokud je to tak,tak je vše ok.Sám bych měl o ně zájem-jen ta cena.Ale o aukru platí to,co jsem napsal.
Skeleton Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 mrakodrape pri transportu z U.S.A. se vyplati nechat krabicku, papiry i garancni karty v miste nakupu? To je kvuli celnikum?
Návštěvník tolja Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Tohle je pašák.Prodává faky,kasry,boxery a pronajímá stodolu u Prahy =D http://www.aukro.cz/item182726355_exluzivn...ntbriliant.html
mrakodrap Odesláno 5. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 to Skeleton: asi jo, protože když vezeš 20 hodinek tak by jsi potřeboval pořádnej baťoh. Takhle se vejdou do kapes. Já nic takovýho ale nedělám a hodinky z venku netahám.
jacob Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 já osobně by jsem řekl že ty hodinky se daji prodat tak za 23-25k ale že nemají výrobní číšla a není k tomu důvod to opravdu nechápu jak se vůbec mohlo dostat do prodeje... co říkáte pánové kdyby to byl padělek kategorie A?? Já se zase ve fakeách tolik nevyznám takže to nepoznám, ale je to jen můj nápad...
grga_pitic Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 vyrobni cislo - kde ma byt ? na dynku ? mam stejne hodinky koupene tady v Cesku v krame (papiry a vsecko od nich mam) a na dynku je taky kulove :-) zadne cislo :-)
Hanz21 Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 No výrobní číslo mají Omegy na pouzdru, to vím jistě viz: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...s_promot_widget
jacob Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 já mám to výrobní číslo na svých Seamastrech přesne jako je ten odkaz na ten ebay....
seaman Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Pani, original hodinky bez seriovych cisiel sa predavaju na GREY MARKET, t. j. su to originaly s pochybnym povodom, z toho dovodu absencia vyrobnych cisiel, ktore su dodatocne odstranovane, takze hlavne problem so zarukou, poskytuje ju len predavajuci a musi sa kazda zarucna oprava posielat priamo k nemu, takze pokial je to z USA tak tam. V pripade autorizovaneho servisu len za CASH, ale aj to je otazka, ako sa k tomu postavi.
Hanz21 Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 ... a melo by byt provedeno laserovanim. Uz jsem videl fejky s vyrazenou napodobeninou ser. cisla. vida, to je pro mě nová informace... to jacob: mé Speedmastery to mají úplně stejně jako řada Seamaster a asi i další modely Omega
jacob Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 to hanz21: tak jsem rád že to číslování máme aspon stejné, jak psal seaman o tech seriových číslech to jsem vůbec netušil, ale už jsem zase o neco chytřejší... takže díky...
Foundryman Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Pani, original hodinky bez seriovych cisiel sa predavaju na GREY MARKET, t. j. su to originaly s pochybnym povodom, z toho dovodu absencia vyrobnych cisiel, ktore su dodatocne odstranovane, takze hlavne problem so zarukou, poskytuje ju len predavajuci a musi sa kazda zarucna oprava posielat priamo k nemu, takze pokial je to z USA tak tam. V pripade autorizovaneho servisu len za CASH, ale aj to je otazka, ako sa k tomu postavi. Což by vysvětlovalo i absenci dokladů a krabičky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se