laskajefajn Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Recko Zakynthos nebo Lefkada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 ne, na Malte jsou sutrovy a betonovy vetsinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Chlapi je to možná blbé přiznat, ale nikdy jsem nebyl v Chorvatsku na Istrii.Máte tam prosím někdo přímo kontakt na nějaký ubytko úplně blízko u moře a spíše stará zástavba s romantikou na cca 8 až 9 dní od 15.8.2016.Bude to překvapení k 25 letům výročí svatby a ženu těžko něčím překvapím. Svět máme dost skouknutý a když jsem viděl někde na netu pořad o Istrii zjistil jsem,že to bude to místo. Nepotřebuji luxus hotelu a stačila by mi třeba klima a hospůdka na šesti jidly vedle.:-)Klidně do S.Z nebo tady email kvůli fotkám : info@magicdiamonds.cz Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Jsou na Maltě vůbec písčité pláže ?Golden beach, Ghajn Tuffieha, Ghadira, Ramla atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ale zdá se, že jsou to spíš vyjímky a jen veřejné pláže mimo zástavbu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Napsat že všude v Řecku jsou uprchlíci znamená že by ses měl přestat dívat na zprávy :-) je spousta řeckých ostrovů kde je klid, nádherný pláže a super, levný jídlo. Vzal bych Lefkadu, asi nejhezčí z řeckých ostrovů kde jsem byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 No co clovek to nazor...ja na Lefkade byl. Je nadherna. Trochu minus je ze plaze jsou vetsinou kus od hotelu ale u me vede Santorini. Sice o neco drazsi ostrov ale ty zapady Slunce jsem nikde hezci nevidel a tak nejak celkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Mitaku, když vyloženě toužíš po písku, tak najdeš. Obecně bych to přirovnal k chorvatskému moři s lepší vodou a lepším šnorchlováním kolem pobřeží. Plus výlety loďkama k nepřístupným jeskyním. Památky za běžnou dovolenou snad ani nemáš šanci vstřebat. Záleží na preferencích. Máme v Chorvatsku apartmán, takže pravidelně na stejném místě. Městská pláž oblázky, za rohem mají při ubytování bílou písečnou umělou pláž, popojedeš lodí kilák a jsi na přírodní červené písečné pláži, popojedeš za město a máš přístup z útesů. Všude je to tak, jak si to nastavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 No já jen, že tady to někdo řešil kvůli dětem a já jsem na tom stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Rád bych Ti doporučil něco konkrétního, ale vize trávení dovolené v betonovém komplexu a na hotelové pláži je pro mě horor. Na pláži se ocitnu jen když jdu do vody a následně se dekuju. Ale díval jsem se zběžně na booking a vyplivlo mi to x hotelů se standardní upravenou pískovou pláží, hotelový bazén, zázemí atd. zkrátka jako kdekoli po světě. To si spíš dej pozor na lokaci. Nevím kde to přesně bylo, ale v určitém místě jsou doky, kde staví zaoceánské lodě, naproti na kopci nějaká spalovna... a na to se člověku moc dívat nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Pro mě to bylo doposud taky nepředstavitelné, ale s těma malýma špuntama se častokrát nic jiného, než placatit u vody nedá. A pokud tam něco je, tak se mrknu, ale doposavaď jsem myslel, že je to jen holá skála v moři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak ja jen strucne pridam aktualni zkusenost z Langkawi. Super dovelena za par kacek, opravdu relax, pekny plaze i more. Lidi malo - hlavne teda u vody. Jedinou nevyhodou je samozrejme vzdalenost, i diky prestupu a cekani v Kataru byl let dost umornej. Foto jen mobilovka z "nasi" plaze. Jo, jidlo samozrejme skvely, ale to patri jinam. No nic, jdu snidat, nastesti delaji snidane do 12 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Kolik je to těch pár kaček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 20tis/osoba se vsim vsudy vc.utraty. 10 dni pobytu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak to nás stálo o moc víc...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 z DOH tam leti primej, nebo prestupujes v KUL? a more aji na snorchlovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 My prestupovali v KL, asi to jinak nejde, nicmene my tam stejne 3 dny travili. Jinak sem lita AirAsia kazdou hodinu. Let je taky cca hodinu. Snorchlovani se tu nabizi, spis v ramci nejakych vyletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jinak s tou cenou - ted jsme měli letenky za cca 10tis. Na podzim jsme měli v ramci chybnyho tarifu za 4 tis., ale to nakonec ze zdravotnich duvodu padlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 A jeste jedna vec. I zaslouzily nekolikanasobny otec ma pravo na zaslouzeny odpocinek. Proto potesi toto upozorneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jinak s tou cenou - ted jsme měli letenky za cca 10tis. Na podzim jsme měli v ramci chybnyho tarifu za 4 tis., ale to nakonec ze zdravotnich duvodu padlo.A tos kupoval kde a kdy? Já vidím nejlevnější u Emirates za 19k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se