Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kup si co sa ti viac paci, ja by som bral jednoznacne Oris, nielen ze su 'vyssie', ale sa mi viac pacia.

Odesláno

Hodinky mi připadají dost odlišný, ty archimedy jsem měl, jsou opravdu německy méně výrazné, i když kvalitně zpracované.Teď jsem koukal, že cenově trochu poposkočily. Měly slušný AR, slabší lumi. Orisky jsou živější, propracovanější, ale taky cenou trochu jinde. Pokud chceš hodinky jen na léto, myslím, že sporttaucher bohatě postačí. Pokud chceš něco, víceméně na větší nošení, šel bych do orisek.

Odesláno

Sprottauchery jsou celkem pěkný potápky, dobře zpracovaný, ale není na nich nic extra. Aquis mi přijdou zpracováním výš, jsou rozhodně zajímavější, mají jezčí pouzdro, keramickou lunetu. Jediné, co by mi vadilo a to u Oris diverů obecně, je nemožnost jiného tahu/řemenu bež Oris. Ale i tak bych bral Oris.

Odesláno

Tak panove vyhrali oris. Akorat potrebuju jeste poradit. Vlastnim ted oris williams f1chronograf. Nechali byste si f1 nebo by jste si koupily oris aquis .

Dekuji vsem za nazory.

post-28707-0-57815900-1375096752_thumb.jpg

post-28707-0-69670400-1375096761_thumb.jpg

Odesláno

Tak panove vyhrali oris. Akorat potrebuju jeste poradit. Vlastnim ted oris williams f1chronograf. Nechali byste si f1 nebo by jste si koupily oris aquis .

Dekuji vsem za nazory.

Tak v tomhle už těžko radit. Tady záleží především na osobních preferencích. Přecijen se jedná o dost vzájemně odlišnou dvojici hodinek. Pokud myslíš, že by Ti mohl chybět chronograf, tak zůstaň u současných, jinak Aquis. Já osobně upřednostňuji potápky, takže volbu bych měl jasnou.

Odesláno (upraveno)

tak potom je to jasne... ;)

velmi pekne hodinky, nezabudni potom pochvalit sa fotkami !!  :smile_anim:

6914369058_4e3db048bc.jpg

Upraveno uživatelem misoo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...