JAJA Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Ahoj kolegové, něco málo k chlubení... dnes jsem pořídil Zenith Stratos v limitované edici /250ks/. Co říkáte na mou volbu?
F.B. Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 No čo asi...predsa FOTKY, FOTKY a...FOTKY :-) Gratulácie a ovácie...užívaj. F.
gougy Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Prima konec toho poutavého Fortis příběhu
Rodkopf Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Konečně po Rolex a Panerai vlně došlo na Zenith! Super volba, krásné hodinky, vítej do klubu.
JAJA Odesláno 8. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Prima konec toho poutavého Fortis příběhu Konec dobrý všechno dobré
villain83 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Pecka,Zenithu tady na foru mnoho neni,coz je skoda,ja osobne tuhle znacku miluju!Tvoje volba je skvela,radost pokoukat,urcite dej vic fotek,ty hodinky si to zaslouzi.
misoo Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 viac sa mi pacia klasicke strieborne modely, takze budem asi jediny "proti" kazdopadne bomba watche, uzivaj dlho a dobre!
cretino Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 super hodinky, ja som sa vzdy tak trosku bal ked som mal cierne hodinky, predsalen tie moc neidu rozlestit, ale odhliadnuc od toho su to fantasticke hodinky - uzivaj si ich, gratulujem
hodnypan Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Pěkný a zajímavý hodinky. Ručičky stopek jsou oranžové jako zvýrazňovač nebo reflexní vesta? Nebo je to fotkou?
sashator Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 (upraveno) Gratuluju, krásně barevné a přitom nevypadají jak od kolotočů, jen ty indexy se mi více líbí u klasických stratosu, ale zase budeš vybočovat z řady, a ten kaučuk je bomba...jinak jsem moc rád, že si tu čím dál více členů Zenithu všímá, ty hodinky si to prostě zaslouží!!! Upraveno 9. července 2013 uživatelem sashator
Bert Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Moc pěkné hodinky. Přeji Ti, ať Ti po té Fortis peripetii tyto dělají jen samou radost.
Potkan Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Takovy barevny Libi se mi, ze na nich muzes odecist kolik minut stopujes, coz u normalnich Stratosu v urcitym pasmu nejde, bo ten subcifr na 6ce je vetsi.
JAJA Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Pěkný a zajímavý hodinky. Ručičky stopek jsou oranžové jako zvýrazňovač nebo reflexní vesta? Nebo je to fotkou? Trefil jsi to dobře...oranžová jak na zvýrazňovači.
JAJA Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Všem děkuji. Jsem rád, že se znalcům líbí...
LovecK Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Mam rad Zenith, gratuluji, paradni hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se