m.n. Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Děkuji všem třem za vyčerpávající odpovědi. Před PQ máme pár dní Saigon, po PQ zase několik dní Bangkok, takže na PQ je naše představa, že zrelaxujeme, odpočineme si od města, pojezdíme to křížem krážem na skútru a budeme do sebe tlačit horem spodem místní street food/sea food... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Ze Saigonu jsem prchal, až se mi za patama prášilo. Bílá huba = chodící bankomat, ale extrém. Na PQ rybí restaurace, u přístavu, co otevirají v 18:00 a zavírají ve 22:00. Největší bašta. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Chlapi, byli jste někdo v Indonésii, Barmě nebo na Filipínách ? Já jsem chtěl jet letos opět na Srí Lanku, protože mi to přijde jako nejlepší destinace na světě, ale CML rozhodlo, že se pojede jinam a vypadly mě z toho tyto 3 destinace. Nejvíc nás zajímají památky, příroda, jídlo .... pěkné koupání je plus, ale ne nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Já jen asi 3 dny na Filipínách, a znova už bych nejel. Možná jsem byl jen na špatném místě, ale bylo to tam VELMI ovlivněné přítomností amíků ze základen. Jako by tomu scházelo to kouzlo Asie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Tondo, jak to tak čtu, je v asii nějaký místo, kde se ti nakonec líbilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Jo, ten PQ byl fajn, Singapur mne bavil, Japonsko také...Thajsko před 25 lety...do Kambodže bych jel kiidně hned zítra.... Nechtěl jsem, abych vyzněl tak negativně...miluji místní kuchyni a vstřícnost lidí na vesnicích...jen ta nenažranost, co jde ruku v ruce s množstvím turistů mi vadí. Projel jsem toho dost, ale jezdím bez CK, a jak mne to někde nebaví, posouvám se dál.Asi bych neměl publikovat své názory tak stručně... Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 No já jsem to vnitřně předpokládal, ale podle těch posledních příspěvků... jsem rád, že mě intuice nezklamala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Ufffff...sám nemám rád lidi, co jen frflají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Tak Kambodža by taky připadala v úvahu. Je tam co dělat na 3 týdny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Nejvíc nás zajímají památky, příroda, jídlo .... pěkné koupání je plus, ale ne nutnost. Myslím, že památek tam je habakuk...nebude to válecí dovča... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Chlapi, byli jste někdo v Indonésii, Barmě nebo na Filipínách ? Já jsem chtěl jet letos opět na Srí Lanku, protože mi to přijde jako nejlepší destinace na světě, ale CML rozhodlo, že se pojede jinam a vypadly mě z toho tyto 3 destinace. Nejvíc nás zajímají památky, příroda, jídlo .... pěkné koupání je plus, ale ne nutnost. Barma je u mňa zatiaľ jednička v JV Ázii. Asi by som ale doporučil s cestovkou, určite Bagan, jazero Inle, Yangon. Čo sa týka jedla, originál barmské jedlo nie je žiadny zázrak, sú tam ale aj čínske reštaurácie, šmrncnuté thajskou kuchyňou. Išlo nás asi 16 ľudí malým busom, zastavovali sme aj v malých dedinkách, strašne fajn krajina a milí ľudia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 S cestovkou bych nechtěl. Zjistil jsem, že mi nevyhovuje cestovat ani ve 4, natož s celým ansámblem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Kamarád tramp si plánuje za dva roky zvládnout Cape Wrath Trail po skotský Vysočině a nabídl mi, že bychom mohli spolu. Já teda chodím rád, ale jsem dost na vážkách, tři sta kiláků je přece jen hrubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Chlapi, byli jste někdo v Indonésii, Barmě nebo na Filipínách ? Já jsem chtěl jet letos opět na Srí Lanku, protože mi to přijde jako nejlepší destinace na světě, ale CML rozhodlo, že se pojede jinam a vypadly mě z toho tyto 3 destinace. Nejvíc nás zajímají památky, příroda, jídlo .... pěkné koupání je plus, ale ne nutnost. Já jsem byl v Indonésii 2 roky pracovně a za sebe doporučuji. Ideálně Bali + Lombok (na Jávě i Kalimantanu je taky pár pěkných míst, ale poměrně daleko od sebe) - v případě zájmu rád pošlu podrobnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Kamarád tramp si plánuje za dva roky zvládnout Cape Wrath Trail po skotský Vysočině a nabídl mi, že bychom mohli spolu. Já teda chodím rád, ale jsem dost na vážkách, tři sta kiláků je přece jen hrubec. zase 300km za dva roky, to je pohodička Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Hádám, že to nemyslel právě takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Byl jsem 2013 na Bali, 2014 Filipíny 26dní, Palawan.. dneska jsem se vrátil opět z Filipín (Palawan, Bohol, Samar) a rozhodně mnohem lepší než Bali.. (krajina, moře, lidi, jídlo).. Filipíny doporučuju. Chlapi, byli jste někdo v Indonésii, Barmě nebo na Filipínách ? Já jsem chtěl jet letos opět na Srí Lanku, protože mi to přijde jako nejlepší destinace na světě, ale CML rozhodlo, že se pojede jinam a vypadly mě z toho tyto 3 destinace. Nejvíc nás zajímají památky, příroda, jídlo .... pěkné koupání je plus, ale ne nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Byl jsem 2013 na Bali, 2014 Filipíny 26dní, Palawan.. dneska jsem se vrátil opět z Filipín (Palawan, Bohol, Samar) a rozhodně mnohem lepší než Bali.. (krajina, moře, lidi, jídlo).. Filipíny doporučuju. Super, díky. Co je tam tak nejlepšího k vidění ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Letěl jsem do Manily, potom na malý ostrov Coron Coron, tam šnorchlování (spousta vraků lodí z II.), potom http://taophilippines.com/ sest dni na replice historicke plachetnice, denne snorchlovani, opustene ostrovy, super jidlo, vecer rum.. tou lodi prijedes do El Nido, což je island hopping ráj, tam jsem byl taky asi osm dní a na soukromem ostrove http://dospalmas.com.ph/ vsude koraly.. suprSuper, díky. Co je tam tak nejlepšího k vidění ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirikzostravy Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Za mne musím říct, ze velký sen je Cortina d'Ampezzo. Oproti ostatním strediskum ve fr it a Rakousku si od toho slibuji ten nádech starého střediska a nějakého jiného ducha hor :-) jinak vyzkoušel jsem obři střediska ve Francii, malé v Rakousku i it, ale tohle bych rad prubnul. Byl uz někdo v Cortině? Doporučí? Nebo naopak vyvrati mi muj sen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se