Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

som členom fóra už pár mesiacov a už som mal aj vybraté svoje prvé hodinky, no trocha sa mi navýšil rozpočet a tak sa z pôvodných vôd okolo Orient Deep/Mako či Seiko SNZG15 a podobne posúvam vyššie. Keďže už mi nie je svet hodiniek až tak cudzí, napíšem pár podmienok

- cena maximálne okolo 6,5 tisíc CZK/250 eur

- automat

- zafír

- tmavý ciferník (neznamená nutne čierny)

- ciferník s číslami, mám slabosť pre tie, na ktorých sú len 12, 3, 6, 9 (nie nutne podmienka, len plus)

- dátumovník

- max. 42 mm

- mali by to byť nové hodinky, teda nie použité, takže prosím neodkazujte na tunajšiu predajnú sekciu :) 

Malo by sa jednať o hodinky na každodenné použitie, v lete, v zime, v daždi... Budú to moje prvé hodinky (ak nerátam oblekovky za 40 eur, kt. som tu na fóre pred pár mesiacmi kúpil kvôli ich potrebe). 

Upraveno uživatelem ejkej
Odesláno (upraveno)

Řekl bych, že za 6,5k v novejch hodinkách stejně nic moc nad rámec Seika/Orientu nevymyslíš...Aspoň ne nic lepšího.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Ešte by som rád dodal, že momentálne asi najviac pokukujem po Seiko SRP269, ktoré mi poradil dávnejšie tunajší člen Karel. Každopádne nenapĺňajú celkom strop, ktorý mám k dispozícii a vyššie sa veľmi neorientujem, a teda neviem či, ako poukazuje USER47, vlastne tie eurá naviac niečo dokážu priniesť. 

Odesláno

SRP269 nemaj safír, ale jenom hardlex, na to bacha.

Jinak i ty Orienty, který jsi původně zamejšlel, si můžeš koupit se safírem. A to z nich už dělá fakt prima hodinky. Mrkni na orientuhren.de. ;)

Hlavně ty modrý cifry jsou u Orientů úchvatný.

Blue mako

Blue big mako

Odesláno

par hodinek jinych znacek jeste tady, ale nemaji safir a nebo oznaceni ciferniku jake chces...nicmene mrkni a uvidis

c37e81ca61b733488d1543fdedae0249--mmf350VOSTOK_2426_2205047.jpg76bcdc029e9d00fe6535a905fdf3cf51--mmf350

Odesláno (upraveno)

Před nedávnem jsem koupil tyto: http://www.atomictime.pl/product_info.php?products_id=160, ve světlé barvě. Mají vše co vyžaduješ, akorát nemají číslice a velikost je 43 mm luneta a 46 mm pouzdro. Pořád si pochvaluji, že to byl za poslední dobu můj nejlepší nákup. Tady je odkaz na mé vlákno s recenzí a fotkami: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62394-deep-blue-pro-sun-diver-ii-1000-silver/

Upraveno uživatelem habadej
Návštěvník kupec
Odesláno

250? nie je moc veľký rozpočet a safír za ti peniaze zohnať bude ťažké, nie však nemožné. Treba hľadať............ :)

Odesláno

Musím uznať, že tie hodinky od habadeja by som bral, ak by mali menšie rozmery. Síce nemajú ciferník s číslami, no na niektorých hodinkách mi to v skutočnosti nevadí (som ako žena, viem).

Osobne som narazil na Hamilton Khaki Field, ale zelený ciferník mi príliš "nešmakuje" a tie s čiernym sú už mimo môjho rozpočtu. Zatiaľ mi to asi stále vychádza na tie Seiko SRP269. Uvidím ešte aj s tými Orientami, ale som fakt nerozhodný ako žena :) Každopádne stále privítam nové nápady.

Zatiaľ ďakujem. :) 

Odesláno (upraveno)

Tvým požadavkům docela vyhovují tyhle Golany:

468073d1310086140-what-everyones-opinion

Záleží, jestli Ti bude vyhovovat trochu neobvykly tvar pouzdra a design ciferníku. A pravda, na Amazonu je cena nových asi 50,- eur nad Tvym stropem.

edit: je to model Advanced AD 100

Upraveno uživatelem Selix

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...