Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

V 30. 10. 2024 v 20:26, African napsal:

Tak jsem po tříletém  Egyptském rodinném bádání kliknul na Řecko, ostrov Kos :guitar: Sopka Stefanos vypadá jako very good celodenní výlet na sousední ostrov Nisyros, zúčastníme se, každopádně se chci zeptat, další nějaký nápad na ostrově Kos nebo v okolí, který si člověk nesmí nechat ujít? Dělám takový malý wishlist, tak kdyby někdo cokoliv, budu rád 🤙

Volcano_Nisyros_Crater_Stefanos_Kos4all.jpg

Kdy tam jedes? Abych se nerozepisoval zbytecne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdite do nekdo do termálů Sibyllen Bad v Německu?

https://www.sibyllenbad.de

Chtel jsem Budapest, ale asi mi to kvuli praci do konce roku casove nevyjde, tak bych dal aspon tyhle, co jsou kousek za čárou. Ubytko pocitame v Mariánkách.

Co jsem pochopil, za 16E jsou termaly, za 25E termaly+sauny. Do sauny je rucnik za 1,5E se zalohou 15E. Pripadne župan. Coz jsou tedy super ceny.

Odkaz ke komentáři

Ad Kos, psal jsem zrovna letos nejaky tipy pro kamose, co tam jel, akorat to mam narvany ve Whatsupu, takze az bude nekdy vecer v praci cas, tak to prepisu sem. Par veci tam uricte je. Jenom jizni pobrezi ma celkem studenou vodu, my jsme radsi chodili pres ostrovni šíji kazdy den 4km na severni, kde je o cca 2st. C teplejsi. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Jedeme dvě rodiny směr London v první půli příštího roku a děcka hotový z nějaké jůťůberky, že prý musí vidět Harry Potter studia 🙉 Musím se přiznat že mě to tedy taky láká 😁, na videu to vypadá famózně, ale realita je kolikrát trochu peprnější. Nebyl jste tam někdo? 

https://www.wbstudiotour.co.uk/visitor-information/?_gl=1*hjvoy2*_gcl_au*OTc0OTM0NDMxLjE3MzM1OTk1NzU.*_ga*MTc4MDQ2OTk4MS4xNzMzNTk5NTc1*_ga_XFV6SM08Y0*MTczMzU5OTU3NS4xLjEuMTczMzYwMDIwNy40Mi4wLjA.

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, African napsal:

Jedeme dvě rodiny směr London v první půli příštího roku a děcka hotový z nějaké jůťůberky, že prý musí vidět Harry Potter studia 🙉 Musím se přiznat že mě to tedy taky láká 😁, na videu to vypadá famózně, ale realita je kolikrát trochu peprnější. Nebyl jste tam někdo? 

https://www.wbstudiotour.co.uk/visitor-information/?_gl=1*hjvoy2*_gcl_au*OTc0OTM0NDMxLjE3MzM1OTk1NzU.*_ga*MTc4MDQ2OTk4MS4xNzMzNTk5NTc1*_ga_XFV6SM08Y0*MTczMzU5OTU3NS4xLjEuMTczMzYwMDIwNy40Mi4wLjA.

Na Harrym jsme byli vloni ... je to peckový, akce na půl dne .... ale lístky musíš koupit hodně dopředu, jinak jsou pekelně drahý.

CD1F22AC-9D79-43B1-AC7E-760274FBB67C_1_105_c.thumb.jpeg.5f777cd8f2350b7b59b3a09e36ba4efb.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Jarett napsal:

Na Harrym jsme byli vloni ... je to peckový, akce na půl dne .... ale lístky musíš koupit hodně dopředu, jinak jsou pekelně drahý.

CD1F22AC-9D79-43B1-AC7E-760274FBB67C_1_105_c.thumb.jpeg.5f777cd8f2350b7b59b3a09e36ba4efb.jpeg

Wow, tak to je pecka...to jsem chtěl slyšet 👍 Family ticket je s předstihem za 180, což jsem upřímně čekal větší petelici. Je to tam hlava na hlavě, nebo to mají vychytaný?

PS: Stejná reakce i na Drdu, promiň ale nějak mi blbne telefón, teď jsem viděl i tvoji reakci... děkuji 👍

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, African napsal:

Wow, tak to je pecka...to jsem chtěl slyšet 👍 Family ticket je s předstihem za 180, což jsem upřímně čekal větší petelici. Je to tam hlava na hlavě, nebo to mají vychytaný?

My jsme klasicky kupovali 14 dní dopředu přes překupníky za 4 násobek 🙈

Ale jinak to mají organizačně vychytaný, takže pohoda :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Jarett napsal:

My jsme klasicky kupovali 14 dní dopředu přes překupníky za 4 násobek 🙈

Ale jinak to mají organizačně vychytaný, takže pohoda :)

Auvajs, ale co naděláš 😁 Jsem rád že to tam je na pohodu, za ty prachy by jsi si to měl užít a hlavně děti a ne se někde mačkat a koukat na to z kikometru. Děkuji :guitar:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem kliknul na letenky a jen tak aby řeč nestála, z Prahy Wizzair 4.600,- osoba , z Wroclavy Wizzair 1.600,- osoba. Co se to tady u nás jako děje? Nechápu...no nic, kuurňa jak já se tam těším, dva roky jsem v Londonu bydlel, měl vlastní bar a osobně se poznal s královnou 😂, takže bude na co vzpomínat...to byli časy 😎

DSC_7635~3.JPG

DSC_7633~2.JPG

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

V Londýne v súvislosti s Harrym som bol iba na vlakovej stanici Kings Cross. Je tam nástupište 9 3/4. Vtedy tam bol aj celkom dlhý rad ľudí, ktorý čakali na fotku. Hneď vedľa samozrejme obchodík zo suvenírmi za nie lacné peniaze :D 

Odkaz ke komentáři

Tikety přiletěli, yes, děkuji za rady....se možná těším víc jak ty děcka 😁 Ubytování hledám přes booking, ale kdyby jste měli někdo nějáké fajnové tipy pro socky mého typu, budu rád :cheers: Trochu problém že nás je sedm a chceme být pohromadě....

DSC_7651~2.JPG

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, African napsal:

Tikety přiletěli, yes, děkuji za rady....se možná těším víc jak ty děcka 😁 Ubytování hledám přes booking, ale kdyby jste měli někdo nějáké fajnové tipy pro socky mého typu, budu rád :cheers: Trochu problém že nás je sedm a chceme být pohromadě....

My v Londýně jezdíme SEM ... je to centrum, metro, hned vedle dvě hospody, ideál :) Pokoje mají i malou kuchyň. Snídaně na Londýn nadstandard, cena na Londýn dobrá. Za rohem je NCA, tedy něco jako britská varianta FBI, takže klidno a bezpečno :D 

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Drda napsal:

Tady jsme bydleli my a celkem pohoda na přespání, stejně jsme byli pořád pryč:

https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/watford/lonwa/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-GB-_-LONWA

Bylo v blízkosti prosím tě nějáké metro a restaurace?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...