Paul Believer Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Poradíte mi, kde bych na těchto hodinkách našel datum výroby?? Děkuji ;-)
JZED Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Ahoj, zkus přidat jěště foto strojku když otevřeš další plášť. Jinak datum výroby na nich asi nenajdeš, běžně se na hodinky nedává. Dohledává se to složitěji podle čísla strojku, případně podle čísla pláště. nicméně s přesností na rok to asi nebude pokud nejsou od nějaké tradiční firmy, která si vede záznamy. Jo a to foto strojku zkus co nejvíc makro tak, aby šlo přečíst všechna čísla a nápisy, respektive je aspoň pod tu fotku opiš. Pak už ti někdo ze zdejších členů určitě pomůže.
Paul Believer Odesláno 16. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Díky ;-)Fota dodám až se mi nabijou baterky do foťáku (klasika, když ho jeden potřebuje, tak zrovna chcípne :-( ) Na strojek jsem koukal, tam není vůbec nic, jen nějaké dekorativní vlnky. Na plášti je číslo 14841.
bohus76 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Někdy bývá vyražena jen značka,proto je důležité fotit na blízko /na makro/ a podle toho hledat.Značka může být na plášti,nebo strojku a nebo také vůbec ne.
Paul Believer Odesláno 16. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Díky Hned jak to půjde, tak zaktualizuju foto
Karlos Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Fotku strojku sem dát můžeš, ale podle mě bude jen na podívání, nic víc. Pravděpodobně se nepodaří určit ani výrobce, ani desetiletí, natož datum výroby (to mě pobavilo).
JZED Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Zajímavý dekorování. A koukám, že jsi proti prvním fotkám nasadil i vteřinovku. Jinak se obávám, že Karlos má pravdu, z toho strojku nejde zjisti nic. :-(
Paul Believer Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Jj a dokonce jdou No, prodávat je stejně nehodlám. Jen jsem chtěl vědět, z jaké doby asi tak pocházejí.
Klotzman Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 20. léta 20. století. Plus mínus autobus. Jj a dokonce jdou No, prodávat je stejně nehodlám. Jen jsem chtěl vědět, z jaké doby asi tak pocházejí.
Z. Paul Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 (upraveno) P. Believer: zeptám se trošku úplně OT, neregistroval ses ted i na P205 forum? S "dřevěnou" károu? Upraveno 17. června 2013 uživatelem Z. Paul
Paul Believer Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 P. Believer: zeptám se trošku úplně OT, neregistroval ses ted i na P205 forum? S "dřevěnou" károu? Jj, chceš svézt?
Karlos Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Ty hodinky jsou moc pěkné, zachovalé, s řetízkem, paráda. A podle mě budou starší.
Paul Believer Odesláno 18. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Ty hodinky jsou moc pěkné, zachovalé, s řetízkem, paráda. A podle mě budou starší.No ten řetízek není původní, ale myslím, že se k nim hodí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se