Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

JDenver , az se trochu bojim ... Moty s rtenkou pod stolem .. Cikinek chce kourit Kubu ...

A koneckoncu gate by nebyl od veci ten velkej stul na podiu by moh bejt akorat ;)

Odesláno (upraveno)

Termin je pevnej, uz mam slinu, nebo se holt smrskneme, ja myslim ze v Sweet60 se vejde 14 pohodlne, 16 stisnene, vic uz ani tuk

Tak bych to zrnicem uzavrel na 16 lidech co vy na to? A nechame cas, datum i misto.

Radek stejne pujde v 19 domu tak budou hned 2 mista volny :lol2:

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

A hlavně ať kdokoliv napíše, že mu do toho něco vlezlo, 

TO BOB: Prosím tě vezmi mě něco dobrého na kouření (myslím doutník) , pak se vyrovnáme

Odesláno (upraveno)

Ja teda pudu, ale s tim kouřením sohlasím jedině, když to bude ještě nějaká pěkná roštenka. Co sem si vás naposledy prohlížel, tak nic moc. A né Moty, rtěnka to nevylepší :) :) :)

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

A hlavně ať kdokoliv napíše, že mu do toho něco vlezlo, 

TO BOB: Prosím tě vezmi mě něco dobrého na kouření (myslím doutník) , pak se vyrovnáme

Jasna paka :-)

Odesláno

Tak nevím jestli je lepší přijít brzo a mít židli, nebo pozdě a bejt v horní řadě. :) Nešoupnem to radši někam jinam, tohle už je na salónek :). Co ten Gate? Nebo nebookli by nám celou Vesnu? :)

Odesláno (upraveno)

Hele kluci fakt se tam nevejdeme, nejak se to rozrostlo :-(

Zkus Gate, ale tohle uz je regulerni sraz

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Byl bych taky pro Sweet, to je to jak garsonka? Gate je ohranej a nechutná mi tam ... zkusil bych tohle ... to se tam Robe nevejde 17 lidí kurnik? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...