Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ne z obejdnavani, ale znam ho uz vice jak rok a neco a furt tam neco okoukavam...  predtim se to jmenovalo jinak, uz si nepamatuji.. cca pred 3-5 mesicema shop vynovili a dali pod timto jmenem...

jednou jsem jim jinak myslim psal, zda dokazi dodat i jednu limitku TH a odepsali, ze to bohuzel ne

jako, taky bych se mozna trochu bal, ale pusobi to jinak docela serioznim dojmem - jsou tam kontakty, je to nemecky, fakt peknej dizajn (nejakej nouma z horni dolni by si to az takhle neudelal.. atd)

navic, mas tam moznost osobniho prevzeti, tak to myslim vyrazne znizuje riziko problemu

Odesláno

Ahoj, kupoval som od nich Tissot-ky a žiadny problém.

Tu je odkaz na ďalšie vlákno na Chronomag-u -> klik

Zdravim vsechny, ma nekdo zkusenosti s obchodem Uhrinstinkt.de ?

Odesláno (upraveno)

Jsem fakt v rozpacich, jestli jo nebo ne. Nechce se mi jet 300 km tam a 300 zpet.

to je tvoje rozhodnuti - ja bych se od nich objednat nebal - tech 600 komentaru si asi sami nedali... ale na druhou stranu chapu tve obavy, ja jsem byl vzdycky trochu od rany (viz ma posledni koupe JLC od AD na St. Maarten ;))

Upraveno uživatelem IzTaPa
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Osobni zkusenost nemam, ale tady je vlakno u Uhrfora:

Zkusenosti pozitivni, garancni karta vzdy vyplnena nejakym officialnim zastupcem znacky v Nemecku.  

Díky moc   :D   ,taky jsem mohl před dotazem trochu zagooglit    :frusty:    třeba se ozve ještě někdo s osobní zkušeností.

Ha,najednou mi funguje vyhledavač,tak se omlouvám za duplicitu

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62930-uhrinstinktde/?hl=uhrinstinkt

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46562-premiumwatchescom/?hl=uhrinstinkt&do=findComment&comment=873970

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

ja myslim, ze to tam maj i nekde na strankach napsane.. ale po domluve si tam muzes objednane hodinky vyzvednout.. (alespon to pisou)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...