sharz Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Bremont Codebreaker Limited Edition Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com
Rodkopf Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Zajímavé rozložení subciferníků...mě se líbí.Co je to za nápis na rotoru?
sharz Odesláno 27. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Btruermionngt -> Bremont Turing (Alan Turing)Zajímavé rozložení subciferníků...mě se líbí.Co je to za nápis na rotoru? Upraveno 27. června 2013 uživatelem sharz
kloubik Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Koukal jsem na ne uz vcera, velice zajimavy. Libi se mi pristup s maloseriovyma limitkama, kazdou chvili slysime o novem modelu. A prestoze ve vetsine pripadu jde o totozne pouzdre, tak to moc nevadi, protoze to pouzdro je skvely....jediny problem vidim ve velikosti. Vsechny ty hodinky pak maji 43mm, coz mi prijde o fous vetsi nez by mohlo byt. Ale je to subjektivni. 37mm u Solo mi zas prijde az moc maly.
IzTaPa Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 v te zlate (nebo je to jenom PVD?) verzi jsou skvele, tvar pouzdra nadherne vynika...
Chumpus Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Čekal jsem, jak tohle dopadne a musím říct, že se jim to povedlo. Nicméně 12 tisíc liber za verzi v oceli je docela dost... Upraveno 27. června 2013 uživatelem Chumpus
Návštěvník Snow Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Těšil jsem se a nejsem zklamán. Vše na svém místě včetně data jehož rozmanitá poloha bývá místnímu osazenstvu často trnem v oku. Předpokládám, že nikdo nemůže protestovat. Samé prima komplikace, co dodat. Cena odpovídá filosofii firmy a také patrně zohledňuje L.S.
cigi Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 (upraveno) Páne jo, chce se mi libově říct jen 12k liber, protože je to parádní chronograf, pouzdro ještě lepší, než parádní. Víte, co mě zmátlo myslel jsem, že datumka pod London ukazuje GMT Upraveno 28. června 2013 uživatelem cigi
villain83 Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Datomovka na sestce je na spravnym miste,jinde by rusila,pekny chrona,ta strojovna je nadherna.Jako celek super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se