Liqid Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Pěkný Moony, k šestce se hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Vcera jsem si hral s novym update Camera+ na jabku, pekne vynika stepped dial: Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Novej řemen, nový fotky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 baví mě koukat na tyhle fotky. Jsi hračička, co? Zátiší na svěráku, nebo se spojovákem, se mi vážně líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Co je to prosím za nový řemen? Sedí jim perfektně. Jinak fotky jsou opravdu exkluzivní, o hodinkách ani nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Mohol by to byt Rios Albatros, sedi im pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 moc pekny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Mohol by to byt Rios Albatros, sedi im pekne!V to pevně doufám, chtěl bych si ho pořídit na béčka, ale nikde nemůžu najít živé foto. Jestli je to on, mám jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Řemen jim sekne,na B-čka bych to ale nedával,tam patří bombírovaný.Fotky paráda,toužil jsem po nich,než jsem srovnal velikosti a zjistil že menší jsou pro mně lepší,tak se tu trošku přiživím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Už jsem odpovídal Kostře přes SZ, ale napíšu to s dovolenim i sem:-) Je to opravdu Rios AlbatrosTyhle voděodolný řemeny od Riosu, mi přijdou všeobecně moc pohodlný, tenhle mám krátce, ale používám už delší dobu na různých hodinkách Rios Bass, kterej je velice podobnej, ze stejného materialu a je výbornej. Jsou příjemný na ruce, dostatečně měkký, dobře sedí, jsou voděodolný a navíc skvěle vypadaj:-)Nosil sem ho chvíli i v letošních tropech a to už na něj bylo trošku moc, když se člověk zpotí, trošku špiní ruku, má zespodu koženou podešívku. Ale v hycu se má stejně nosit tah:-) Ten Albatros, je vlastně dělanej jako náhražka za podobnej řemen k IWC chronoflígrům. A protože sem je měl a střídal s Moonama, vim (ač se to možná nezdá) že jsou to docela podobný hodinky, tak když slušel IWC proč ne Moonům... a vyšlo to:-)Jinak spona je klasická broušená překlápěčka co mají taky ve Strapshopu... Jo a k Béčkům bombírovaná verze neni přece problém:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Asi jsem tele a sem to vůbec nepatří , ale proč na béčka bombírovaný? Je to kvůli tloušťce, nebo ... ? To by na Coltech vypadal ten albatros tak blbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 A tím albatrosem to je ouplně jiná liga ve srovnání s tahem! A klobouček dolů před fotografiemi. Jak dlouho jsi s tím autem popojížděl sem a tam, než ti padlo dobré světlo na šaltrpáku? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 A tím albatrosem to je ouplně jiná liga ve srovnání s tahem! A klobouček dolů před fotografiemi. Jak dlouho jsi s tím autem popojížděl sem a tam, než ti padlo dobré světlo na šaltrpáku? ;-) Díky:-)Budeš se divit, nemusel sem popojet ani o kousek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayne Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Ty fotky jsou opravdu super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Moc pěkné hodinky. Navíc legendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 A tím albatrosem to je ouplně jiná liga ve srovnání s tahem! A klobouček dolů před fotografiemi. Jak dlouho jsi s tím autem popojížděl sem a tam, než ti padlo dobré světlo na šaltrpáku? ;-)Tak s tím bych si dovolil nesouhlasit. Tah je k moonům nezbytnost, mají hned sportovnější look...samozřejmě ten správný tah, tedy 1498 . Každopádně Rios Albatros jim sekne, o tom žádná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Jedna co už jsem postoval ve wristshot vlákně. Už se těším, až mi dorazí Omega racing řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Tak i sem přispěji včerejšími hrátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Moony na "svetru" Docela mě tenhle hadr překvapil, nejen že vypadá dobře a zajímavě, ale je i super pohodlnej, bezpečnej jako NATO, ale nevyčumujou všude přezky. A díky tomu, že nemá vlastně žádný dírky na trn, ten se zapíchne prakticky kamkoliv mezi šev, padne na každou ruku. A v létě, vzhledem k jeho prodyšnosti, bude úplně super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Nové fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se