Tikal Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Jo mám + šňupec To je otázka jestli to stačí poslat.. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 No muzeme dat sraz i bez objednavky ne? :-)
Tikal Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Jo tak, ale tenhle víkend mám hodně akční,takže ani pátek nestíhám, protože už odjíždíme
zrno Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Večer ti přihodím objednavku z etrafiky taky , jestli teda můžu .. nemam co hulit :-)
FraK Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Já jsem Radku momentálně zásobený. Jedině, že byste brali někdo celou krabici a já bych se s pár kousky přidal. Jinak bych vzal jedině jedno Robusto Trinidad, ale pro mě je jednoušší si pro něj po cestě z práce domů zajít do Dlouhý. BTW: pro kolegy z práce jsem nedávno bral krabici FdlA. Ta krabice je provedená na stejně parádní úrovni jako jejich ringy. No - posuďte sami. I když je to foceno jen mobilem, takže bohužel všechny detaily nevyniknou, ale takhle není zpracovaný leckterý humidor made in PRC :-). Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem FraK
Tikal Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Tak chlapci Zrno,Bob a Prishera, vypadá to, že zítra dorazí zásilka z e-trafiky, tak mi dejte vědět,jak si to budete vyzvedávat . Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem Tikal
prischera Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Můžeme vyřešit předání na srazu? Případně pokud budeš někde v centru i dřív. Peníze ti klidně pošlu převodem hned (i za dýmku).
Tikal Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 No snad tu hromadu doutníků uskladním, ale už by si měl startovat humidor....
prischera Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Humidor dorazí zejtra, hned začne vlhnout .
Tikal Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Kontraband dorazil a vzhledm k tomu,že mám přiměřeně velký humidor jsem to tam bez problémů naskládal,takže kdo chce je to přes den k vyzvednutí u mě v práci P10 Malešice, nebo mohu donést na 14.11. na sraz. Tak dejte vědět
Bob Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Tak co hosi? Dame nejakej predvanocni sraz? Malej teaser jak by to asi mohlo vypadat ...http://youtu.be/7aEbW3ITxtA
FraK Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Uvidíme se asi i s Radkem ve čtvrtek v Cigarpointu? BTW - Video nejde pustit. Píše mi to: "Toto video je soukromé"
FraK Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Tak už to jde. A dost jsem se u toho bavil. To se ti Bobe fakt povedlo. Paráda!
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Tak co hosi? Dame nejakej predvanocni sraz?Malej teaser jak by to asi mohlo vypadat ...http://youtu.be/7aEbW3ITxtA
Tikal Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Asi budeš ministr kultury,já jsem pro sraz
FraK Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Uvidíme se ve čtvrtek v Cigarpointu? My s Bobem tam budeme. BTW Před chvílí psal p. Vlasák, že mají ještě volná místa.
Tikal Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 No já ještě nevím, spíše to vypadá,že ne. Budu to vědět ve středu okolo poledne....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se