Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Bremont Codebreaker Limited Edition

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zdroj: ablogtowatch.com

Odesláno (upraveno)

Btruermionngt ->  Bremont Turing (Alan Turing)

Zajímavé rozložení subciferníků...mě se líbí.

Co je to za nápis na rotoru? 

Upraveno uživatelem sharz
Odesláno

Koukal jsem na ne uz vcera, velice zajimavy. Libi se mi pristup s maloseriovyma limitkama, kazdou chvili slysime o novem modelu. A prestoze ve vetsine pripadu jde o totozne pouzdre, tak to moc nevadi, protoze to pouzdro je skvely....jediny problem vidim ve velikosti. Vsechny ty hodinky pak maji 43mm, coz mi prijde o fous vetsi nez by mohlo byt. Ale je to subjektivni. 37mm u Solo mi zas prijde az moc maly.

Odesláno (upraveno)

Čekal jsem, jak tohle dopadne a musím říct, že se jim to povedlo. Nicméně 12 tisíc liber za verzi v oceli je docela dost...

Upraveno uživatelem Chumpus
Návštěvník Snow
Odesláno

Těšil jsem se a nejsem zklamán. Vše na svém místě včetně data jehož rozmanitá poloha bývá místnímu osazenstvu často trnem v oku. Předpokládám, že nikdo nemůže protestovat. Samé prima komplikace, co dodat. Cena odpovídá filosofii firmy a také patrně zohledňuje L.S.

Odesláno (upraveno)

Páne jo, chce se mi libově říct jen 12k liber, protože je to parádní chronograf, pouzdro ještě lepší, než parádní.

Víte, co mě zmátlo :D myslel jsem, že datumka pod London ukazuje GMT :D  

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...