Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opětovný nákup z ateliéru a opět naprostá spokojenost.

Péče, které hodinky dostaly, než opustily ateliér a jejich stav, perfektní...

Děkuji ti Jardo.

• po měsících...
  • Odpovědi 255
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno

Můj první nákup od Jardy a určitě ne poslední. Všechno proběhlo přesně podle dohody. 

Díky za vstřícnost a ochotu a ať se daří 🙂🤚

• po 4 týdnech...
Odesláno

Hladky nakup, inzerce, platba predem na ucet, doprava cennym psanim (Ceska posta).

Velka radost z hodinek ve skvelem stavu.

Skoda, ze to neslo s osobnim setkanim (Zlin  pro mne prilis daleko a nemel jsem cestu okolo). Snad priste.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Skvělá spolupráce, hodinky mi Jarda dopředu zarezervoval, komunikace na dálku naprosto jasná a srozumitelná, osobní setkání s dostatkem času na rozhodnutí se, příjemný pokec, Jarda je člověk na svém místě, všemi deseti doporučuji. Děkuji Ti Jardo ještě jednou za nabídku a příkladný obchod.

• po měsíci...
Odesláno

Chcem vyjadrit vdaku za precizny servis. Hldinky prisli perfektne zabalene s popisom opravy. Spokojnost vo vsetkych smeroch. Bolo mi povedane ze od obdrzania hodinek budu opravene az za tri mesiace, ale nepresiel ani mesiac a moje oblubene seiko skx007 mam opat na ruke. Velmie pekne dakujem. S pozdravom Peter. 

Odesláno

Další malej nehodinkovej obchod a jako vždy všechno super. Brýle zabavila manželka, ale to už je můj problém.

Odesláno

Díky moc Jeronimo za rychlý servis mých baterkáčů co navlékám na ruku jednou za rok na začátek Tour de France. I letos tomu tedy, díky Tobě, nebude jinak. 

A klidně může svítit i Slunko jak o dušu. To je druhé poděkování za nehodinkový  obchod v podobě RayBan Pilot . Stará dobrá klasika ještě poctivě z JŮ ES EJ.

Odesláno

Taky se přidám s kladným hodnocením...

Kupoval jsem přes Aukro...Heuer Professional 200m... Stav odpovídá naprosto přesně podle popisu...Na oko lepší než na fotkách....Děkuji 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Koupil jsem si hodinky od Jardy a všechno proběhlo velmi dobře: komunikace, doprava i stav hodinek. Vřele ho doporučuji.

----------

I purchased a watch from Jarda and everything went very well: communication, shipping and status of the watch.

I do totally recommend him.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Páteční rychlá akce v Atelieru-Jeronimo proběhla naprosto výborně a na jedničku s *

Rozhodování mezi dvěmi typy Omeg bylo rychle vyřešeno díky informacím Jeronima.

Pak už jen parádní pokec obecně o hodinkách a jiných hobby.

Třešnička na dortu bylo výborné espresso a minerálka.

Domů jsem jel již s Omegama na ruce.

Díky moc Jardo a příště zase. 😀🙃

Odesláno

Dnes mi přišla nádherná krabička Rolex...(kupováno přes Aukro) Stav přesně podle popisu...Pečlivě zabaleno...rychlé dodání👍🏻👍🏻👍🏻

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...