hrb Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Mám je jak z origo tahem, tak i s gumou. Ale docela se mně libí i s tímto natem. Je stejně oranžový jako sekundovka (nevím jestli to je z fotek patrné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 tieto hodinky mi pripominaju fortisky ked ich mam pod vodou a kukam na ne sikmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 19. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Jo cifr je podného stylu. Ale fortisky ho nemají tak malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Paráda,at´ dělají radost.A tyhle jsou nejlepší v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sohun Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Takze spokojenost? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Marathony obecně mají koule a tyto obzvláště. Přeji ať se ti dlouho líbí a bezproblémově šlapou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 24. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 V 20. 6. 2013 v 13:46, TomasH napsal: Takze spokojenost? :-)Ano, o víkendu proběhla zatěžkávací zkouška na sázavě a překvapivě vydrželi i cca 20 cm pod vodou, když háček místo hlášení kamenů opalovala hruď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 18. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Další foto. Musím říct, že k vůli nim zanedbávám Monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Velmi pěkné potápky, pohled na cifr je je jak pohled hloboko do vody, jakou mají výšku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 22. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Výška je 13,6 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 hrb: ty mas monstra? Oranzady? :-) Neplanujes neco jako prodej? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Na začiatok pekný kúsok, nech ti slúžia..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Díky všem a hlavně TomasHovi měl jsem je cca 2 měsíce nonstop na ruce a odchylka 0,9s / den. TomasH: už je to asi stejně pasé ale bohužel neprodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 @hrb s monstrama jsem to nevydrzel a koupil si nove oranzove a nelituji! Jsou uzasne.. nevim, snad je to tim ze je mam par dni, ale jsou mi blizzsi nez tunacan. Proste je nesundam z ruky. Ty marathony ze zacatku delali cca 15 sec za den, ale po te jejich nemoci, je pan Frydl vyladil na tuhle uzasnou hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se