Mirek Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 http://www.breitling.com/en/news/details/transocean-unitime-pilot-1247 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
F.B. Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Krásne...po dlhšej dobe chrona, čo by som prijal. A jedny z prvých pilotných chron od Breitlingu čo sa mi fakt páčia. Vďaka. F.
kloubik Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Asi nejhezci hodinky co ma Breitling v soucasne nabidce... Na tom meshi naprosto super. Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4 Beta
mi3 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Fiha, nezvilke Triezvi case od B. As sa divim. Prijemmne retriicko
Návštěvník Snow Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 (upraveno) Mě, jako velkého milovníka chronographů, těší pohled na letošní produkci Breitling. Vůbec bych nevěděl, zda-li volit tento model či Breitling Transocean Chronograph GMT. Byl bych hodně na vážkách. Edit - doplnění o snímek Breitling Transocean Chronograph GMT Breitling Transocean Chronograph GMT Upraveno 25. června 2013 uživatelem Snow
flivver Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Mě, jako velkého milovníka chronographů, těší pohled na letošní produkci Breitling. Vůbec bych nevěděl, zda-li volit tento model či Breitling Transocean Chronograph GMT. Byl bych hodně na vážkách. Edit - doplnění o snímek Breitling Transocean Chronograph GMT Breitling Transocean Chronograph GMT.jpgBreitling Transocean Chronograph GMT Ja by som váhať nemusel, tie GMT sú skvelé. A ako sa píše na fotografii, zrejme je ku ním aj "Pair of smiling stewardesses"
mi3 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Us viem co mi pripominajuuuuu. Ten CASE as na gombicky je dosti podobni LNG Legend diver ..to preto su take pekne
Návštěvník kupec Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Bol som v Scherone BA a skúšal som si ich. Je to naozaj pekný kúsok.............
Kid_A Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 uzasny becka. souhlas- asi jedny z nejpeknejsich,co jsem od be za posledni dobu videl...
patprom Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Velka parada, bral bych je, ale hned bych nasadil remen.
belkov Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Nádhera.Další hodinky které mít nebudu.Asponˇne hned.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se