gerhard Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Tieto sú naozaj výnimočne podarené, gratulujem, tieto by som využil doplna:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Nádhera, naprostý originál. Velká gratulace vypadají perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Sunset with P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Pěkné to máš... a cifr je pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 no máš to hezký no, co ti budu povídat. Perrelet je prostě ujetej na rotory. To už je několikátá "fičurka" kterou použili. Pořád mají nové a nové nápady. Třeba udělají triple rotor, pak quadro rotor a nebo tam nacpou rovnou celou helikoptéru Každopádně gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tomu říkám těžkej kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Cista elegance, velice se povedly. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 (upraveno) V 8. 7. 2013 v 19:00, Topkan napsal: Sunset with P.Na západ slunce si potrpím. Když je navíc spojen s takovou nádherou není co dodat . Jako maličkou zajímavost, objevil jsem Peripheral Double Rotor v modré. Na tuto barvu si potrpím, Ty Tvé jsou Topkane úžasné nicméně modrá mi učarovala. Snad promineš . Omlouvám se za špatné snímky, lepší jsem nenašel. Edit - úprava příspěvku (odstranění některých fotek) Upraveno 11. července 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 O tech modrych jsem vedel, ale nejsou ani trochu univerzalni, tak jsem o nich ani moc nepremyslel. Jsou pekny, to jo. Ale ten cernej rotor na mych se mi libi vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 V 11. 7. 2013 v 7:43, Snow napsal: Na západ slunce si potrpím. Specialne pro tebe Snowe P. with the Mother of fire.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Jo, tak tohle jsou parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Topkane, krásný fotky krásný hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Tieto hodinky by som chcel dostat na 40-tku a neskor ich dat synovi. Teraz mam 24 a ziadneho syna:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Struktura ciferniku mi nedala pokoja. Az teraz vecer som si uvedomil, ze podobnu mam na mojich perach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Videl som fotky, videl som video. Topkane, mrzí ma, že to musím napísať, ale strašne, strašne ti ZÁVIDÍM ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 to Topkan - díky moc . Skvělé fotky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Dovolim si pridat jedno Pecko zezadu, jestli se neurazite :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Dodatečná gratulace k nevšedním hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Paradni pruhled,na paradni strojek,ze super hodinek. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Diky moc kluciii :-) Ten strojek se hrozne blbe foti, furt se to kdesik leskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se