Přejít na obsah

Pomoc s výběrem Géček

blam

Doporučené příspěvky

Zdravím kolegové, 

mám menší dilema. Nedokáži se rozhodnout mezi G-shocky GW 9200 a GW 4000. Jedná se mi o vaše zkušenosti a případné srovnání mezi modely. Výhody, nevýhody jak se nosí atd. Uvítám i fotky GW 4000 na zápěstí. Prosím nehodnoťte rozdílnost výběru.  

Moc děkuji za každou radu. 

post-21044-0-59887600-1371571511_thumb.jpg

post-21044-0-34472100-1371571519_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za mne GW 9200 a důvod? Jedná se o klasické G, to znamená že ještě nechytly tu vlnu nepřehledného ciferníku s mnoha ručkama apod. A když chceš něco nařídít, abys hledal návod.

Mnoho členů ti potvrdí, že jsou nej. mezi G. Je to klasika.

Odkaz ke komentáři

Risemany už jsem jednou měl a hlupák je prodal. Jinak máte pravdu oba. GW 4000 se dají používat jako jediné hodinky v podstatě ke všemu. Oblek nosím dvakrát za rok a to bych bez hodinek vydržel. Zase na druhou stranu je tu ovládání. Mě jsem GW A1000 a tam jsem si bez návodu skoro ani nenastavil datum. U 4000 to bude podobné. Jen se mi jako hodinky líbí vice než 9200. Nevím ještě jak mi sednou na zápěstí. 9200 mám odzkoušené a je jsou ok. 

Jinak digitálky všeobecně jsou praktičtější a intuitivnější. S tím souhlasím. 

Odkaz ke komentáři

já jsem měl GW9200 a GW 3000B-1A, ty 9200 jsem dal pryč z "nevyzrálosti" mé osoby jsou to výborné hodinky, ale je pravdou, že jsou takové outdoor.

GW 3000B-1A jsem dal pryč, protože jsem byl zoufalej s toho nastavování a mnoha ruček.

Odkaz ke komentáři

Ja nyni nosim Mudmany 9000. V podstate je nesundavam vubec z ruky, krome jejich cisteni. Potrebuju hodinky, ktere budou universalni. Bude na nich fungovat budik, odpocitavani, illuminator a budou odolne.

Jak to napsat spravne GW 9200 volba z rozumu a GW 4000 volba srdcem.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Chilliluk

Já využiju tohoto tématu, abych se zeptal na názory ne jedny Géčka, které se mi líbí. Jedná se o Casia G100 - jsou to starší ana-digi, ale moc se mi líbí a uvažuju, že do nich půjdu. Udělal bych to už dávno, ale nějak jsem nedokázal překonat, že jim chybí odpočet. S tím jsem se už ale smířil, stejně už ho nepoužívám jako dřív. Jako kladnou věc na nich vidím to, že osvětlen je displaj klasickým illuminátorem a néé nějakou LEDkou, jako je to u nových Géček. Taky si myslím, že analogový čas bude velice pěkně čitelný a negativní displaj nebude rušit celkový vzhled, proto se mi v tomto případě negativní displaj líbí víc, byl by tam většinu času jen datum, který si kdykoli rozsvítím, když bude špatně vidět. Co si o nich myslíte, máte je někdo? A jestli je nemáte, šli byste do nich?

post-12565-0-02007400-1377331052_thumb.jpg

post-12565-0-61180100-1377331143_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Já využiju tohoto tématu, abych se zeptal na názory ne jedny Géčka, které se mi líbí. Jedná se o Casia G100.

Co si o nich myslíte, máte je někdo? A jestli je nemáte, šli byste do nich?

myslim, že na tvou tlapu budou malý.

taky jsem o nich přemýšlel, zvlášť teď, když jsou za rozumnou cenu (jako rozumnou cenu pro casia beru 1000-2000, víc už asi do plastových kvarcek nedám). timer by mi chyběl, ale vzhled je v rámci anadigi super. jen bych dal přednost verzi se stejnobarevnýma ručkama. limitní je ta velikost-předpokládám skoro stejné pouzdro jako G-7700, G-2900, AW-590..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jestli jsou velký aspoň jako G-7700, tak je to OK - ty jsem měl a byly velikostí v pohodě. Ty ručky se mi takhle zrovna líbí, myslím, že čím víc se minutovka odlišuje od hodinovky, tím je to lepší - nemám rád, když jsou obě ručky skoro stejné, to pak není přehledné. Díky za názor - jestli je vezmu, určitě sem dám pak nějaké to foto :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Hlásím k těm Casio G-100, že jsem byl nucen je vrátit prodejci kvůli extra krátkému pásku - měl jsem je na poslední dirce, vypadalo to divně a stejně pořád tlačily. Velikost pouzdra by mi nevadila, ta byla OK, ale ten pásek byl katastrofa - tvrdý a krátký.

....ale píšu vlastně kvůli něčemu jinému...co takové DW-9052? Máte s nimi někdo zkušenost? Dlouho se mi už líbí, jen u nich nechápu ty 4 plastové výmysly v místě, kde je přidělán pásek (v místě zakončení stěžejky nebo jak to napsat)..ty se mi moc nelíbí a nevím, k čemu jsou vůbec dobré....ale zase se mi líbí vzhled a taky to, že mudul je něco jako DW-290, ale má páté tlačítko na světlo, což je výhoda..

Odkaz ke komentáři

Ty 4 věci co myslíš jsou takový ddržáky zespoda a díky nim drží hodinky na zápěstí. :)

Zítra Ti to klidně vyfotim :)

Hlásím k těm Casio G-100, že jsem byl nucen je vrátit prodejci kvůli extra krátkému pásku - měl jsem je na poslední dirce, vypadalo to divně a stejně pořád tlačily. Velikost pouzdra by mi nevadila, ta byla OK, ale ten pásek byl katastrofa - tvrdý a krátký.

....ale píšu vlastně kvůli něčemu jinému...co takové DW-9052? Máte s nimi někdo zkušenost? Dlouho se mi už líbí, jen u nich nechápu ty 4 plastové výmysly v místě, kde je přidělán pásek (v místě zakončení stěžejky nebo jak to napsat)..ty se mi moc nelíbí a nevím, k čemu jsou vůbec dobré....ale zase se mi líbí vzhled a taky to, že mudul je něco jako DW-290, ale má páté tlačítko na světlo, což je výhoda..

Odkaz ke komentáři

Měl jsem je 2x. A docela jsem je dorasoval a upravil k obrazu svému :D Pásek jsem tam dal z DW5600 myslím(nějaká náhražka z ebay). Adaptér+zulu jim sluší asi nejvíc, že všech géček, kam to lze namontovat. Ty šedé nesmysly na konci hodinek jsou k ničemu. U jiných hodinek jsou tam křidýlka, která obepínají ruku, tady nic takového není. Vyřešil jsem to tak, že jsem to odšruboval. Bohužel po tom zůstaly dírky na pouzdru a bezel držely jen tlačítka(to bohatě stačí). Funkčně je to DW5600+5.tlačítko. Nejde vypnout pípání tlačítek. A jsou menší než DW6900.

post-11518-0-96515900-1379536906_thumb.jpg

post-11518-0-67529300-1379536907_thumb.jpg

post-11518-0-24610700-1379536908_thumb.jpg

post-11518-0-99122800-1379536908_thumb.jpg

post-11518-0-84124700-1379536909_thumb.jpg

post-11518-0-56469600-1379536910_thumb.jpg

post-11518-0-44317900-1379536911_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

ggrand:  Tak koukám, že se s nimi dá docela kouzlit - to se mi líbí :)  Teď si vzpomínám, že jsem tuhle úpravu už někde od tebe viděl - je to fakt povedené..sluší jim i ten pásek z 5600, který mám náhodou taky doma. Asi je vezmu..

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Já využiju tohoto tématu, abych se zeptal na názory ne jedny Géčka, které se mi líbí. Jedná se o Casia G100 - jsou to starší ana-digi, ale moc se mi líbí a uvažuju, že do nich půjdu. Udělal bych to už dávno, ale nějak jsem nedokázal překonat, že jim chybí odpočet. S tím jsem se už ale smířil, stejně už ho nepoužívám jako dřív. Jako kladnou věc na nich vidím to, že osvětlen je displaj klasickým illuminátorem a néé nějakou LEDkou, jako je to u nových Géček. Taky si myslím, že analogový čas bude velice pěkně čitelný a negativní displaj nebude rušit celkový vzhled, proto se mi v tomto případě negativní displaj líbí víc, byl by tam většinu času jen datum, který si kdykoli rozsvítím, když bude špatně vidět. Co si o nich myslíte, máte je někdo? A jestli je nemáte, šli byste do nich?

attachicon.gifg-100 (2327).JPG

attachicon.gifG100v02.JPG

Zdá se mi to, nebo mají na cifru něco jako namalovaný graf?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...