Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 6. 2013 v 16:41, El Nano napsal:

to jsme tě nasměrovali rychle :D já jsem pro ty Steinharty, jsou parádní.

Ano,dali jste mi brouka do hlavy.Je to paráda,sice to nejsou aspoň dle mého hodinky na každý den ale je to jiná liga,nespěchám s koupí takže mám čas nad tím uvažovat...

Odesláno

Ja si len dovolím trochu oponovať tradicionalistom v tom, že pilotky musia byť na koži. Nemusia a dobre vyzerajú aj na kovovom náramku, viď napríklad TU. Naživo vyzerajú ešte lepšie, vídavam ich skoro každý deň, keďže ich má kolega.

Odesláno (upraveno)
  V 28. 6. 2013 v 21:07, People napsal:

mne sa pacia pilotky na kaucuku. Idealne seiko model Z20 alebo Z22

...jasně, a Tvojí oblíbenou snídaní je tlačenka se šlehačkou, ni?

Wood, další možností (pokud nechceš z nějakého důvodu kůži) je na pilotky i canvas..

$(KGrHqQOKkIE6QO-n(mrBOkzqztk+Q~~60_12.J

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno (upraveno)

mnˇam tlačenka se šlehačkou a pilotky na gumě,proč ne,když klasika divers může být na leather strapu,fantazii se meze nekladou a všechno je tak krásný.Sakra,co to dávaj do toho tabáku,projdi si ten Chronoshop,jak radí kolegové,v ceně kolem devítky je to to nejkvalitnější na trhu se swiss strojem,safírem a těma všelijakejma serepetičkama,ještě ovšem nezapomenˇ na vodotěsnost,i ta by měla být kritériem tvého výběru.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Tak abych situaci ještě trochu zkomplikoval, dovolím si přidat osobní postřeh: Dle mého názoru se bude chrono v automatu se slušným původem a rozumným atraktivním vzhledem shánět se zmíněným rozpočtem dost složitě (i když to samozřejmě jde, jak vidno výše). Myslím, že by stálo za úvahu omrknout nějaké Citizenky s Eco-drive (např. zde http://citizen.prodejce.cz/ - obchod je členy fóra hodnocen pozitivně, aspoň myslím, že si to pamatuju správně). Není to sice haute horlogerie, ale jsou to kvalitní, velice odolné hodinky, nabízí slušný techno vzhled a spousty užitečných funkcí a mnohým z nás už posloužily jako entry-level :) Z vlastní zkušenosti mohu Citizen s Eco-drive doporučit: Snesou hrubší zacházení, jsou velmi přesné (z principu pohonu přesnější než automat, moje dělají cca +3-4 sec/měsíc), naprosto bezúdržbové...

A ještě poznámka k pilotkám: Každému podle jeho gusta. Znám spousty pilotů a sám nemám nalétáno taky úplně málo, ale neznám nikoho, kdo by považoval např. ta klasická Laca za krásné letecké hodinky, toužil po nich a tahal je při každé příležitosti do éra :) Většina pilotů, které znám, létá s plastovými Casii, takže bych řekl, že to jsou "nejvíc nejlepší" letecký orloje! :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...