Přejít na obsah

Moonwatch

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Už jsem odpovídal Kostře přes SZ, ale napíšu to s dovolenim i sem:-)

Je to opravdu Rios Albatros

Tyhle voděodolný řemeny od Riosu, mi přijdou všeobecně moc pohodlný, tenhle mám krátce, ale používám už delší dobu na různých hodinkách Rios Bass, kterej je velice podobnej, ze stejného materialu a je výbornej. Jsou příjemný na ruce, dostatečně měkký, dobře sedí, jsou voděodolný a navíc skvěle vypadaj:-)

Nosil sem ho chvíli i v letošních tropech a to už na něj bylo trošku moc, když se člověk zpotí, trošku špiní ruku, má zespodu koženou podešívku. Ale v hycu se má stejně nosit tah:-)

Ten Albatros, je vlastně dělanej jako náhražka za podobnej řemen k IWC chronoflígrům. A protože sem je měl a střídal s Moonama, vim (ač se to možná nezdá) že jsou to docela podobný hodinky, tak když slušel IWC proč ne Moonům... a vyšlo to:-)

Jinak spona je klasická broušená překlápěčka co mají taky ve Strapshopu...

Jo a k Béčkům bombírovaná verze neni přece problém:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

A tím albatrosem to je ouplně jiná liga ve srovnání s tahem!

A klobouček dolů před fotografiemi. Jak dlouho jsi s tím autem popojížděl sem a tam, než ti padlo dobré světlo na šaltrpáku? ;-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

A tím albatrosem to je ouplně jiná liga ve srovnání s tahem!

A klobouček dolů před fotografiemi. Jak dlouho jsi s tím autem popojížděl sem a tam, než ti padlo dobré světlo na šaltrpáku? ;-)

Tak s tím bych si dovolil nesouhlasit. Tah je k moonům nezbytnost, mají hned sportovnější look...samozřejmě ten správný tah, tedy 1498 :). Každopádně Rios Albatros jim sekne, o tom žádná..;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Moony na "svetru" :)

Docela mě tenhle hadr překvapil, nejen že vypadá dobře a zajímavě, ale je i super pohodlnej, bezpečnej jako NATO, ale nevyčumujou všude přezky. A díky tomu, že nemá vlastně žádný dírky na trn, ten se zapíchne prakticky kamkoliv mezi šev, padne na každou ruku. A v létě, vzhledem k jeho prodyšnosti, bude úplně super...

post-13836-0-48721600-1387017327_thumb.jpg

post-13836-0-51237400-1387017329_thumb.jpg

post-13836-0-28166300-1387017331_thumb.jpg

post-13836-0-06851400-1387017333_thumb.jpg

post-13836-0-76744300-1387017334_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...