Bells Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Mám vybraných pár kousků, ale nemůžu se rozhoupat, které z nich nakonec koupit...Které jsou podle vás nejlepší volbou? Popřípadě nějaké návrhy neuškodí.Vybrané mám tyto: Armida A4, Chr.Ward c60 triton, Deep Blue Pro CallDiver, Deep Blue DayNight 65Předem děkuji za odpovědi čí návrhy.
Návštěvník kupec Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 ja by som bral tie Chr.Ward c60 triton..........
Sedlin Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 (upraveno) nejlepší volba = nejvíce shod s tvými očekáváními a těžko radit, když ti tu každý vyjádří vlastní úhel pohledu.Za mě Armida A4 D1 a varianta s klenutým safírem, jsou to IMHO prďácký hodinky. minulý rok jsem je tu prošvihnul v prodejním a dodnes si to vyčítám.zdejší členové vrcan a sibirnaya, kteří je měli se v některých vláknech nechali "slyšet", že mají perfektní lumi a přesnost rovnající se COSC. jestli jsi úchyl do divers hodinek, projeď toto vlákno, spousta tipů a inspirace a určitě tam najdeš i pár uživatelských postřehů a zkušeností Upraveno 2. července 2013 uživatelem Sedlinarkrage
Bells Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 nejlepší volba = nejvíce shod s tvými očekáváními a těžko radit, když ti tu každý vyjádří vlastní úhel pohledu.Za mě Armida A4 D1 a varianta s klenutým safírem, jsou to IMHO prďácký hodinky. minulý rok jsem je tu prošvihnul v prodejním a dodnes si to vyčítám.zdejší členové vrcan a sibirnaya, kteří je měli se v některých vláknech nechali "slyšet", že mají perfektní lumi a přesnost rovnající se COSC. jestli jsi úchyl do divers hodinek, projeď toto vlákno, spousta tipů a inspirace a určitě tam najdeš i pár uživatelských postřehů a zkušeností Dá se na tom alespoň trochu stavět, ty které dostanou nejvíce ohlasů budou pravděpodobně to nej mrknu na to vlákno, třeba mě tam chytne ještě něco jiného.Úchylem bych se asi nenazval, ale líbí se mi ze všech hodinke vždy nejvíc
Sedlin Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Dá se na tom alespoň trochu stavět, ty které dostanou nejvíce ohlasů budou pravděpodobně to nej mrknu na to vlákno, třeba mě tam chytne ještě něco jiného.Úchylem bych se asi nenazval, ale líbí se mi ze všech hodinke vždy nejvíc No táák, nebuď skromnej, všichni tady jsme svým způsobem úchylové :-)
Levit Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 za mě jakožto ujížděče na tritiu DeepBlue DN65:-)http://forums.watchuseek.com/f74/finally-my-wrist-db-day-night-65-pics-844469.htmla nebo mé milované Marathon GSAR:-)
Mechac Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 já bych bral ty Armidy, koukám po nich delší dobu, mají skvělou lumi. Doufám, že se v prodejním vlákně neobjeví moc brzy, aby mi ty současné hodinky mohly vydržet déle :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se