notabene Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Cortinu jezdíme každoročne kvůli via ferratám a turistice. Perfektní oblast. Doporučuji toto ubytování i s restaurací http://www.ristoranteospitale.com/Za mne musím říct, ze velký sen je Cortina d'Ampezzo. Oproti ostatním strediskum ve fr it a Rakousku si od toho slibuji ten nádech starého střediska a nějakého jiného ducha hor :-) jinak vyzkoušel jsem obři střediska ve Francii, malé v Rakousku i it, ale tohle bych rad prubnul. Byl uz někdo v Cortině? Doporučí? Nebo naopak vyvrati mi muj sen? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem notabene
Lakerss007 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 (upraveno) Cestovatele, dotaz... chystame se s lidma do Asie (Malajsie, Thajsko) se zkusenym lidrem a v 11 lidech. Budeme preletavat. Jaky mate nazor na cestovani v tak pocetne skupince lidi? Upraveno 6. února 2016 uživatelem Lakerss007
African Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ozbrojit se trpělivostí a bude to good :-) Cestuji už pouze ve třech, tam je hlasování jasně dané...
Lakerss007 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ja si rikam, byt je to moje prvni cesta do Asie, tak budu drzet hubu a krok...a kochat se. Vetsi obavu mam asi z ubytovani, pripadne prepravy v takove grupe. Jinak Afri, nejak jsem cekal Tvou reakci, protoze Te tady registruji jako velkeho cestovate ;-)
African Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Tak pokud se znáte, tak asi víš co od koho čekat, pokud ne, chce to ignorovat idioty a držet se s tvoji krevní skupinou :-) Všechno už je to jenom na lídrovy, jakou navodí atmosféru a pokud bude schopen vézt tak velkou skupinu. Bude dobře, záleží hlavně na tobě jak si to užiješ, přeji krásný výlet a pak sem hoď nejaké fotky :-) V Asii jsem mimochodem nikdy nebyl a už se na ten krásný kraj také moc těším. ..
Jarett Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Tak konečně ... ubytování a první letenky jsou koupeny. Již za pár měsíců se vracíme zpět na NewZealand a moje oblíbené Cook Islands Miluju zimu, které je ode mě alespoň 15tis. kilometrů daleko Upraveno 9. února 2016 uživatelem Jarett
tenge Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Jarret: ticha závist.. krásné. .v téhle naší zimě potěšilo..zavzpomínal jsem na dovolené na afrických ostrovech.. Lakerss007: v tolika lidech bych už nejel. Ideál jsou 4..tam se dá i rozdělit anebo v pohodě najít ubytko. V Asii jsme takhle strávili měsíc v 6lidech a uz to bylo maximum. Pak už jsme jezdili ve dvou max 4..Jak píše african. .jediné trpělivost Upraveno 9. února 2016 uživatelem tenge
Lakerss007 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Díky pánové za názory. Zatím to vypadá, že se výpravy účastnit nebudu, právě z důvodu vysokého počtu lidí v partě. Chci si to užít, tak snad příště... ...mimochodem, kdyby se tady našel někdo podobně smýšlející s chutí vycestovat (třeba do Asie) ideálně v květnu (a nebude vás deset :-) pojďme se domluvit (SZ)... potřebuji po 10 letech práce pořádně vyčistit hlavu něčím exotickým. Chci jet já a Casio GW-9400-1 :-)
African Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Super, ty se ale máš lucky boy Tak konečně ... ubytování a první letenky jsou koupeny. Již za pár měsíců se vracíme zpět na NewZealand a moje oblíbené Cook Islands Miluju zimu, které je ode mě alespoň 15tis. kilometrů daleko
African Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Richard Branson nemá úplně tak blbé nápady, ale chce to hrábnout trochu hlouběji do kešeni :-) Třeba takový chronosraz na Neckeru by nebyl úplně tak špatný.... http://www.virginlimitededition.com/en Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matt81 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Ahoj, já procestoval skoro celou Polynesii ... Tahiti, BoraBora, Cook Islands, NewCaledonia atd ... jeli jsme na NewZealand a přidali si to k tomu. Na některých místech jsem byl už víckráte a považuji je za nejlepší místa co znám. Se stopoverem je to v pohodě, rozložíš cestu na dvě přijatelné části a co ušetříš za business letenku utratíš za zážitky na místě. Letěli jsme buď přes Dubai a Singapore nebo Soul, což je lepší. Přes USA je to zbytečný. Jasné také je, že to není dovolená na týden ... Jarett, dodatocne diky za info. kedze tiez patrim medzi priaznivcov cestovania skor na vychod, neodolali sme akciovym letenkam v biznis s Qatar cez Dohu do Sydney ( 1720? )...takze uz mame naplanovene necele dva tyzdne vychodne pobrezie Australie + aspon tie dva tyzdne Francuzska Polynezia. ...Novy Zeland a zeleny Suby musia opat pockat Upraveno 14. února 2016 uživatelem matt81
montemar Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 kam vzit letos v ramci evropy deti vykoupat? .. recko - uprchlici, turecko - dtto, bulharsko - nestale pocasi, chorvatsko - sutry a studeny more, italie - more nic moc, francie - draho, kanary - potreti za sebou asi ne, tunisko - nebezpecny, egypt - nesympatickej.... sem uplne bezradnej..
Micey Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Jizni Spanelsko.. akorat dost lidi, draho, a dost mozna uprchlici:) Kamos vyresil uplne stejny dilema Mallorkou a Malta mi tez prijde sympaticka.
montemar Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 na krete uz 2x... .. co me docela udivuje, nemecky cestovky prodavaji treba tunisko a vubec vsechny destinace jako by se nechumelilo..
azeppelin Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Z malty teď příbuzní přijeli. Vše v superlativech. Jen, i mimo sezónu přelidněno.
taurus Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Doporučuju zvážit ostrov Elba. Moře super. Trajekt bude decka bavit. A hlavně tam nejsou zadní plážový prodavači jako jinde v cele Itálii.
Návštěvník Mitak Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Jsou na Maltě vůbec písčité pláže ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se