Návštěvník Kamil Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 ..... koskenkorvapeachfobik To jsou nějaký doutníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) Tesne vedle :-)Nejlip se k tomu hodi pry Toscanello Grappa ... Upraveno 1. září 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Tesne vedle :-)Nejlip se k tomu hodi pry Toscanello Grappa ...image.jpgKoskenkorva to je hrozný humáč,nevím jak to někdo mohl či může pít.Tlamolep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Tesne vedle :-)Nejlip se k tomu hodi pry Toscanello Grappa ... To kouri Tikal, ne? Vy jste mi teda dvojka. Jeden pije nejake hnusy a druhy kouri parfemovane doutniky pro baby.Asi ho sesadime z funkce generalniho tajemnika a ty vrchnim pisarem taky dlouho nebudes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Ja to pil v 16 az jsem se po tom trosku poblinkal, od ty doby to nemuzu ani citit, natoz pit :-)Dneska piju stylove, bohuzel bez doutniku, ale abstak nemam, vcera jsem si dal dostatecnou davku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Nechcete se nekdo zastavit dneska na jednoho doutnika? Tak nekdy mezi 14 - 18 hodinou. Je celkem hezky, na zahradce bude volno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 No možná bych se stavil,ale vzhledem k tvým názorům, zavánějícím Trockismem...... A Toscanello Grappa je naprosto přírodní produkt, je opravdu macerovaný v Grappě, což bych u Koskenkorvapeach dost silně pochyboval...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 No možná bych se stavil,ale vzhledem k tvým názorům, zavánějícím Trockismem...... V kolik? Ja jsem doma, takze mi to je jedno kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Tak jsem to ověřoval a bohužel nestíhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Karlín, čtvrtek 12.9. od cca 17:30 - 22:00 1. Bob1232. Kamil3. FraK4. Tikal5. Prischera6. Honza.manta - jako vždy - 50/507. Bert8. Zrno Přeci nemůžu chybět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Nechcete se nekdo zastavit dneska na jednoho doutnika? Tak nekdy mezi 14 - 18 hodinou. Je celkem hezky, na zahradce bude volno...Ja pres den nestiham, ale vecer jdu na pivo a doutnik, nechces si udelat vylet do vrsovic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Že prej se máme zastavit s Miceym, ale máme takovej malej problém. Neumíme kouřit doutníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 (upraveno) To se naucite cobydup :-) nez se nadejes budes kupovat druhej humidor(prvni bude malej :-) )Kdyztak na zacatek date jen maly credito, bud vas to bude bavit nebo ne ... Upraveno 6. září 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Nechce se přidat někdo ze severu Moravy, že bychom si udělali výlet vláčkem kolejáčkem? Samotnému se mi vlakem/autem nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Vezmi BHK a doraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 1. Bob1232. Kamil3. FraK4. Tikal5. Prischera6. Honza.manta - jako vždy - 50/507. Bert8. Zrno9. m.n. - 70/30 Do kolika tak sedáváte, ať vím, jak si hledat vlak na cestu zpět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 1. Bob1232. Kamil3. FraK4. Tikal5. Prischera6. Honza.manta - jako vždy - 50/507. Bert8. Zrno9. m.n. - 70/3010. emef - teda když nebude vadit, že nebudu kouřit doutníky, ale jenom cigára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 (upraveno) 1. Bob1232. Kamil3. FraK4. Tikal5. Prischera6. Honza.manta - jako vždy - 50/507. Bert8. Zrno9. m.n. - 70/3010. emef - teda když nebude vadit, že nebudu kouřit doutníky, ale jenom cigára. Tak to bude slusnej sraz :-) To emef na cigara se vykasli, vezmu ti credito :-)To m.n tak do tech 22:00 vetsinou, budeme tam ale brzo, pocitam kolem 17-18 v kolik ti to jede? Kdyztak te muzu pak hodit na nadrazi, pani pro me asi pojede ... Upraveno 9. září 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Koukám na ty vlaky a je to bída, Leo/Regio/Pendolino končí kolem osmé večer, pak už nic, leda 22:30 nějaký rychlík, ale tím se mi teda moc nechce. Zítra to musím pořádně naplánovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Koukám na ty vlaky a je to bída, Leo/Regio/Pendolino končí kolem osmé večer, pak už nic, leda 22:30 nějaký rychlík, ale tím se mi teda moc nechce. Zítra to musím pořádně naplánovat...To jsi ale fakt blázen, že se ti chce se vydat na výlet přes celou republiku kvůli "pár blbům s doutníkama" Jestli fakt dorazíš, máš můj velkej obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se