Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny na fóru, po mých prvních pořádných hodinkách od Hamiltonu jsem se rozhodl je nenechat osamocené a pořídil jsem k nim Fortisky. Netřeba tyto hodinky dlouze představovat, myslím si že jsou to jedny z nejhezčích Fortisek. Co mi ale vyrazilo dech, tak to je srovnání hodinek s antireflexem a bez něho, je to skutečně propastný rozdíl. Hodinky jsem původně chtěl koupit v Brně u Hanáka, ale po přečtení zdejšího vlákna jsem se raději vydal do Prahy k Dušákovi. Věřím, že jsem neudělal chybu, obsluha byla velmi milá a ochotná, ostatně tak jak by to mělo být. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Krásne, nech Ti robia radosť čo najdlhšie :cheers:  a sprav i "rodinnú" fotku s Hamiltonkami .-)

Btw, čo máš za veľkosť ruky v cm...nech si urobím predstavu. Majú 42 mm (ako moje Laca)?

F.

Odesláno

2F.B.: Těch 42mm je "průměr kruhové části těla", zatímco luneta v tomhle provedení má lehce přes 43mm. 

2nemeth: Tož ať dobře slouží...

Vďaka. Tož, ako Laca. Ale zdajú sa mi byť proste na pohľad značne vačšie...no možno to je iba fotkou (a rukou)...

F.

Odesláno (upraveno)

Vloni zjara jsem nějakou dobu měl stejně velké Marinemaster White (od B42 kosmonautů se lišily jenom dýnkem, fontem čísel, inverzním day/date a v bílém provedení ještě celoplošně svítícím ciferníkem) - a ty v téhle barevné kombinaci teprv vypadaly hamatné. Čas z nich šel číst snad na 4 metry a na ruce díky neinverzním povrchům vypadaly větší než 49mm Suunto Core Positive Black. Na přiložené fotce jsou vyfocené vedle stejně velkých Seiko SSC013 (výška, průměr, luneta - vše na milimetr shodné), které tehdy v "souboji nářadí" vyhrály na plné čáře.

Ale i tak se mi při pohledu na fotky po brutálních Fortiskách občas stýská - a kdoví jak by to dopadlo, kdyby zas někde vykoukly v inzerci...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Vloni zjara jsem nějakou dobu měl stejně velké Marinemaster White (od B42 kosmonautů se lišily jenom dýnkem, fontem čísel, inverzním day/date a v bílém provedení ještě celoplošně svítícím ciferníkem) - a ty v téhle barevné kombinaci teprv vypadaly hamatné. Čas z nich šel číst snad na 4 metry a na ruce díky neinverzním povrchům vypadaly větší než 49mm Suunto Core Positive Black. Na přiložené fotce jsou vyfocené vedle stejně velkých Seiko SSC013 (výška, průměr, luneta - vše na milimetr shodné), které tehdy v "souboji nářadí" vyhrály na plné čáře.

Ale i tak se mi při pohledu na fotky po brutálních Fortiskách občas stýská - a kdoví jak by to dopadlo, kdyby zas někde vykoukly v inzerci...

Dík za super zrovnanie. Čitam, že máš ruku 18 cm, tak som ešte zvedavý, akú ma nemeth. Každopádne sú nositeľné...len ma to prekvapilo, že majú rovnaký priemer ako moje Laca, a proste sú zároveň hodne vačšie (pre moje oko).

F.

Odesláno

Obrovska gratulace! Paradni hodinky na kazdej den a do kazdeho pocasi. Diky otocne lunete nepotrebujes chrono. Potkavam je kazdy rano na jednom typkovi na zastavce. Jsou supr citelny. Uzivej je! :)

Odesláno

Dík za super zrovnanie. Čitam, že máš ruku 18 cm, tak som ešte zvedavý, akú ma nemeth. Každopádne sú nositeľné...len ma to prekvapilo, že majú rovnaký priemer ako moje Laca, a proste sú zároveň hodne vačšie (pre moje oko).

F.

Jinak já mám ruku cca 17,8 cm. Ty Fortisky jsou na mě tak akorát, ale větší už by mé zápěstí asi neslo špatně. Ještě když tak hodím fotku s porovnáním těch Hamiltonů.

Dobry,s timhle modelem neslapnes vedle,jeste porid oranzovou gumu(ktera ve tme po nasviceni hezky sviti) a mas super univerzaly na zimu i leto k vode:-)

Díky, tu svíticí gumu jsem tady zahlédl, vypadá vážně skvěle, zvláště v noci.

Odesláno

Jinak já mám ruku cca 17,8 cm. Ty Fortisky jsou na mě tak akorát, ale větší už by mé zápěstí asi neslo špatně. Ještě když tak hodím fotku s porovnáním těch Hamiltonů.

Keď budeš mať čas a chuť, budem rád...vďaka.

F.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...