JAJA Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 (upraveno) Zdravím vážení kolegové, aktuálně uvažuji o koupi nějakých sportovně-elegantních hodinek do 200k. Chci hodinky s inhousem, s větším rozměrem (cca 45mm) a pravděpodobně s černým krokodýlem či tahem (resp. časem obojím). Mělo by se jednat o hodinky, které se snesou i s trochu formálnějším oblečením. Aktuální favorit je Zenith Stratos. Nemám zatím vybrán konkrétní typ. V úvaze je jak běžný model, tak nějaké L.E. Budu velmi rád, pokud mi navrhnete nějaké další možnosti odpovídající výše uvedeným parametům. Mě ještě napadá např. Omega PO chrono. Díky za veškeré návrhy a postřehy. Upraveno 2. července 2013 uživatelem JAJA
IntoPicture Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Zenithy jsou hodně dobrá volba. S tím rozpočtem je toho tolik... Mě by třeba napadalo: CFB Patravi Chronograde JLC Master Compressor Extreme World Jaquet Droz Grande Seconde IWC Yacht Club Louis Monet Geograph ML Masterpiece Le Chronographe
Kex Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Hezký výběr. Mě ještě napadly tyhle: Hublot Big BangEbel 911 TektonChopard Mille Miglia Split Second
Rodkopf Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Pro Infopicture: nabidnuti 6 dalsich paradnich moznosti neni moc pomoc...jeste,ze jsem se Te neptal,kdyz jsem vybiral.
misoo Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Omega Dark side of the moon : http://www.omegawatches.com/news/international-news/international-news-detail/2269
Návštěvník Snow Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Za naprostou pecku považuji tip IntoPicture Jaquet Droz Grande Seconde. Ostatní hodinky jsou vedle nich jen slabá náhražka.
IntoPicture Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 (upraveno) Pro Infopicture: nabidnuti 6 dalsich paradnich moznosti neni moc pomoc...jeste,ze jsem se Te neptal,kdyz jsem vybiral. Hehe, ono jsem jich tam nasolil víc, ale prý toho tolik nemůžu postnout, tak jsem to ořezal o subj. míň zajímavé . Třeba souhlasím s Kexem, že Ebel je dobrý nápad - ale Tekton je na ten požadavek asi moc velký a divočina, takže 1911 BTR Chrono / GMT, kde se dá krásně vybrat ze spousty variant a zpracování i strojek jsou hodně dobré, mimo toho hluboko pod budget. Za naprostou pecku považuji tip IntoPicture Jaquet Droz Grande Seconde. Ostatní hodinky jsou vedle nich jen slabá náhražka. Nezklamals, myslím si to podobně . Omlouvám se Jajovi za toho (imho jinak dost zajímavého) Louis Moinet, protože to není in-house, jen jsem si to vždycky automaticky myslel . Naopak slabost mám pořád pro ML se strojovnou od Andrease Strehlera, neměl jsem se jich zbavovat... Upraveno 3. července 2013 uživatelem IntoPicture
Rodkopf Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Nezklamals, myslím si to podobně . Omlouvám se Jajovi za toho (imho jinak dost zajímavého) Louis Moinet, protože to není in-house, jen jsem si to vždycky automaticky myslel . Naopak slabost mám pořád pro ML se strojovnou od Andrease Strehlera, neměl jsem se jich zbavovat... Kupoval jsem je kamarádovi a musím říct, že jsou to krásné hodinky, málem jsem mu je nepředal. Už ani nestojí 200 jak ze začátku.
USER47 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 (upraveno) Co třeba nějaký Baume & Mercier Capeland? Například model 10006 mě bere strašně moc. http://www.baume-et-mercier.com/collection-capeland/capeland-10006 http://www.baume-et-mercier.com/collection-capeland/capeland-10063 Upraveno 3. července 2013 uživatelem USER47
JAJA Odesláno 3. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Pro Infopicture: nabidnuti 6 dalsich paradnich moznosti neni moc pomoc...jeste,ze jsem se Te neptal,kdyz jsem vybiral. Máš recht... IntoPicture mi teda moc nepomohl :-))Jedny lepší než druhé.
obchodnik-o3 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 co sa tu premlelo,jednoznacne podla mna J.Droz
Návštěvník kupec Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 (upraveno) Alebo tieto........sú cenovo cez ale..? Upraveno 4. července 2013 uživatelem kupec
JAJA Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Pánové děkuji za vaše návrhy. Musím říct, že některé jsou opravdu super. A obzvláště souhlasím s Intopicture a Snowem, že J. Droz jsou absolutní bomba!
JAJA Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 kupec: su cenovo cez o cca 170t Nojo, to je docela mazec. Já měl dnes na ruce Zenith Doublematic a to je absolutní pecka obzvláště když zvoní a vibruje alarm. Tomě docela dostalo. A mimochodem jich vyrobí prý cca 40ks za rok.
Daemonultimate Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Nojo, to je docela mazec. Já měl dnes na ruce Zenith Doublematic a to je absolutní pecka obzvláště když zvoní a vibruje alarm. Tomě docela dostalo. A mimochodem jich vyrobí prý cca 40ks za rok.Kde jsi měl doubly na ruce?Pardon za ,ale běhám všude možně.
IntoPicture Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 (upraveno) kupec: su cenovo cez o cca 170t U Dušáka samozřejmě ano, jinak se dají splašit lehce přes, při troše času i do limitu, jinak bych je sem neházel... Upraveno 4. července 2013 uživatelem IntoPicture
JAJA Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Kde jsi měl doubly na ruce?Pardon za ,ale běhám všude možně.Doslova dnes přišli k Hanákovi do Brna. Byl jsem první kdo je měl v ruce a na ruce. A úplně jsem se z nich pos.al!A myslím, že až budu velký tak si je koupím. :-) Pokud máš zájem tak si pospěš. Nejsi jediný kdo po nich pase. A prý pro střední Evropu jsou vždy jednotky kusů! Já si ještě chvíli na ně počkám....
Denjl Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 jo, jsou neskutečné..... Jinak za mě jednoznačně Zenith Stratos..... posílám malé nahlodání - mám je cca měsíc.....
USER47 Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 (upraveno) Ještě mě napadá jedna východní varianta: Grand Seiko Spring Drive GMT Chronograph SBGC001 (existujou i jinak očíslovaný barevný varianty s černým cifrem, zlatý apod). Krásnej spring drive inhouse, rozměr myslím něco kolem 44mm. Upraveno 5. července 2013 uživatelem USER47
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se