Frostie Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 zajímavý nápad od Citizenu, jsem zvědav na nějaké výsledky měření přesnosti http://www.bulova-accutron.com/en_us/watch/bulova-accutron/calibrator/63B161?utm_source=Social&utm_medium=GC&utm_term=Bulova%20Accutron&utm_content=Calibrator&utm_campaign=Facebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavelkrcil Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Zajímavé, jen jim pěkně podporuješ kampaň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Swiss made a v japonske sekci, hmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Tak tohle celkově nepobírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Swiss made a v japonske sekci, hmm...Swiss made hodinky od americké firmy založené Čechem a vlastněné japonskou společností... tak se nediv, že si to trochu popletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Swiss made hodinky od americké firmy založené Čechem a vlastněné japonskou společností... tak se nediv, že si to trochu popletl Taktéž jsem z toho moudrý jako vrána z čerpadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Swiss made a v japonske sekci, hmm...Bulova je momentálně jeden z brandů Citizenu, takže to sem patří spíš než kamkoli jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Bulova je momentálně jeden z brandů Citizenu, takže to sem patří spíš než kamkoli jinam.díky, že jsi se mne zastal. Přesně tato argumentace mne vedla k umístění příspěvku do japonské sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se