Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak jsem si ty fotky zvětšil v pc, bohuzel porad žádné výrobní čislo zezadu na pouzdře nevidim. Bud až vidim hodne spatne a chtelo by to větší fotku nebo zapomneli ve Švýcársku na výrobní čislo :-)

Odesláno

to all:Pánové,aukro,stejně jako allegro,se začíná proměňovat v aukce všeho,jen ne originálů!!!Debatoval jsem náhodou s jednou paní,která má obchod s konfekcí značky Replay.Dala si tu práci a spočítala aukce,ve kterých se vyskytuje oblečení a doplňky Replay.Došla k závěru,že pouze 15%!!!!! je originální zboží.Jelikož jsem sběratel z jiného oboru,mohu tuto informaci potvrdit taktéž,tj.z jiného zdroje.Aukro se k tomu nestaví vůbec negativně,jelikož procenta z prodeje "fake",jsou obrovská a s tím i zisky.Proto mě vůbec nepřekvapuje,že tento případ se objevil i v kategorii hodinek.Byla to jen otázka času.

Odesláno

Ach jo... Byl jsem s těma hodinkma u Hanáků a řekli mě toto: pouzdro originál, tah originál, strojek originál (má všechny čísla i na antimagnetické vložce), sklo originál...a to číslo zezadu prostě není a neví se proč. Tak a teď mudrujte! A aby balo ještě veseleji tak sem lupnu fotku strjoku.

Karel

Odesláno

Ach jo... Byl jsem s těma hodinkma u Hanáků a řekli mě toto: pouzdro originál, tah originál, strojek originál (má všechny čísla i na antimagnetické vložce), sklo originál...a to číslo zezadu prostě není a neví se proč. Tak a teď mudrujte! A aby balo ještě veseleji tak sem lupnu fotku strjoku.

Karel

Tak nesmutni Karle. Pokud je to tak, měl jsi asi nabídnout, že hodinky lze nechat přezkoušet u hodináře. Ale po pravdě, za tu cenu bych požadoval hodinky s doklady a krabičkou. Jejich absence prostě prodejní cenu snižuje (někam k 25-28 tis.).

Přesto přeju hodně štěstí s prodejem.

Odesláno

to Skeleton: asi jo, protože když vezeš 20 hodinek tak by jsi potřeboval pořádnej baťoh. Takhle se vejdou do kapes. Já nic takovýho ale nedělám a hodinky z venku netahám.

Odesláno

já osobně by jsem řekl že ty hodinky se daji prodat tak za 23-25k ale že nemají výrobní číšla a není k tomu důvod to opravdu nechápu jak se vůbec mohlo dostat do prodeje... co říkáte pánové kdyby to byl padělek kategorie A?? Já se zase ve fakeách tolik nevyznám takže to nepoznám, ale je to jen můj nápad...

Odesláno

Pani, original hodinky bez seriovych cisiel sa predavaju na GREY MARKET, t. j. su to originaly s pochybnym povodom, z toho dovodu absencia vyrobnych cisiel, ktore su dodatocne odstranovane, takze hlavne problem so zarukou, poskytuje ju len predavajuci a musi sa kazda zarucna oprava posielat priamo k nemu, takze pokial je to z USA tak tam. V pripade autorizovaneho servisu len za CASH, ale aj to je otazka, ako sa k tomu postavi.

Odesláno

... a melo by byt provedeno laserovanim. Uz jsem videl fejky s vyrazenou napodobeninou ser. cisla.

vida, to je pro mě nová informace...

to jacob: mé Speedmastery to mají úplně stejně jako řada Seamaster a asi i další modely Omega

Odesláno

to hanz21: tak jsem rád že to číslování máme aspon stejné, jak psal seaman o tech seriových číslech to jsem vůbec netušil, ale už jsem zase o neco chytřejší... takže díky...

Odesláno

Pani, original hodinky bez seriovych cisiel sa predavaju na GREY MARKET, t. j. su to originaly s pochybnym povodom, z toho dovodu absencia vyrobnych cisiel, ktore su dodatocne odstranovane, takze hlavne problem so zarukou, poskytuje ju len predavajuci a musi sa kazda zarucna oprava posielat priamo k nemu, takze pokial je to z USA tak tam. V pripade autorizovaneho servisu len za CASH, ale aj to je otazka, ako sa k tomu postavi.

Což by vysvětlovalo i absenci dokladů a krabičky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...