Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak by som siel, do niecoho podobneho. musi to by pevne, masivne, zafirove sklo. v akom terene sa zvyknes pohybovat?

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak by som siel, do niecoho podobneho. musi to by pevne, masivne, zafirove sklo. v akom terene sa zvyknes pohybovat?

Nedělám žádné ultimate MTB downhill... Hodně hřebenové přejezdy, šotolina, sem tam les... ale že bych se dral někde střemhlav přes kořeny, na to nemám moc jak koule, tak postavu (194 cm)

Ty oranžové se mi líbí hodně, akorát je ne a ne najít :(

Odesláno

to datum bych nehrotil, seřizuješ ho 6x ročně....

Já ho celkem hrotím :) A hodinky, které by mě zaujaly na tolik, abych to překousnul, jsem zatím nenašel. 

Odesláno

Velmi trefně vyjádřeno:-)

jestli tu chvili vydrzis, uvidis, ze 10 a 16 neni vubec takovej rozdil, jak sis myslel :)

Ty Junghans jsou krásný, viděl jsem je naživo, jestli se ti líbí, jdi do nich, budeš mít zajímavý hodinky.

Odesláno

btw. ty otřesy na MTB ty hodinky bez problémů ustojí? 

jako prd, mají elektronickou synchronizaci správných poloh ručiček. Opravdu raději chvilku počkej a budeš mít spolehlivé univerzální hodinky do sucha i do vodičky...

Odesláno

jako prd, mají elektronickou synchronizaci správných poloh ručiček. Opravdu raději chvilku počkej a budeš mít spolehlivé univerzální hodinky do sucha i do vodičky...

jako chvilku počkej na další tři výplaty? :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...