M@chino Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Mořský koník od Zodiacu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cowboy Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 moooc pěký fotky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Jedny z mála chronografů, který bych mohl. Krásné, škoda, že nejsou v automatu, to už by bylo úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Nádhera,jak už tu bylo napsáno,dělat je v mechanice,tak jsou dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Tentokrát Hulk verze Zodiac ZO2228 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 ZO2228 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Moc pěkné, jednu chvíli jsem měl modré, žluté, červené a tu divnou oranžovou. Proč já je vlastně prodal? Ta vůně vanilky byla super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Moc pěkné, jednu chvíli jsem měl modré, žluté, červené a tu divnou oranžovou. Proč já je vlastně prodal? Ta vůně vanilky byla super.... Jsou super, ale stejně je prodám. Jako super SBBN017. Kvůli baterce ... vím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 taky sem dám svého mořského koníka už to spolu táhneme hezkých pár let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) u Zodiacu je zjevne mrtvo, tak sem hodim dnesni ulovek Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se