Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ježišmarjá... tak já myslel, že je to nějakej podivnej seznam hodinek, buďto, že chceš upozornit na nějaký padělky, nebo že se ti nelíbí a teď mi píšeš, žes tu vypsal celému světu soupis hodinek, které (předpokládám) vlastníš... No, tak grgo... k tomu snad nelze napsat nic... vůbec nic.  Tak to je rána. Pokud jsem se dotkl tvých pokladů, omlouvám se. Ale že je někdo schopnej vypisovat do světa seznam propisovaček z vlastního  penálu... to bych se vsadil, že je vyloučené. Tak, snad mi to promineš... jsem tu nový. A dík za poučení wink.gif

P.S. Zapomněl jsi na papírovej model, kterej ti koupili rodiče, aby tě naučili čas...

Chlape kde ses vyloup? Vrazíš sem a začneš pošklebováním? Proboha proč? Obávám se, že jak Grga ti je pro srandu svým seznamem hodinek, tak ty tady budeš pro srandu svým nickem Diskutér.

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ježišmarjá... tak já myslel, že je to nějakej podivnej seznam hodinek, buďto, že chceš upozornit na nějaký padělky, nebo že se ti nelíbí a teď mi píšeš, žes tu vypsal celému světu soupis hodinek, které (předpokládám) vlastníš... No, tak grgo... k tomu snad nelze napsat nic... vůbec nic.  Tak to je rána. Pokud jsem se dotkl tvých pokladů, omlouvám se. Ale že je někdo schopnej vypisovat do světa seznam propisovaček z vlastního  penálu... to bych se vsadil, že je vyloučené. Tak, snad mi to promineš... jsem tu nový. A dík za poučení wink.gif

P.S. Zapomněl jsi na papírovej model, kterej ti koupili rodiče, aby tě naučili čas...

Ted si poplivu po brade a predem to rikam - rekl jsem ze s tebou diskusi koncim, ale proste mi to neda. Smeju se tady (vazne), protoze Ty jsi vazne exot. Respektuji to, protoze kazdy je nejaky a predpokladam, ze jsi dospely a tudiz uz asi bude tezke na tom cokoli zmenit. Ty mas pocit ze diskuse musi byt za kazdou cenu a ze je treba vzdy vybrat to co cloveka popichne, nasve atd. Mozna ze jsi si ale spletl forum - tenhle styl diskuse je vlastni spise IDNES atd. Kazdopadne pokud jsi alespon prumerne inteligentni (a tom nepochybuji nebot tve prispevky jsou po jazykove strance kultivovane), mohl by jsi, tedy pokud jsi uplne neztratil dotek s realitou, pochopit z reakce vetsiny, ze tohle neni uplne styl ve kterem se tady vedou diskuse. A vetsinou to byva, alespon ve slusne spolecnosti tak, ze se nove prichozi snazi sladit co do urovne s lidmi k nimz se chce pripojit. Ovsem mozna, ze nas zamitavy postoj k urovni Tvych prispevku beres spise podle vyroku J.Swifta "Kdyz se na svete objevi opravdovy genius ta, pozna se to podle toho ze se proti nemu vsichni hlupaci spolci" - takze nam zodpovez otazku - myslis si ze jsi genius a my ti hlupaci ? smile.gif)

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Grgo, co ti na ty plačky napsat. Neřeš to. Možná... pohled nových očí může naopak posunout diskuze do realističtějších rovin, zde bych akcentoval zejména ty neskutečné narcisistní fotografie ochlupených zápěstí... o seznamech pod texty nemluvě, viď. Předpokládám, že se zde odehrává, lépe řečeno, odehrávat má diskuze o pohledech na hodinky a na svět kolem nich, nikoliv na mě, nebo na tebe. Zajímavé je, že ty se do mých textů strefovat můžeš, snažíš se dokonce o ironii, a já jako bych nemohl... Tak to se mi zásadně nelíbí. To na mě nezkoušej. Piš o Breitling... já tu napsal již dva velmi intimní texty o těchto hodinkách. A jestli se tu hraje hra na medy kolem pusy, pak jsi zapomněl na pravidla.

Odesláno

Grgo, co ti na ty plačky napsat. Neřeš to. Možná... pohled nových očí může naopak posunout diskuze do realističtějších rovin, zde bych akcentoval zejména ty neskutečné narcisistní fotografie ochlupených zápěstí... o seznamech pod texty nemluvě, viď.  Předpokládám, že se zde odehrává, lépe řečeno, odehrávat má diskuze o pohledech na hodinky a na svět kolem nich, nikoliv na mě, nebo na tebe.  Zajímavé je, že ty se do mých textů strefovat můžeš, snažíš se dokonce o ironii,  a já jako bych nemohl...  Tak to  se mi zásadně nelíbí.  To na mě nezkoušej. Piš o Breitling... já tu napsal již dva velmi intimní texty o těchto hodinkách. A jestli se tu hraje hra na medy kolem pusy, pak jsi zapomněl na pravidla.

Tak Kolovratku

1/nikdo se nestrefoval do tvych textu do chvile nez jsi zacal vynaset jakesi vysinute soudy nad cleny tohodle fora

2/pokud se ti fotografie hodinek na ruce nelibi, zavri oci nebo je preskoc - hodne z nas zajima jak hodinky sedi na ruce

3/pod svymi prispevky budu mit ja i ostatni to co chceme, bez toho aniz bychom te zadali o komentar nebo dovoleni

4/pokud chces diskutovat diskutuj o hodinkach, ne o jejich majitelich - mej respekt ke vkusu jinych

Tot asi vse

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Snow... prosím brzdi. Pokud sis mě přečetl, píši nahoře, že jsem si tu pár diskuzí prošel a že velmi cením intelektuální kalibr... ten je ovšem potřeba udržet i když se holt někomu nebude líbit poslední katalog Breitling... Tak to v normálním světě chodí. A jen lehce připomínám, že 600 tisíc příspěvků je záslužnej čin. Nikoliv ovšem ospravedlňující to, aby nováčka ten Jirásek nakop´. Ten nováček totiž může kopat úplně stejně. To je nutno brát do úvahy.

P.S. A nebuď prosím příště sprostý...

Návštěvník Diskutér
Odesláno

No, Grgo, myslím, že to můžeme považovat za uzavřenou kapitolu. Na úvod ses držel poměrně statečně. Přijdou horší chvíle. Jak bys hodnotil mě? wink.gif

Návštěvník Snow
Odesláno

Snow... prosím brzdi. Pokud sis mě přečetl, píši nahoře, že jsem si tu pár diskuzí prošel a že velmi cením intelektuální kalibr... ten je ovšem potřeba udržet i když se holt někomu nebude líbit poslední katalog Breitling... Tak to v normálním světě chodí.   A jen lehce připomínám, že 600 tisíc příspěvků je záslužnej čin. Nikoliv ovšem ospravedlňující to, aby nováčka ten Jirásek nakop´. Ten nováček totiž může kopat úplně stejně. To je nutno brát do úvahy.

P.S. A nebuď prosím příště sprostý...

Ano, přehodnoceno, smazáno, už se to víckráte nestane, spokojen ? Těším se na svůj 599.999 příspěvek, doufám, že tady budeme ještě oba :/

Návštěvník Snow
Odesláno

To diskutér pokud bych se na chvíli odmčel, tak věz, že jsem si šel depilovat zápěstí, abych neurazil Tvé vysoce vyvinuté estetické cítění wink.gif

Odesláno

No, Grgo, myslím, že to můžeme považovat za uzavřenou kapitolu.  Na úvod ses držel poměrně statečně. Přijdou horší chvíle. Jak bys hodnotil mě? wink.gif

Nehodnotil bych te nijak - pokud jsi se tady na to opravdu dival my si na konci dne nerozdelujeme body a nedavame si hodnoceni. Ale pokud tve ego pred spanim potrebuje zkonejsit, mozna se nekdo uvoli a napise jeste nejaky pajan na to jak jsi nam to tady v sem natrel.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Snow: biggrin.gif biggrin.gif Tak to se povedlo. Teda... musím se přiznat, že chlupy jako... teda mám i jako to, kapiš? Prostě jako rád... sakra ale na úplně jinejch místech a na úplně jiným pohlaví. Ani mi u toho nemusej překážet hodinky biggrin.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Grgo, nevysvětluj si špatně má slova... myslím je vždy o 58 procent pozitivněji, nežli se domníváš. A už nebojuj, nikam to přece nevede. Mimochodem, co míníš o hodinové ručičce těchto nových hodinek?

Odesláno

Grgo, nevysvětluj si špatně má slova... myslím je vždy o 58 procent pozitivněji, nežli se domníváš. A už nebojuj, nikam to přece nevede. Mimochodem, co míníš o hodinové ručičce těchto nových hodinek?

Vis Diskutere, nemam problem s tebou diskutovat nebo ti odpovedet, ja uz mam nejaky vek a tak si celkem vyprosuji chlacholivy a blahosklonny ton jakym se mluvi s malymi detmi. Pokud je to tvuj obvykly zpusob jakym se vyjadrujes bohuzel se pres nej nedokazi prenest...

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Grgo - 58%... Hele ty nevíš, co si o té řučičce máš myslet, že jo?

Odesláno

Dnes je to tady trochu ostřejí, a to nejen v této sekci. Tak jsem raději vyměnil vlajku. A vo hodinovejch ručičkách ... jo po tvém úvodu "ala jemný mechanik" co bys asi chtěl za odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...