zrno Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Pánové kdyby někdo měl na prodej 5 kousků Creditos tak je vemte sebou rád odkoupím do zásoby :-) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 jasně děti i žabky nevadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Kdyby někdo chtěl přijít dřív, budu tam už od 16:00. Rezervaci máme dovnitř, na zahrádku se rezervace nedělají, takže budu venku vlastním tělem chránit stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Ja se pokusim dorazit driv :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 ja taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Také to prubnu dříve,ale asi to stejně padne na 18.00, Credita ti vezmu, není problém. Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Nakonec se mi podařilo dorazit - příjemný večer - díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Pánové, první řádný sjezd DSPBCh proběhl nádherně, byla potvrzena vedoucí úloha doutníků z Kuby, i když se ostatní soudruzi také velmi snaží a výsledky jsou mnohdy více než dobré.Sjezdové zařízení bylo vybráno dokonale (díky Kamile) a atmosféra byla naprosto vynikající.Doufám,že to brzy zopakujeme.Speciální dík Frakovi za kolekcičku od My Father Cigars na kterou jsem obvzláště zvědavý, zejména na Flor de Las Antillas a ilustrační foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Bylo to fajn. Diky Kamilovi za organizaci, vybirna plznicka a chutovky! A diky Tikalovi za naloz doutniku, dal jsem doma jeden gaučák a doutníček a mel jsem pohodovej vecer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Rádo se stalo Tikale. Byl jsem rád, že jsem tam s Vámi na tý bezvadný akci mohl být a díky za tvoje doutníky. Nicméně ten Flor De las Antilas, který jsem ti dal není toro, které vyhrálo doutník roku, ale bohužel jen robusto. To toro jsem měl a byl jsem s ním hodně spokojený. Bylo sice hodně volně utažený, takže se strašně sypal popel a 2 krát mi zhasnul, ale chuť měl hodně zajímavou, produkoval hodně kouře a hořel docela dlouho a vypadal moc pěkně (stejně pěkně jako to robusto). Bohužel to toru už nikde v ČR nemají (respektive jsem na něj nikde nenarazil, i když jsem hledal). Tak jsem vzal ty robusta a jsem na ně taky zvědavý. Dám si ho asi o víkendu. Včera jsem ale stejně objevil novou hvězdu mého doutníkového nebe Open Eagle od MC. To byla fakt pecka. Jinak samozřejmě taky moc děkuji Kamilovi za organizaci a za výběr perfektní hospody a všem ostatním za fajn atmosféru a příjemný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) Frantíku, ty mě zničíš, poprskal jsem si monitor kafem, když jdem si vzpomněl na tvou mimickou přednášku o gaučáku a spol ze včerejšího srazu FraKu, to rozhodně nevadí, stejně jsem na to hodně zvědavý a dnes asi padne,páč dýl to nevydržím moje dojmy budou následovat....MC OE považuji z celé série za nejpovedenější rozměrově i chuťově,ale víte ,že u mě na velikosti záleží Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Jj Frantikova herecka vlozka byla opravdu legen ... wait for it .... dary :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Kluci priste vezmu dva gaucaky a dva chechtaky a jsem na vas zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Jeste pribal party model, ten vypadal taky zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) jo, ok, ale abychom to neprekombinovali :-) Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) Franto neblbni,budeme tuhý, jako trpaslíci na skalce a k ránu bývá chladno Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) Franto neblbni,budeme tuhý, jako trpaslíci na skalce a k ránu bývá chladno Nepanikař!! Pripavim proste sadu specialnich skorokubanskych doutniků znacky El Gaucho Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Gaučák, chechták..no vidím, že bylo veselo. Asi vím odkud vítr fouká . Koukám, že máme s Franckem podobné záliby...Měl jsem tu svou 2,5 letou cácoru vzít sebou a přijít. Mno snad to vyjde příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Tak na ElGaucho bych přišel příště taky. Snad nebudu muset dělat babysittera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se